Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποια είναι η καλύτερη μάρκα σκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωραίο topic και μπράβο για την ιδέα. Ρίξτε και άλλες ιδέες και προτάσεις γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τα πρώτα μου πέδιλα και αν είναι κάτι εγγυημένα αξιόλογο δεν θα δίσταζα να τα ακουμπήσω.

Πάντως από την έως τώρα εμπειρία μου με νοικιασμένα, την έχω καταβρεί με τα Salomon, αλλά ακόμα το επίπεδο μου δεν είναι τέτιο ώστε να μπορώ να κρίνω σωστά.

Comment

Dynastar = η LEXUS Της Rossignol?

Μάλλον όμως δεν γνωρίζετε την Lacroix!!!!!!!!!!
      handmade τιτάνιο kevlar κλπ

Lacroix !!!!!!!!!!!!!
      <a href=http://www.ski-lacroix.com/" target="_blank">http://www.ski-lacroix.com/</a>
      "
      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Νομίζω οτι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση....

http://www.zai.ch/index.php?id=4&amp;L=1
        [i]
        "
        Ski now, work later.

Comment

ελεος ποιος εβαλε ολες τισ μαρκες εκτος απο την rossignol[i]eleoooos!!!"
          ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Comment

Δεν είχα σε πολύ εκτίμηση τη Rossignol, ξέρω πως έχει βελτιωθεί πολύ αλλά την έχω συνδέσει με τα παλαιά φθηνά νοικιάρικα σκι της δεκαετίας του 80...
            Over and out.

Comment

Zink pλακα με κανεις? μονο νοικιαρικα εκανε η rossi το 80? Και το 4s το πρωτο kevlar πεδιλο στις ενοικιασεις το ειδες? Δηλαδη η εταιρια που ιδρυθηκε το 1907 απο τον Abel Rossignol για τις ενοικιασεις τα προοριζε τα ski της? Το 1988 στους Ολυμπιακους του Calgary αθλητες με Rossi πηραν 6 στα 12 χρυσα μεταλια στο downhill race
              www.exploremessinia.com

Comment

Originally posted by zink_titanum
                Δεν είχα σε πολύ εκτίμηση τη Rossignol, ξέρω πως έχει βελτιωθεί πολύ αλλά την έχω συνδέσει με τα παλαιά φθηνά νοικιάρικα σκι της δεκαετίας του 80...
                φιλε μου τωρα με κουφανες στην δεκαετια του 70 η ροσινιολ ητανε κυριαρχος τοτε φορουσα το μοντελο [ατολ] κατοπιν αρχες 80 κυκλοφορήσαν τα πρωτα μοντελα τις σειρας κομπεντισιον το ενα για σλαλομ και το αλλο για γιγαντιαία που ακομα και σημερα το εχω το ζευγαρι κομπετισιον εσ σεμ. 200 μετρα υψος, μετα απο μια παυση του σπορ, οταν ξεκίνησα πάλι με ροσι αρχισα το σκι με το μοντελο [παουερ] φανταστικα σκι , ετσει λοιπον μην τα λες φτηνιάρικα και μονο για νοικιασμα
                δοκιμασετα εστω και για λιγο και θα καταλαβης διαφορες, τωρα πλέον ολες η εταιριες βγαζουνε μοντελα για οτι θες .πουδρα .παγο μαλακο χιονι και επιλεγείς το τι θελης να κανης μα η ροσι σου δινη και τωρα μοντελο για ολα τα ειδη χιονιου,
                το προηγουμενο μου σκι που το εχω και σημερα ειναι [χεατ] ουτε και αυτα τα εχεις στην λιστα μια εταιρια που κυκλοφόρησε πρωτη το σύστημα με το τσιπακι που σκληρενη και μαλακωνη το σκι ανολογα με τους κραδασμούς που δέχεται , τα φοραω 7 χρονια αλλα πλεον τα εχουν φτυσει
                και τωρα γυριζω στην ροσι ξανα γιατι εχει πλεον το ιδιο μοντελο στα μισα κιλα βαρος απο την χεατ..........................
                http://www.skafotexniki.gr
                ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

‘Ας ξαναφτιαχτει η δημοσκοπηση με ολα τα μοντελα μεσα και Rossignol kai Head etc...

Εγω πηρα περσι στο τελος χρονιας απο Καπρουν πεδιλα για απατητο και πιστα Voelkl οχι τα τελειως για απατητο τα οποια κι ηταν αρκετα βαρια και μακρια(Comado) και ειμαι ενθουσιασμενος!!!Apo 950E 499E me 10ara destra Salomon...
                  Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

Για να γίνει νέα δημοσκόπηση πρέπει να βάλουμε 120 μάρκες για να είμαστε αντικειμενικοί...οπότε μια χαρά είναι η δημοσκόπηση ,δεν χρειάζεται να ξαναγίνει.[i]

Κατά την άποψη μου όλες οι μάρκες καλές είναι.

Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει τι σκί κάνει ή τι σκί θέλει να κάνει

και να έχει τον ανάλογο εξοπλισμό.

Τι καλύτερο από το να έχεις 2-3 σέτ στη σχάρα σου (ανεξαρτήτως μάρκας),

ένα πίστας ,ένα πουδροπέδιλο ή ένα twintip , ανάλογα με το τι χιόνι θα βρείς !

"

Comment

Originally posted by tirol

Για να γίνει νέα δημοσκόπηση πρέπει να βάλουμε 120 μάρκες για να είμαστε αντικειμενικοί...οπότε μια χαρά είναι η δημοσκόπηση ,δεν χρειάζεται να ξαναγίνει.[i]

Κατά την άποψη μου όλες οι μάρκες καλές είναι.

Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει τι σκί κάνει ή τι σκί θέλει να κάνει

και να έχει τον ανάλογο εξοπλισμό.

Τι καλύτερο από το να έχεις 2-3 σέτ στη σχάρα σου (ανεξαρτήτως μάρκας),

ένα πίστας ,ένα πουδροπέδιλο ή ένα twintip , ανάλογα με το τι χιόνι θα βρείς !

Επισης Κωστα,τι καλυτερο απο το να εχεις 2-3 χνιονοδρομικα ΟΛΑ για παρτη σου... ..................εεε??? "
                      σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by giatrellis8
                        Επισης Κωστα,τι καλυτερο απο το να εχεις 2-3 χνιονοδρομικα ΟΛΑ για παρτη σου... [i] ..................εεε???

κι ένα να 'χεις..."

Comment

kala pios smart guy ekane to poll kai den evale dynastar?:P

Comment

Σιγά μην βάλουμε και τα Mladost!!!
                            Over and out.

Comment

Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ:

Πήρα πέρισι τα rossignol racing 9s 150 (έχω υψός 1.58) με δέστρα salomon c610.

Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί τα πήρα τον Μάιο.

Ασχολούμε τα τελευταία 3 χρόνια συστηματικά με το ski αλλά έκανα από μιρκή περιστασιακά.

Όσο για την ψηφοφορία αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία έχω δοκιμάσει

3-4 μάρκες καθώς και σκληρά και μαλακά πέδιλα, αλλά προτιμώ τα σκληρά.

Λατρεύω τα salomon αλλά μου άρεσαν και όσα rossignol έχω δοκιμάσει.

Edited by: irkaso
                              <ΦΑΛΑΚΡΟ>

https://www.facebook.com/groups/falakrodrama/
                              https://www.facebook.com/xkfalakro?fref=ts
                              http://www.falakro.gr/

Comment

b-square και τα μυαλα στα καγκελα λεμεεεεε![i]"

Comment

Working...
                                X