Announcement

Collapse
No announcement yet.

άσχετο αλλά χειμερινό...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• άσχετο αλλά χειμερινό...

άσχετο... αλλά με έχετε <a href=mailto:γκ@....σει" target="_blank">γκ@....σει</A> με τον χειμώνα που έρχεται και κάνω όνειρα...

λοιπόν για όποιον ξέρει:

θέλω να μου προτείνετε σαλέ για 4-6 άτομα στην αυστρία. πιθανή ημερομηνία μεταξύ πρωτοχρονιάς και φώτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θα πάμε για σανίδια δυστυχώς αλλά με γυναίκες για χαλάρωμα....

τώρα αν είναι κοντά σε πίστα και κάνω καμιά κατεβασιά με νοικιάρικο δεν θα με χαλούσε μια και θα είμαι ο μόνος στην παρέα που ασχολείται....

ακούω προτάσεις..."

μιας και εισαι ο μονος που ασχολεισαι...παρατησε τους ολους και βουρ στις πιστες! ή βρες το σαν αφορμη να τους δειξεις και καλα τι παιζει και μετα πας στις πιστες! (για σαλε κλπ θα σου πουν τα παιδια,εγω δεν ξερω [i] )"
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

πηγαινε κανα Kitzbuehel που εχει κ αρκετο Nightlife - glamour αφου δεν ειστε πορωμενοι με σανιδα-σκι

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

κατσε σπιτι σου και να ρθεις στο βουνο τσαμπα χωρο θα πιανεις [i]"

Comment

βασανιστηρια θα κανεις στον εαυτο σου?

θα βλεπεις τις πισταρες και δεν θα κανεις? Edited by: StavRos

Comment

ξερω οτι στα πρηζουμε κ δεν σου λεμε καμμια προταση αλλα ξανασκεψου λιγο!!! θα πας χειμωνα στην ΑΥΣΤΡΙΑΑΑΑ για να χαλαρωσεις???? την σανιδα σου που θα καθεται μονη στο σπιτι κλεισμενη σε κανα ντουλαπι δεν τη σκεφτεσαι???
            ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Comment

εγω θα σου πω πηγαινε...

απλα να ξερεις οτι το πιο πιθανο, ειναι να μην κρατηθεις, να νοικιασεις κανα burton και να εισαι ολη μερα στις πιστες...μην σου πω οτι θα ψαχνεις κ νυχτερινο...

ετοιμασου λοιπον για πολλα γκαζια στις πιστες, αλλα κ πολλα γκαζια απο την γυναικα.

Comment

το παρήγορο είναι ότι φέτος (μετά από πολλάαααααα χρόνια) θα έχω ήρεμο χειμώνα από άποψη δουλειάς και θα ευχαριστηθώ σανίδι....

οπότε με παίρνει και χαλάρωμα....

το νόημα όμως δεν πιάσατε.... το ζητούμενο είναι να πάρει μια γεύση η γυναίκα από βουνό....

Comment

το πιασαμε το νοημα!δες το πρωτο μηνυμα που γραφω κατι για μια αφορμη!
                  μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by nkip005

το νόημα όμως δεν πιάσατε.... το ζητούμενο είναι να πάρει μια γεύση η γυναίκα από βουνό....
                    Η γυναίκα θα θέλει να βλέπει το βουνό αλλά να είναι δίπλα από το τζάκι, ενώ εσύ θα βλέπεις το βουνό και θα θέλεις να είσαι πάνω σε αυτό.

Comment

φιλε μου...
                      αν σε αγαπαει πολυ θα σε ακολουθησει στις πιστες...
                      ή
                      εχεις να ακουσεις πολυ γκρινια....

ο χρονος θα δειξει....εσυ follow your heartEdited by: TURMS

Comment

Παρτους ολους και ελατε μαζι μας προς τελος ιανουαριου.Πιστεψε με θα αφησετε τζακι κρεβατια σεξ και θα κανετε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ πανω στα σανιδια και στα ασπρα βουνα μεσα στις πουδρες...........ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

EEEEEEEEE.......................για να μαθαίνετε εσεις η νεότερη...
                          το μυστικο για να σε ακολουθεί η ΓΥΝΑΙΚΑ σου στο σκι και στο βουνο ειναι να εχει και καποια αλλη παρεα με τα ιδια γουστα αλλιως την βαψατε [i]
                          "
                          http://www.skafotexniki.gr
                          ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Originally posted by PRESIDENT
                            EEEEEEEEE.......................για να μαθαίνετε εσεις η νεότερη...
                            το μυστικο για να σε ακολουθεί η ΓΥΝΑΙΚΑ σου στο σκι και στο βουνο ειναι να εχει και καποια αλλη παρεα με τα ιδια γουστα αλλιως την βαψατε [i]

Σωστός ο Πρόεδρας...κάτι ξέρει ο παλιός.αυτό ίσχυε κ στην δική μου περίπτωση"
                            live to ride another day.....

Comment

Εγώ σώθηκα, γνώρισα τη γυναίκα μου στο βουνό[i] "

Comment

Working...
                              X