Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουσική σύνθεση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μουσική σύνθεση

Το τελείωσα σήμερα, ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω την κριτική σας [i]

http://www.youtube.com/watch?v=7RskluUUSF0"

να αποφανθεί ο zink!!
    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Δεν έχω πρόσβαση στο youtube, μήπως υπάρχει παρτιτούρα;

Comment

Originally posted by Vox_Balenae
        Δεν έχω πρόσβαση στο youtube, μήπως υπάρχει παρτιτούρα;
        υπάρχει το αρχείο mp3...αν θες στο στέλνω με msn (pribeee@yahoo.com)
        παρτιτούρα δε ξέρω τι σημαίνει [i]"

Comment

Originally posted by panos_lamia

υπάρχει το αρχείο mp3...αν θες στο στέλνω με msn (<a href=mailtoribeee@yahoo.com" target="_blank">pribeee@yahoo.com</A>)
          Δεν χρησιμοποιώ msn και γενικά παρόμοιες τεχνολογίες επικοινωνίας. Δεν πειράζει, όταν βρεθώ σε σημείο που δεν έχει τον περιορισμό με το youtube, θα το ακούσω.

παρτιτούρα δε ξέρω τι σημαίνει
          Θα αστειεύεσαι μάλλον, ναι;"

Comment

[i] Όχι δεν υπάρχει παρτιτούρα.Όλο το τραγούδι είναι φτιαγμένο με ηλεκτρονικό λογισμικό
            Ωστόσο δεν ήξερα ακριβώς τι είναι η παρτιτούρα και γι αυτό το κοίταξα στη wikipedia ! Τώρα ξέρω "

Comment

Ωστόσο δεν ήξερα ακριβώς τι είναι η παρτιτούρα και γι αυτό το κοίταξα στη wikipedia ! Τώρα ξέρω [i]
              Το εννοούσες λοιπόν!

ΟΚ, άκουσα τη σύνθεσή σου χθες βιαστικά, οπότε μην περιμένεις αναλυτικά σχόλια. Απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω, βασίζεται σ' ένα θέμα που είναι ουσιαστικά παραλλαγή της βασικής τονικής συγχορδίας σε ελάσσονα τρόπο. Αντιλήφθηκα κάποιες στιγμές μίμηση σε γειτονικές κλίμακες αλλά η γενική ιδέα που μου έμεινε είναι ότι η επεξεργασία του θέματος βασίζεται ως επί το πλείστον στη χρήση διαφορετικών μουσικών οργάνων. Αυτό πιστεύω ότι είναι το σημείο στο οποίο θα μπορούσες να επικεντρώσεις την προσπάθειά σου, δηλαδή να προχωρήσεις σε ρυθμικές παραλλαγές του θέματος και να το επεκτείνεις αρμονικά (μην με παρεξηγείς, μόλις αυτή την εβδομάδα είχα το πρώτο μάθημα Αρμονίας στη ζωή μου ) χωρίς να βασίζεσαι τόσο στις αλλαγές της χροιάς του ήχου.

Κατά τα άλλα, και αν λάβω υπόψην τις συνθήκες σύνθεσης, ήταν απροσδόκητα καλό."

Comment

Γενικά ήταν τραγούδι των 2 ημερών.Ήθελε δουλεία ακόμα αλλά είπα να το αφήσω πιο απλό.Ωστόσο σ'ευχαριστώ που αφιέρωσες το χρόνο σου να το ακούσεις και να μου πεις τη γνώμη σου.Πιστεύω με το καιρό όλα θα γίνουν πιο όμορφα [i]"

Comment

Φιλε μου δεν μπορω να πω κατι οσο αφορα το θεμα του τραγουδιου αφου παιζω trance/techno/electro/house/goa/psy κυριως, απλα θα τονισω να κρατας οκταμετρο/δεκαεξαμετρο.
                  Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

το οκτάμετρο-δεκαεξάμετρο έχει σχέση με τις επαναλήψεις ή με το μήκος μιας επανάληψης ; [i]

Δυστυχώς είμαι άσχετος από θεωρία μουσικής
                    Ευχαριστώ πάντως"

Comment

8 μετρα επαναληψεων μεχρι να πας στο επομενο που θες να προσθεσεις στην συνθεση.Δηλαδη, μην πετας νοτες απο δω και απο εκει, να υπαρχει μια συνοχη.
                      πχ {ταπ-ταπ-ταπ-ταπ-ταπ-ταπ-ταπ-ταπ, ταπτα-ταπτα-ταπτα-ταπτα-ταπτα-ταπτα-ταπτα-ταπτα}
                      Δεν ξερω αμα σε κατατοπισα [i]"
                      Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Working...
                      X