Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ονειρα Χιονοδιαδρομων!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ονειρα Χιονοδιαδρομων!!!!

Εχετε σκεφτει ποες διαδρομες θα χαραξετε στο χιονι την 1η φορα που θα βρεθειτε στο αγαπημενο σας Χ.Κ??οποιο και αν ειναι αυτο...Ελλαδας η' εξωτερικου...

επειδη εισαστε (και ειμαι[i]) χιονοστερημενοι, χιονοτρελαμενοι και εχουμε φτασει σε σημειο να μετραμε μερες για πειτε τα σχεδια σας..!!"

ας κανω εγω την αρχη!!λογικα για 1η φορα θα παω στα καλαβρυτα..περνω το 3θεσιο και για 1η κατεβασια επιλεγω την πιστα κατω απο τον 3θεσιο που ειναι και καλη για ζεσταμα..ξαναπερνω 3θεσιο αλλα κατεβαινω απο τα δεξια της πιστας που στην αρχη εχει σημαδια επειδη απο εκει ανεβαινει ο τεο με το μηχανακι του αλλα μετα ειναι απατητο..

αφου κατεβω ξαναανεβαινω ειτε με 3θεσιο ειτε με το πιατακι...και μετα βουρ για 2θεσιο και στυγα!!!

Comment

Εγω απλα θελω να το πατησω το χιονακι για πρωτη φορα και να ακουσω αυτο το υπεροχο σιγανο κρακ κατω απο το παπουτσι μου..Τιποτα παραπανω..Θα ειμαι ευτυχισμενος!
      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Αντε παιδια σε λιγο καιρο θα μπορουμε να τσουλισουμε!

Λοιπον , με το που αρχισει η σεζον, εχω ανεβει Παρνασσο!
        Θα παω για ζεσταμα στον Αιολο και μετα καπακι Ηρακλη!
        Μετα ολες ειναι υποψηφιες! [i]

Aν και οπως λεει ο φιλος gianniwtis με το που νιωσω το πατημα και ακουσω τον χαρακτηριστικο ηχο του χιονιου , απλα θα ξεφυγω αλλου!
        Edited by: frozed2 "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
        2008-2002-2004-2006

Comment

εγω με το που θα ανοιξει το χ.κ. Καλαβρυτων θα παρω τον τριθεσιο θα ανεβω θα το πιατακι του θετι θα το κατεβω 5-6 φορες και μετα θα παρω την στυγα........και επετε συνεχια[i]..μετα σχεδιαζω για εξωτερικο.....στο livingo."
          ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Comment

Έκλεισα Cortina για 2-9/1. Ελπίζω να έχει χιόνι. Πάντως οι Δολομίτες δε με απογοήτευσαν ποτέ.
            "Κρεμάστε τους ανάποδα
            να δουν το ψέμα αλήθεια"
            www.takismichopoulos.gr

Comment

δεν ειμαι χιονοδρομος.
              θελω και ευχομαι να πεσει πυκνο χιονι , στο λευκο πυργο να ασπρισει η υπεροχη παραλια της θεσσαλονικης

Comment

Originally posted by MetFM
                δεν ειμαι χιονοδρομος.θελω και ευχομαι να πεσει πυκνο χιονι , στο λευκο πυργο να ασπρισει η υπεροχη παραλια της θεσσαλονικης
                Ή Ακομα καλυτερα να πιασει τοσο κρυο στη Θεσσαλονικη, που να παγωσει ο Θερμαικος κολπος σαν τη λιμνη της Καστοριας και να περπατησουμε επανω, και μετα ξυπνησα... [i]"

Comment

ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα ,ΌΝΕΙΡΑ[i], για τα δύο τελευταία ποστ. "

Comment

τι να κανουμε ολοι οι χειμωνες αρχιζουν , με τετοιες προσδοκιες και θα ανοιξουμε και θεμα θεσσαλονικη μεγαλη χιονομανα

Comment

Να ανεβω Βασιλιτσα για 1η φορα!Για να δουμε.Αξιζει ολος αυτος ο χαμος που γινεται για παρτυ της ή μαπα το καρπουζι? [i]
                      Edited by: giatrellis8 "
                      σνόου αντίκτηντ

Comment

Την κλασικη αγαπημενη μου διαδρομη: Απο κορυφη διπλου στη Βασιλιτσα πεφτω απο την πισω απατητη μερια προς Διστρατο, σκιζω οτι πουδρα υπαρχει και το κοβω προς το τελος ολο δεξια για να φτασω στο συρομενο (μην χρειαστει να μας ψαχνουν στο Διστρατο 5 χιλιομετρα παρακατω[i]). Η διαδρομη αυτη φυσικα δεν ειναι πιστα, ειναι παντελως απατητη και φυσικα δεν εχει κοσμο. Στο τσακιρ κεφι περνανε λιγοι τρελαμενοι!"

Comment

σωστοοοοοοοοοος!!!!!

εγω που ειχα ανεβει το καλοκαιρι με αυτοκινητο κορυφη χελμου ειδα κατι διαδρομες...ομως οταν τα παντα ειναι λευκα και δεν θα υπαρχει εγκυημενα κανεις αλλος φοβασαι να το κανεις...

θαρρος αδερφια....[i]"

Comment

Originally posted by giatrellis8
                            Να ανεβω Βασιλιτσα για 1η φορα!Για να δουμε.Αξιζει ολος αυτος ο χαμος που γινεται για παρτυ της ή μαπα το καρπουζι? [i]

συνηθως που πας?"

Comment

Originally posted by RigaNi
                              Originally posted by giatrellis8

συνηθως που πας?
                              Παρνασσο λογω αποστασης και μονο καθημερινες,για ευνοητους λογους.Και Μαιναλο ειναι ωραια,αν εχει καλο χιονακι.Ειδικα η περιφερειακη.
                              Και Καλαβρυτα πρεπει να ανεβω.Γενικα εχω πολλα μερη που θελω να παω.1-2 χρονια ειναι που κανω σκι,οποτε δεν εχω παει και σε παρα πολλα.
                              "
                              σνόου αντίκτηντ

Comment

Working...
                              X