Καϊμακ εννοειται!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγαπημένο χιονοδρομικό
Collapse
X
-
Στην Ελλάδα έχω κάνει σκι σε Πηγάδια -Καιμάκ-Πισοδέρι-Ελλατοχώρι-Πήλιο και δυστηχός όταν πήγα Βασιλίτσα είχε χιονοθύελλα και λειτουργούσε μόνο η κάτω καρέκλα και δεν μπόρεσα να δω όλο το βουνό.
Από αυτά λοιπόν βάζω πρώτο τα Πηγάδια φυσικά για την ομορφιά και την δυσκολία των πιστών+ πούδρες.
Δεύτερο το πισοδέρι για την ομορφιά+ την πούδρα κάτω από την καρέκλα μέχρι τον ενδιάμεσο σταθμό+ την κλήση που έχει η κεντρική(απορώ γιατί υπάρχει η νοοτροπία του κόσμου ότι το πισοδέρι έχει φλώρικες πίστες)+ το νυχτερινό σκι που ακόμα δεν έχω κάνει.
Τρίτο το ελλάτοχώρι για τα ωραία παρτάκια που κάνει[i].Αντε και όταν πέσει καμιά καλή πούδρα λίγο παιχνίδι στην κορυφή μέσα στα πευκάκια-κεδράκια.
Τέταρτο το καιμάκ γιατί έχει κωλόκαιρο και δεν μπορείς να απολαύσεις σκι +ότι δεν έχει και καμιά δύκολη πίστα.
Πέμπτο το Πήλιο......
Φυσικά ο καθένας κρίνει τα χ.κ. αναλόγος τα γούστα που βγάζει κάνοντας σκι-σανίδα.Εγώ π.χ. θέλω δύσκολες πίστες με πούδρες,άλλος θέλει άπλες, άλλος γκέκα κτλ.
Πιστεύω φέτος να έχω γνώμες από περισότερα χιονοδρομικά........................
"
Comment
-
οσο εχει χιονι το φαλακρο και ανοιγει ειναι το κορυφαιο γιατι συνδυαζει τα παντα και δεν το βαριεσαι ευκολα λιωνεις
οσο ειναι κλειστο προτιμω το μαιναλο για πουδρες και κατεβασιες μεσα απο τα δεντρα και ας ειναι αρχαιολογιαορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment
-
Έχω κάνει σκί σε: Πήλιο, Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Ελατοχώρι, Καιμακτσαλάν και Βασιλίτσα.
Πήλιο δυστυχώς.... δεν [i] Κυρίως λόγω οργάνωσης (ή έλλειψη αυτής...)
Σέλι.. έτσι κί έτσι... Θέλω να ξάναπάω να δώ καλύτερα τις πίσω πίστες στο Ασούρμπασι.
3-5, καλές πίστες, αρκετά οργανωμένο.. ένα θεματάκι με τον πάγο... το'χεί πάντως!
Ελατοχώρι, δυδκολα πετυχαίνεις χιόνι και βασικά μόνο η κενρική αξίζει.. Η κορυφή πάντως για να μάθει κανείς είναι ότι πρέπει..
Καιμάκ, πολύ καλές ενυπώσεις από θέματα οργάνωσης, και προσωπικού, και χιονού, και πιστών (ειδικά στην άγκυρα, πίσω!!!), αλλά έχει και ένα κ***καιρο....!
Τη Βασιλίτσα όμως την έχω ερωτευτεί!!! Την πλάκα που έπαθα την πρώτη φορά που πήγα.... δεν περιγράφεται!!! Κάθε φορά που πηγαίνω γελάω σαν χαζός.... Κι'ας είναι χύμα, κι'ας μην το προσέχουν το χ.κ....... Απλά, ΔΕΝ πάιζεται!
Θέλω να πάω Παρνασσο και Πισοδέρι, αλλά η Βασιλίτσα δεν μ'αφήνει!!!!!
"sigpic
Comment
-
Έτσι Βασιλιτσάρα για πάντα!!!!Originally posted by HorcheΈχω κάνει σκί σε: Πήλιο, Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Ελατοχώρι, Καιμακτσαλάν και Βασιλίτσα.
