Announcement

Collapse
No announcement yet.

Board Exchange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Board Exchange

μου ηρθε η εξης ιδεα. δεν ξερω αν εχει ξανα συζητηθει ή αν μπορει να γινει.

πως θα σας φαινοτανε μια συννενοηση μεταξυ μας ωστε να γινεται ανταλλαγη σανιδου, ισως και δεστρας, μεταξυ μελων? εννοειται πανω στο βουνο και οχι απο πριν[i] η ιδεα ειναι να μπορει ο καθενας να δοκιμασει διαφορετικες μαρκες, τεχνολογιες, ειδη εξοπλισμου, μεγεθη κλπ.

εγω π.χ. ειμαι σε μια φαση που θελω να δοκιμασω ενα πιο σκληρο σανιδι και ισως πιο κοντο απο αυτο που εχω. γιατι να μην δοκιμασω καποιο σανιδι που εχει καποιος φιλος απο εδω και αν θελει να του δωσω το δικο μου για μια κατεβασια?

πως σας φαινεται? αν ειναι οσοι ενδιαφερονται να δηλωσουν τι εξοπλισμο διαθετουν προς ανταλλαγη. και ξεκιναω πρωτος

Bataleon Fun Kink 2008
    161 - Waist 252/
    Triple base technology
    Flex: 3,5/10
    "

γκουχου γκουχου! (ψιτ,κωστη!μαλλον δεν αρεσει σε κανεναν η ιδεα σου)

βασικα δεν ειναι οτι δεν θελω να δωσω το σανιδι μου,απλα δεν θελω να κανω καταβαση χωρις να δοκιμασω καποιο κολπακι με το σετακι που εχω,ειδικα στα τελευταια που δεν ενιωθα τις δεστρες καθολου,σαν να μην υπαρχουν ενα πραγμα!καπου το ειχα διαβασει αυτο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση οταν το ιδιο ακριβως ενιωσα κι εγω!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Πάντως δεν είναι κακή ιδέα.
      Απλά πρέπει να τον ξέρεις καλά τον άλλο για να σιγουρευτείς ότι δε θα κάνει καμιά μπούρδα και θα έρθετε και οι δύο σε δύσκολη θέση μετά...
      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
      http://www.hiddencellar.eu

Comment

Σωστος.
        Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Originally posted by liapos7
          γκουχου γκουχου! (ψιτ,κωστη!μαλλον δεν αρεσει σε κανεναν η ιδεα σου)
          χαχαχα. δεν πειραζει φιλε! τι να κανουμε!

απλα σκεφτηκα κατι και ειπα να το πω, μιας και εγω δεν θα ειχα προβλημα. ειναι και σε τι φαση βρισκεσαι. εγω π.χ. θα ηθελα να δοκιμασω και αλλα σανιδια για να προβω σιγα σιγα στο 2ο μου σανιδι. οποτε θα με βολευε ενα try before you buy, δεδομενου οτι test sessions απο τις εταιριες γινονται μια φορα τα 5 χρονια...

εννοειται οτι πρεπει να γινει συννενοηση μεταξυ των 2 ατομων που κατα πασα πιθανοτητα γνωριζονται καπως, οποτε...

Comment

Σιγουρα ειναι καλη ιδεα αλλα μην ξεχναμε οτι παιζουν παραγοντες οπως αν εισαι δεξιος ή αριστερος
            Πχ οταν ημουν με το γνωστο team, axl, kaza, zad, ολοι τους ηταν goofy σε αντιθεση με μενα που ειμαι regular και βαριομουν να μπω στη διαδικασια αλλαζουμε δεστρες κλπ
            Ενω οταν ειμαι με καποιον αριστεροποδαρο, ειναι πολυ πιο βολικο. Κι εχω δοκιμασει 3-4
            Το πραγμα αλλαζει οταν καποιος εχει true twin σανιδι

Liapos, εμεις θα τα βρουμε ομως, ε?

SUMMER NIGHTMARE

Comment

εχω και ενα ASTRA...θα σκασω μυτη με αυτο κ το ανταλλασω με οποιο θελετε...
              αν θελετε κ για ολη την χρονια...

