Announcement

Collapse
No announcement yet.

base repair tool

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• base repair tool

επειδή δεν την παλεύω να ανάβω με αναπτήρα το ptex, να μου μαυρίζει, να καίω χέρια κλπ,
    είμαι ανάμεσα σε
    <a href=http://www.slidewright.com/proddetail.php?prod=SVSMRP350-refurb" target="_blank">αυτό</a>
    ή
    base repair pistol
    ή
    base repair iron
    ακούω γνώμες......
    "
    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

ismael,καλησπερα.
    κοιτα..το πιστολι λειτουργει πανω κατω σαν πιστολι σιλικονης στην φιλοσοφια του.εχει σταθερη θερμοκρασια αλλα κανει περισσοτερο για μεγαλες ζημιες.(για σημεια που χρειαζονται πολυ γεμισμα και σημεια διπλα στα μαχαιρια-που ουτως ή αλλως παιζεις με αλλο υλικο-ptex με metal bonder).
    ισως ειναι too much..
    οσο για το σιδερο",εγω την τελευταια φορα που ηθελα να γεμισω μια "πληγη" απο πετρα στην βαση του δικου μου σανιδιου,απλα εβαλα το κλασσικο κολλητηρι (που χρησιμοποιω για τις ηλεκτρονικες πλακετες-λογω δουλειας εχω ενα-δυο στο σπιτι)και με μια φαρδια και φλατ μυτη ακουμπαγα και γεμιζα!!(ΠΡΟΣΟΧΗ!!!το εν λογω κολλητηρι εχει ρυθμιζομενη θερμοκρασια-ειναι μαρκας weller-, οσοι ασχολουνται απο εδω μεσα με ηλεκτρονικα θα την ξερουν την μαρκα,-οποτε δεν χρειαζοταν να προσεχω μηπως αρχισει να καπνιζει!!)
    επειδη αυτη η λυση ειναι λιγο ακριβη(γυρω στα 200 ευρω) εγω σου προτεινω να παρεις εναλλακτικα απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικο εξοπλισμο ενα απλο κολλητηρι πριζας μεχρι 25 watt(οχι κατω απο 15watt!!!) και πολυ προσεκτικα αν ανεβαζει θερμοκρασια το βγαζεις για 5 λεπτακια και μολις κρυωσει ξανασυνεχιζεις.
    αυτη η λυση ειναι παρα πολυ οικονομικη και δεν ειναι δηθεν σαν το εξειδικευμενο "εργαλειο" που προμοταρουν οι διαφορες εταιριες.
    ενδεικτικα μια τιμη (μαζι με 3-4 ανταλλακτικες μυτες,2 λεπτες ,1για χρωματιστο ptex και 1 για διαφανο και 2 πλατιες για πιο φαρδιες γρατζουνιες)ΤΟ ΠΟΛΥ 40 ΕΥΡΩ!!!
    σου δινω και μια μαρκα απο αξιοπιστα κολλητηρια σε λογικη τιμη=ERSA.
    "

Comment

και μολις ημουν ετοιμος να γραψω οτι αυτην την δουλεια πρεπει να την κανει και ενα κολλητηρι ηλεκτρονικου με την καταλληλη μυτη... [i]"

Comment

Originally posted by StavRos
        και μολις ημουν ετοιμος να γραψω οτι αυτην την δουλεια πρεπει να την κανει και ενα κολλητηρι ηλεκτρονικου με την καταλληλη μυτη... [i]
        σταυρο,θελει παντως προσοχη ειδικα στο απλωμα του διαφανου...οτι και να κανεις η καπνα πολλες φορες τη χαλαει την δουλεια
        ειδικα σε κατι ανοιχτοχρωμους πατους(λευκο ας πουμε).
        "

