Announcement

Collapse
No announcement yet.

άσχετο αλλά χειμερινό...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σωστά τα λέει ο Πρόεδρος αλλά εγω το έπιασα το νόημα του φίλου.

Λοιπόν φίλε Σαλέ συγκεκριμένα δεν ε΄χω να σου προτείνω, αλλά θα σου πω το εξής: μια και κατάφερες τη γυναίκα να πάτε χειμώνα στην Αυστρία, άρπαξε την ευκαιρία και πείσε την να κάνει μάθημα σκι, έστω και ένα. Οι δάσκαλοι εκεί είναι απείρως καλύτεροι και οι υποδομές δεν συγκρίνονται. Θα της φανεί πολύ λιγότερη ταλαιπωρία, θα έχει αποτέλεσμα εγγυημένο πολύ γρήγορα (ίσως και να τσουλάει άνετα από την 1η μέρα) και έχει 100% περισσότερες πιθανότητες να της αρέσει. Αν την ταλαιπωρήσεις στην Ελλάδα με κακούς ανεκπαίδευτους δασκάλους και τον κακό χαμό που γίνεται στα χκ μας, έχεις τεράστιες πιθανότητες να μην θέλει να ξαναπάει. Δεν είναι θεωρίες αυτά που σου λέω, τα έζησα γι αυτό και τα λέω. [i] Edited by: zink_titanum "
    Over and out.

Comment

ωραίες ιδέες δίνετε...

όσο για να την βάλω να κάνει μάθημα σκι.... ωραία ιδέα και αυτή.... μόνο που.....

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΙ.... [i]"

Comment

και κάτι ακόμη φίλε TURMS....

με αγαπάει πολύ.... για αυτό και τον χειμώνα (αν και δεν πολυβλεπόμαστε καθημερινές λόγω δουλειάς) μ' αφήνει τα Σ/Κ να κάνω την γκάβλα μου και να τρέχω στα βουνά... και δεν ζητάει καφέδες και μπαράκια....

Comment

Originally posted by nkip005
          και κάτι ακόμη φίλε TURMS.... 

με αγαπάει πολύ.... για αυτό και τον χειμώνα (αν και δεν πολυβλεπόμαστε καθημερινές λόγω δουλειάς) μ' αφήνει τα Σ/Κ να κάνω την γκάβλα μου και να τρέχω στα βουνά... και δεν ζητάει καφέδες και μπαράκια....
          επειδη αυτο που εγραψα ισως ακουστηκε διαφορετικα απο αυτο που εννοουσα, παω πασο φιλε μου.
          Συγνωμη αν με παρεξηγησες.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by nkip005

ωραίες ιδέες δίνετε...

όσο για να την βάλω να κάνει μάθημα σκι.... ωραία ιδέα και αυτή.... μόνο που.....

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΙ.... [i]

Aυτο ελειπε..... Ακου σκι, αυτο θα ηταν εφιαλτης οχι διακοπες!

http://www.tiscover.com/at/guide/5,en,SCH1/objectId,RGN7at,modulId,guide,season,at1,selectedE ntry,home/home.html

http://www1.ihacom.gr/listing.html&x...=7A*ihn=Kl6=q4

για ριξε μια ματια μηπως βοηθησει κατι,(αν κι μπορει να τα γνωριζεις)

Και συμφωνω με Τurms καλο θα ηταν οπου πας να εχει nightlife αν δεν σκοπευεις να εισαι βουνο συνεχεια. Τσεκαρε για κανα event τις ημερομηνιες που θα φυγεις.

Κι ενας αλλος τροπος που πιστευω θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα...... Επελεξε 10 μερη που σ' αρεσουν πιο πολυ κι θα σου πουμε γνωμες,ολο κι καποιος θα εχει παει."
            "Give a man a snowboard ....and youve distracted him for a day.
            Teach a man to snowboard, and you can get him to work."

Comment

πηγαινε Kitzbuehel τον Γεναρη που ειναι οι αγωνες...ας μην μεινετε ντε κ καλα στο χωριο γιατι θα ειναι τσιμπημενες οι τιμες...
              αλλα θα πατε βολτες εκει που εχει πολυ χαβαλε..ολοι στους δρομους ειναι...κατι σαν πανηγυρι με παρτυ μαζι...

Comment

ρε συ TURMS.... εννοείται δεν σε παρεξήγησα...

μπορεί να μην συμμετέχω πολύ στις κουβέντες σας αλλά παρακαλουθώ το φόρουμ εδώ και χρόνια και εσένα ειδικά σε έχω ξεχωρίσει....

(τώρα που το σκέφτομαι.... μήπως παρεξηγηθώ εγώ και νομίζουν οι άλλοι ότι σε γουστάρω???) [i]"

Comment

δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση!ολοι εδω γουσταρουμε ο ενας τον αλλον γιατι εχουμε την ιδια τρελλα,τον ιδιο τροπο ζωης (snowboard) κι ολοι γκαυλωνουμε με την φυση και τα χιονια!ολεεε!
                  ειμαι ο λιαπος και μολις τελειωσα!
                  μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
                    δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση!ολοι εδω γουσταρουμε ο ενας τον αλλον γιατι εχουμε την ιδια τρελλα,τον ιδιο τροπο ζωης (snowboard) κι ολοι γκαυλωνουμε με την φυση και τα χιονια!ολεεε!

[i] "

Comment

Originally posted by liapos7

Eίσαι θεός[i]"
                      live to ride another day.....

Comment

Working...
                      X