Πήλιο δυστυχώς.... δεν [i] Κυρίως λόγω οργάνωσης (ή έλλειψη αυτής...)
Σέλι.. έτσι κί έτσι... Θέλω να ξάναπάω να δώ καλύτερα τις πίσω πίστες στο Ασούρμπασι.
3-5, καλές πίστες, αρκετά οργανωμένο.. ένα θεματάκι με τον πάγο... το'χεί πάντως!
Ελατοχώρι, δυδκολα πετυχαίνεις χιόνι και βασικά μόνο η κενρική αξίζει.. Η κορυφή πάντως για να μάθει κανείς είναι ότι πρέπει..
Καιμάκ, πολύ καλές ενυπώσεις από θέματα οργάνωσης, και προσωπικού, και χιονού, και πιστών (ειδικά στην άγκυρα, πίσω!!!), αλλά έχει και ένα κ***καιρο....!
Τη Βασιλίτσα όμως την έχω ερωτευτεί!!! Την πλάκα που έπαθα την πρώτη φορά που πήγα.... δεν περιγράφεται!!! Κάθε φορά που πηγαίνω γελάω σαν χαζός.... Κι'ας είναι χύμα, κι'ας μην το προσέχουν το χ.κ....... Απλά, ΔΕΝ πάιζεται!
Θέλω να πάω Παρνασσο και Πισοδέρι, αλλά η Βασιλίτσα δεν μ'αφήνει!!!!!

"
Comment
-
Οντως. . σε ενα απο τα πολλα ταξιδια μου στο εξωτερικο, ειχα την υποχρεωση να παραστω σε ενα meeting (μιας κ ημουν το τιμωμενο προσωπο). Εκεί συναντησα το κκ Tony Seelos , ο οποίος με παρακαλεσε να του αποκαλύψω το μυστικο της βασιλιτσας. Εγω ομως του αρνηθηκα κ του ειπα οτι αυτο είναι αδυνατο λογω του δεδομενου ανταγωνισμου της Βασιλιτσας με το SeefeldOriginally posted by iceman819
Στην Ελλάδα έχω κάνει σκι στα Καλάβρυτα, Παρνασσό, Καρπενήσι,Πήλιο,Σέλι, 3-5, Καιμάκ , Πισοδέρι, Φαλακρό, Βασιλίτσα. Στην Ευρώπη στο chamonix, cortina, flachau, schlamding. ΣΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!χιονια στο καμπαναριο
Comment
-
Originally posted by Stavros151515Εκεί συναντησα το κκ Tony Seelos , ο οποίος με παρακαλεσε να του αποκαλύψω το μυστικο της βασιλιτσας. Εγω ομως του αρνηθηκα κ του ειπα οτι αυτο είναι αδυνατο λογω του δεδομενου ανταγωνισμου της Βασιλιτσας με το Seefeld
Σωστά έπραξες !
ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να μαθαίνει τέτοιου είδους μυστικά..
άκου Seefeld... πφφφ!
Edited by: tirol
Comment
-
Το αγαπημένο μου χ.κ είναι μακράν ο Παρνασσός!!!
Εχω κάνει επίσης σε Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Περτούλι και λίγο στο Πήλιο (λόγω χιονοθύελλας + ήμουν μικρός δεν θυμάμαι και πολλά) και μπορώ να πω ότι τον Παρνασσό τον έχω μέσα στην καρδιά μου [i]
Η ποικιλία και έκταση των πιστών όπως επίσης και η επιλογή Κέλαρια - Φτερόλακα τον κάνουν ανεπανάληπτο!!!
Σημειωτέον ότι πηγαίνω μόνο καθημερινές (2 φορές στη ζωή μου έχω πάω Σ.Κ-δεν ξαναπάω που να μου πληρώνουν την διαμονή), γιατί το μέγαλο μειονέκτημα του είναι δυστυχώς ο πολύς κόσμος.
"
Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment

Comment