<a href=http://img147.imageshack.us/i/feka90page1.jpg/" target="_blank">
</a>
Ψηφιστικε λοιπον ο νομος που απαγεορευει το ψαροντουφεκο σε όλο τον Θερμαικο,σε 300χιλιομετρα ακτογραμμής,απο τον φάρο του Μεγαλου Καραμπουρνού μέχρι και το ακρωτήρι της Κασάνδρας.Η αιτία λενε,η συστιματική υπεραλίευση απο ψαροντουφεκάδες και ο ενδεχομενος κίνδυνος μειωσης των παράκτιων πληθυσμών.ΕΤΣΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ!!!!!!.Μα ποιον δουλεύουν επιτέλους? Την ίδια ώρα που οι '' επαγγελματίες'' ανεμοτρατάριδες ρίχνουν δίχτυα κυριολεκτικά στις ακτές,ψαρεύουν ανεξελεκτα,ανεξαρτήτως αν ειναι περίοδος αναπαραγωγής ( Απριλιος-Ιουνιος) και σε καθημερινή βάση,εινα δυνατόν εγώ να αποτελέσω απειλη για τα ψάρια και τους επαγγελματιες που πηγαινω 5 φορές το μήνα και άν??? Και με το ψαροντούφεκο πόσα ψάρια να βγάλεις την φορά??? 3? αντε 5 το πολύ και σε τυχερή μέρα!! και απειρες άλλες που θα πας και θα έρθεις αδειανός! Βεβαια το κορυφαίο είναι παρακάτω: Απαγορευεται η ποσότητα των αλιευμάτων να υπερβάινει τα 3 κιλά ανα 24ωρο'' Δηλαδη αν εγώ χτυπήσω 2 2κιλα λαβράκια,παω φυλακή?
Μα ειμαστε σοβαροί σε αυτή την χώρα ρε παίδες? 
Edited by: meteofok "
</a>Ψηφιστικε λοιπον ο νομος που απαγεορευει το ψαροντουφεκο σε όλο τον Θερμαικο,σε 300χιλιομετρα ακτογραμμής,απο τον φάρο του Μεγαλου Καραμπουρνού μέχρι και το ακρωτήρι της Κασάνδρας.Η αιτία λενε,η συστιματική υπεραλίευση απο ψαροντουφεκάδες και ο ενδεχομενος κίνδυνος μειωσης των παράκτιων πληθυσμών.ΕΤΣΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ!!!!!!.Μα ποιον δουλεύουν επιτέλους? Την ίδια ώρα που οι '' επαγγελματίες'' ανεμοτρατάριδες ρίχνουν δίχτυα κυριολεκτικά στις ακτές,ψαρεύουν ανεξελεκτα,ανεξαρτήτως αν ειναι περίοδος αναπαραγωγής ( Απριλιος-Ιουνιος) και σε καθημερινή βάση,εινα δυνατόν εγώ να αποτελέσω απειλη για τα ψάρια και τους επαγγελματιες που πηγαινω 5 φορές το μήνα και άν??? Και με το ψαροντούφεκο πόσα ψάρια να βγάλεις την φορά??? 3? αντε 5 το πολύ και σε τυχερή μέρα!! και απειρες άλλες που θα πας και θα έρθεις αδειανός! Βεβαια το κορυφαίο είναι παρακάτω: Απαγορευεται η ποσότητα των αλιευμάτων να υπερβάινει τα 3 κιλά ανα 24ωρο'' Δηλαδη αν εγώ χτυπήσω 2 2κιλα λαβράκια,παω φυλακή?
Μα ειμαστε σοβαροί σε αυτή την χώρα ρε παίδες? 
Edited by: meteofok "

Comment