Το σ/κ το βουνό θα τιγκάρει από χιόνι και σε συνδιασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι σουπερ, άλλωστε 16-17 έχω κλείσει για πάνω...
Ε μα τότε αυτός είναι σοβαρός λόγος ρες Χρήστο! Θα τιγκάρει σίγουρα...[i]
Υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που τότε θα είναι ανοιχτό το ΧΚ και θα λειτουργεί φουλ με πούδρες!!! Θα δίνω παθολογία στις 20 του μηνός! Κοινώς έχω διάβασμα θεότρελο! Επίτηδες θα ανοίξει το ΧΚ για να μην μπορέσω να πάω.....
Να μην μπορέσεις να πας στην παθολογία εννοείς, ε;
Το σ/κ το βουνό θα τιγκάρει από χιόνι και σε συνδιασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι σουπερ, άλλωστε 16-17 έχω κλείσει για πάνω...
Υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που τότε θα είναι ανοιχτό το ΧΚ και θα λειτουργεί φουλ με πούδρες!!! Θα δίνω παθολογία στις 20 του μηνός! Κοινώς έχω διάβασμα θεότρελο! Επίτηδες θα ανοίξει το ΧΚ για να μην μπορέσω να πάω.....
μη λες τετοια μην παω και τη γεμισω γκαζακια τη σχολη σου...!!!ως εδω ειμαι
"
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Να μην μπορέσεις να πας στην παθολογία εννοείς, ε;
Οχι δυστυχώς!!! Θα ανοίξει το ΧΚ και δεν θα μπορέσω να ανέβω Βασιλίτσα λόγω παθολογίας!!! Οπότε θα το απολαύσετε όλοι σας! Να είστε σίγουροι...ο καιρός μου πάει απίστευτη κόντρα φέτος! Οπότε εγώ διάβασμα και όλοι Βασιλίτσα στις πούδρες..."
μη λες τετοια μην παω και τη γεμισω γκαζακια τη σχολη σου...!!!ως εδω ειμαι
<a href=http://img690.imageshack.us/i/img7318.jpg/" target="_blank"></a>
αυτές είναι δύο Χαρακτηριστικές εικόνες απο χθές το μεσημέρι
πάνω το ΧΚ και κάτω οι Φιλιππαίοι(1230μ) χιόνιζε απο Δευτέρα αργά το
Βράδυ και τελικά η Ελιμεία έμοιαζε να μην έχει δεχτεί καθόλου χιόνι
μέσα σε λίγο είχε εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σχολιάσω την σημερινή μέρα,
με θλίψη παρατήρησα την κατάσταση του βουνού από την συνεχόμενη βροχή.
ΥΓ που να το φανταστώ ότι θα έρθω Βασιλίτσα για να πίνω καφέ και να
κάνω σκι στο ΠΕΤΡΟδέρι."
Μόλις κατέβηκα από πενθήμερη Παραμονη επάνω. Αποκαρδιωτικη εικόνα. Ρίχνει χιόνι με το ζόρι και μετά έρχεται Νότιας και βροχή και αέρας και το εξαφανίζει. Στα 1600μ. Στους ΝΑ πρόποδες της Βασιλως. Πριν την βροχή. Βρήκα πολύ περισσότερο χιόνι από Ελιμεια και τριθεσιο 30-35ποντους ίσως και παραπάνω. Μου έκανε εντύπωση. Βεβαι από χθες το βράδυ βροχή που τα διέλυσε όλα. Μόνο στα 2100 πιστεύω δεν έβρεξε. Τι να πω μακάρι να αλλάξει ένα αποκαρδιωτικό σκηνικό
μην αγχωνεστε παιδια,απο σαββατο ολα αυτα τα μέρη θα απολαμβάνουν την απόλυτη πουδρα σαντιγυ....3 μερες υπομονη ακομα.
to apolito nero epese kai pali ekei,ena 5ponto evale kai spaei o kairos,den nomizo na mas poulise o ietos den fainotan kati kai ta montela mia xara pigan stis prognoseis
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
...μαλλον ο χειμωνας πηγε πισω" ενα μηνα!!! νεα ταξη πραγματων!!!
απλα πρεπει να περιμενουμε τον χειμωνα. και αυτο ειναι συντομα πλεον!
συντομα θα τσουλισουμε στα βουνα μας!
Πολυνερι σου'ρχομαι!!!"
good friends don let you do stupid things...alone!
Comment