Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανεμοστρόβιλος στο κέντρο της Λευκωσίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

οχι βρε χριστο δεν με εφαγε!!! με εφαγαν οι διακοπες!!! περιμενω να δωσω 2 μαθηματα 28 και 30 του μηνα απο τις 4 του μηνος. . . γιαυτο καλυτερα να μην αφηνεις τιποτα για να μην καθεσεαι ασκοπα μεσα στην πολη. . . βρε δες τις σημερινες ειδησεις. . .!!! φοβερο πραγμα για κυπρο τοσσα χρονια που μενω κατω τετοιους απανοτους φοβερους σεμπτεμβριδες δεν εχω ξαναδει απο Τ , mm , και κινητικοτητα. . . ελπιζω να μην το πληρωσουμε μετα. . .
    www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

Ναι αγγελε τα ειδα, πραγματικα φοβερο!!!

Comment

εσυ σαν εμπειρογνωμων και συναδελφος. . . τι λες αυτο το ωραιο ντραφτ θα το πληρωσουμε μεσα στο υπολοιπο φθινοπωρο ή και χειμωνα με ξηρασιες ή δεν παιζει ρολο???
        δεν σου ζηταω να γινεις μαντης αλλα μια αποψη οποια και αν ειναι θα ηθελα να την ακουσω απο σενα. . .

Comment

λογικα αγγελε θα πρεπει να κανει καποιες ζεστες φθινοπωρινες απο την επομενη εβδομαδα, μετα απο μια μεγαλη περιοδο με καταιγιδες και σχετικα χαμηλες θερμοκρασιες..οσο για το υπολοιπο του φθινοπωρου αλλα και τον χειμωνα δεν νομιζω οτι η εξελιξη καθοριζεται αυστηρα απο τον καιρο που ειχαμε την τελευταια περιοδο..αποψη μου παντως ειναι οτι δεν προκειται να εχουμε ξηρασιες, δηλαδη εναν χειμωνα τυπου 2006-2007 οπου η αδρανεια κυριαρχουσε στην ατμοσφαιρα....πιστευω οτι θα εχουμε μια υπερδραστηρια κυκλοφορια στην ατμοσφαιρα, με αρκετα νερα σε πολλες περιοχες για το υπολοιπο του φθινοπωρου..

Comment

απο το στομα σου και στου καιρου το αυτι. . . μακαρι να παν οπως τα λες. . . αν και εγω της ιδιας αποψης μαζι σου ειμαι. . . αντε να ξημερωσει να δουμε σε ποιο μερος του νησιου θα εχουμε παλι καταστροφες, ξημερωνει η ποιο ασταθεις μερα απο αυτες που υπαρχουν για το νησι και σίγουρα θα δωσει παλι κατι εντονο για να δουμε. . .

Comment

και σημερα καθολη την διαρκεια της μερας αφθονες βροχες στην κυπρο. . .
              ακομα και αυτη την στιγμη που μιλαμε καταιγιδες χτυπανε το νησι απο ακρη σε ακρη ενα τερας cb το καταπιε μολις τωρα σε 1 ωρα και γενιεται συνεχεια μεσα στην μεσογειο φοβερο!!!

Comment

Working...
              X