Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ξενος τυπος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ξενος τυπος

εκτος του 3s ξερετε αλλα ξενα περιοδικα σχετικα;;;
    που να μπορει να τα βρει κανεις ελλαδα ομως

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

μπορεις  να βρεις το snowboarder magazine...ειναι ξενο περιοδικο..στα αγγλικα ετσι...το περνει ενας φιλος μου και μετα εγω..αλλα εγω εχω παει στο τυπου κεντρο και το εχω κανει παραγελλια να μου το φερνει καθε φορα..μια φορα ετυχε και το βρηκα απο σποντα και απο τοτε το παιρνω...παντα με παραγγελια...

Comment

Το OnBoard, το Snowboarder και το Transworld Snowboarding είναι πιθανό να τα βρείς σε περίπτερα που φέρνουν διεθνή τύπο. Το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό, οπότε ίσως έχει πιο κοντινά" θέματα κάποιες φορές για εμάς (’λπεις κλπ). Τα άλλα 2 είναι Αμερικάνικα.

Μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου πάντως ήταν το Future Snowboarding που έκλεισε πέρυσι.. Ήταν φοβερό περιοδικό, super φωτογραφίες και εξαιρετικά κείμενα(--> όχι πιτσιρικάδες να γράφουν συνέχεια πομπώδεις μαλακιούλες)...
      "
      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
      http://www.hiddencellar.eu

Comment

και το δικό μας extreme magazine" είναι αρκετά καλό!"
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by royale
          Το OnBoard, το Snowboarder και το Transworld Snowboarding είναι πιθανό να τα βρείς σε περίπτερα που φέρνουν διεθνή τύπο. Το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό, οπότε ίσως έχει πιο κοντινά" θέματα κάποιες φορές για εμάς (’λπεις κλπ). Τα άλλα 2 είναι Αμερικάνικα.Μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου πάντως ήταν το Future Snowboarding που έκλεισε πέρυσι.. Ήταν φοβερό περιοδικό, super φωτογραφίες και εξαιρετικά κείμενα(--> όχι πιτσιρικάδες να γράφουν συνέχεια πομπώδεις μαλακιούλες)...
          Προτιμησα το OnBoard
          δεν ξερω ποσο τα βρισκεις στην Ελλαδα παντως εγινα συνδρομητης με 38 ευρω για 8 τευχη...σαν να λεμε 6 ευρω/τευχος
          καλουτσικα..."

Comment

μ----α εκανα αλλα τελος παντων...too late τωρα...

Comment

γιατι ? δεν ειναι καλο?

Comment

καλο ειναι αλλα δεν ξερω καθε ποτε θα μου ερχεται...μην ερχεται 1 μηνα μετα απο την κυκλοφορια του

Comment

λογικα 3-4 μερες μετα την κυκλοφορια του

μπορει και νωριτερα

αναλογα την πολιτικη που ακολουθει το περιοδικο

Comment

OnBoard ειναι σταθερη αξια, το αγοραζω 2 χρονια τωρα και ειναι κλαση ανωτερο απο τα αμερικανικα του σιναφιου του.
                    Δεν θα αργησουν να ερθουν τα τευχη φιλε μου.Εκανες σωστη επιλογη. [i]"
                    Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

βασικα μην νομιζεις...μεσω αγγλικου site εκανα την εγγραφη
                      σε αντιστοιχα γερμανικα μου ζητουσαν περισσοτερα

απλα θελει πιστωτικη...
                      οποιος ενδιαφερεται του δινω δ/νση

Comment

για πες

δεν το εκανες απο το επισημο σαιτ?Edited by: StavRos

Comment

Working...
                        X