Comment

εγω κανω το εξης οσο αφορα το p-tex εχω ενα μικρο μπρικι του καφε βαζω μεσα υλικο μεχρι να λιωσει μετα το ριχνω πανω στη πληγη...και ταυτοχρονα το απλωνω με μια σπατουλα...δεν το κανω με την μια ..βαζω λιγο και μετα παλι αλλη μια φορα να γεμισει καλα....αυτο ειναι το ευκολο ...το μυστικο ειναι στο κερωμα του σανιδιου ...το σιδερο δεν πρεπει να περναει πολυ ζεστο πανω απο το p-tex απ οπου το περασαμε γιατι οταν θα παμε στο βουνο το κρυο θα το σκασει λογω συστολης ...οποτε το σιδερο πρεπει να περναει με πολυ μικρη θερμοκρασια 80- και πολυ γρηγορα....καλο θα ηταν την μια μερα το p-tex και την αλλη το κερωμα...

Comment

ξεχασα να πω οτι με το μπρικι το ασπρο p-tex δεν μαυριζει παραμενει ασπρο ...[i]"

Comment

ναι το μπρικι μου φαίνεται καλλή ιδέα....εντομεταξύ πρέπει να είναι αμιγώς ελληνική πατέντα γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχουν μπρίκια.....
              τώρα όσον αφορά το θέμα με το κερί, έχω να πω οτι έχω καταστρέψει ήδη έναν πάτο με το παλιό σίδερο της μάνας μου, μέχρι να πάρω κανόνικό....γι'αυτό και φοβάμαι το θέμα της θερμοκρασίας με τα κολλητήρια που λέτε...
              για το μικρό πιστόλι τι λέτε???είναι κ σε καλή τιμή...
              Edited by: ismael

Comment

NGK τώρα είδα από που είσαι, φτιάχνουμε σύλλογο στην κόρινθο, στείλε pm να τα πούμε

Comment

Εγώ ψηφίζω δαγκωτό πιστολέρο.
                  Προσωπικά με κολλητήρι δεν κατάφερα να κάνω δουλειά. Και με αναπτήρα είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνει διάφανο το διάφανο p-tex. Έχω καταφέρει να κρατήσω τη φλόγα σε επίπεδα 1 άνγκστρομ (ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισα που ανάβει), με ζέσταμα πριν στο κερί για να είναι ομοιόμορφο το λιώσιμο, και επίσης έχω επιτύχει χρώμα φλόγας μπλέ που όμοιό του υπάρχει μόνο στις καρτέλες Pantone των τυπογραφείων, και ΠΑΛΙ κάνει μαυριδάκια η μαλακία και κιτρινίζει σα να το έχει κατουρήσει μαϊμού το σανίδι. Συνεπώς θα πρότεινα πιστολάκι.
                  The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                  http://www.hiddencellar.eu

Comment

πιστολακι και για μενα αλλα οχι οτι κι οτι!

[i]

αφηστε ρε σεις τα ptex και πιαστε καμια μπριζολα να ψησουμε!Edited by: liapos7 "
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
                      πιστολακι και για μενα αλλα οχι οτι κι οτι!

[i]

αφηστε ρε σεις τα ptex και πιαστε καμια μπριζολα να ψησουμε!
                      ΑΊΑΊΑΊΑΊΑΑΑΑΑΑΑ!!!!πηρε φωτια ο .... μας!!!!
                      (κατα βαθος ενα οικοπεδακι στο βαρναβα θα το θελα!!!)
                      χαχαχαχαχα
                      "

Comment

Παιδιά κακά τα ψέματα, για να πιάσει το p-tex θες ισχύ

[i]Edited by: axll "
                        Hasta La Muerte

Comment

και για να πάει μπροστά ο τόπος μας θες ισχύ

[i]
                          "

Comment

Να μπει και ο Αλεφαντος με τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για συμβουλες τακτικης στο ολοκληρωμενο service σανιδας [i]"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by axll

[i]
                              ρε παλιοpaparazzi,που την βρηκες αυτην την φωτο????
                              τολμας και βγαζεις φωτο με τηλεφακο το σπιτι μου την ωρα που κανω base repairs????
                              θα σε συντριψω,θα σε παταξω,θα σε,θα σε.......

"

Comment

Working...
                              X