[i]"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

ωραια. εμενα ενας goofys θα μου δωσει ενα board γυρω στο 1,57-1,58 με flex γυρω στο 5-6? [i]"

Comment

Θα ήταν χαζό" να μην αλλάζουμε σανίδια μεταξύ μας!ήδη το δικό μου το εχω δώσει σε 2 άτομα για δοκιμή και αν μου το ζητήσει κι άλλος θα το δώσω!τό καλό κλίμα που έχουμε όλοι μεταξύ μας αυτό επιβάλει,βοήθεια από τον έναν για τον άλλον!δεν πιστεύω να έμεινε κάποιος σε αυτα που έγραψα νωρίτερα!κι αν έμεινε πάει να πει ότι δεν με ξέρει καλά!τέσπα,οποίος θέλει δίνει ότι έχει ευχαρίστηση!
                  Παναγιώτη εννοείται ρε συ,αφού τα είπαμε αυτα!Edited by: liapos7 "

Comment

και για να μην ξεχνιομαστε...
                    σανιδι
                    burton hero 152
                    twin tip
                    v-rocker με ics
                    xysa mesa
                    kokkinos patos
                    feel/flex 3/10

δεστρες
                    burton cartel est
                    feel/flex δεν θυμαμαι!

Comment

Originally posted by liapos7
                      και για να μην ξεχνιομαστε...
                      σανιδι
                      burton hero 152
                      twin tip
                      v-rocker με ics
                      xysa mesa
                      kokkinos patos
                      feel/flex 3/10

δεστρες
                      burton cartel est
                      feel/flex δεν θυμαμαι!
                      Ρε liapoπουλο, τι κουβέντες είναι αυτές?
                      Κόκκινος πάτος????????????
                      Xysa mesa, δηλαδή?
                      Ε- Xysa mesa?
                      Xysa-ι mesa?
                      Ή Xysa-με mesa, γιατι η αληθεια είναι ότι αν παρουμε το σανίδι σου θα χύσουμε!!!
                      Edited by: axll
                      Hasta La Muerte

Comment

και γω παιδια μεσα οταν παρω με το καλο το νεο μου σετακι που θα ειναι never summer τωρα η το revolver-r 159 η το evo-r 158 θα ειναι με δεστρα φυσικα union force..den εχω κανενα προβλημα να το δωσω και ας μην θελει ο αλλος να αλαξουμε παλι εγω το δινω ....ας πεσουν τα χιονια με το καλο και απο σανιδια θα τα βρουμε...[i]"

Comment

Originally posted by axll
                          Ρε liapoπουλο, τι κουβέντες είναι αυτές?
                          Κόκκινος πάτος????????????
                          Xysa mesa, δηλαδή?
                          Ε- Xysa mesa?
                          Xysa-ι mesa?
                          Ή Xysa-με mesa, γιατι η αληθεια είναι ότι αν παρουμε το σανίδι σου θα χύσουμε!!!
                          αδερφε μου θυμασαι που εγραφες κατι για απολυτη ατομικη ικανοποιηση;περιμενε να χιονισει με το καλο και οταν δοκιμασεις το καινουργιο σανιδι σου τοτε θα με καταλαβεις!

παιδες,αλλαζουμε ονομα,απο snowreport snowboard gang θα το κανουμε snowreport rocker snowboard gang!

Comment

μέσα κ εγώ:
                            ride yukon 164+volkl δέστρες
                            και
                            gnu riders choice btx 161.5+δέστρες μάλλον bent metal s.i.

royale μπες κ εσύ, θέλω να καβαλήσω το malolo!!!!
                            μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Γεια χαρά σε όλους παιδιά..
                              Προσωπικά συμφωνώ πολύ στην ιδέα που είπε ο clouseau!Ίσως κιόλας,για να κάνουμε καλύτερο το όλο concept, να βάλουμε στην υπογραφή των απαντήσεων μας που γράφουμε στο forοum (κάτω κάτω μέρος - αλλάζει από πίνακας ελέγχου μέλους") τα βασικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού μας..
                              Ώστε να μην ψάχνει κάποιος στις σελίδες του συγκεκριμένου thread για να βρει πότε ο χχχ έχει αναφέρει τι εξοπλισμό έχει..Τί λέτε?
                              Βέβαια επειδή πολλά άτομα από εδώ γράφουν και άλλα λόγια μπορεί να γίνει μία προσπάθεια να τα συνδυάσουν όλα!"
                              Burn + HoneyComb & FLF Rocket Shape = Easy To Turn, All MTN PowerHouse!!

Comment

Working...
                              X