Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liapos και Snowzad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Liapos και Snowzad

Μετά από τις κατατοπιστικές διευκρινήσεις του Royal, περί V-Rocker vs Camber και με αφορμή τις ηδονιστικές αναίσχυντες προκλήσεις του Μαρκησίου ντε Σαντ , κατά κόσμο Snowzad, (βλέπε η Φιλοσοφία Στο Μπουντουάρ) περί “buttering” και ground tricks, αποφάσισα να προβώ στην αγορά μιας Custom V-Rocker 156 με τελικό στόχο την επίτευξη της απόλυτης ατομικής ικανοποίησης.
    The Era, των γνωστών επιδειξιών Liapos και Snowzad που μονοπωλούσαν τα βλέμματα των χιλιάδων θαυμαστριών στο βουνό, φεύγει ανεπιστρεπτί.
    Το «σουσέλ» είναι πλέον σίγουρο και στην προσπάθεια αυτή συντάσσονται και οι Royal, Kaza, Rezistance, Snowspir, Panos,
    Hasta La Muerte

αδερφε η απολυτη ατομικη ικανοποιηση σου ειναι εξασφαλισμενη με την αγορα που εκανες!καλοριζικη,καλοτσουλιτη και καλα ''βουτυροκολπα'' (εγω ειμαι στην αρχη ακομα,εχω ορεξη ομως και φετος πιστευω οτι θα κανω κατι παραπανω)!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Αντε και καλοτσουλιτη!!!

Comment

καλοτσουλητο!!!!

αντε σιγα σιγα ολοι με rc

Comment

Εν ευθέτω χρόνο θα προβώ κι εγώ με τη σειρά μου στις απαραίτητες ανακοινώσεις περί απόκτησης νέων όπλων", ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το επερχόμενο απειλητικό κύμα χιονιά που απειλεί να πουδράρει τα πάντα στο διάβα του. Ευχαριστώ.
          "
          The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
          http://www.hiddencellar.eu

Comment

κ εγω θα προβω σε δηλωσεις περι οικονομικης κρισης κ αδυναμιας της χωρας να ανταπεξελθει σε νεα χρηματοδοτηση...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by axll
              Μετά από τις κατατοπιστικές διευκρινήσεις του Royal, περί V-Rocker vs Camber και με αφορμή τις ηδονιστικές αναίσχυντες προκλήσεις του Μαρκησίου ντε Σαντ , κατά κόσμο Snowzad, (βλέπε η Φιλοσοφία Στο Μπουντουάρ) περί “buttering” και ground tricks, αποφάσισα να προβώ στην αγορά μιας Custom V-Rocker 156 με τελικό στόχο την επίτευξη της απόλυτης ατομικής ικανοποίησης.
              The Era, των γνωστών επιδειξιών Liapos και Snowzad που μονοπωλούσαν τα βλέμματα των χιλιάδων θαυμαστριών στο βουνό, φεύγει ανεπιστρεπτί.
              Το «σουσέλ» είναι πλέον σίγουρο και στην προσπάθεια αυτή συντάσσονται και οι Royal, Kaza, Rezistance, Snowspir, Panos,
              κυριος...ετοιμαζομαι να προβω σε αγορα των κατωθι καλουδιων!!!
              α) burton easy livin flying-v 152
              β) burton malavita est trash white bindings k'
              γ) burton ozone boots-white grey!!

φετεινα!!!!ζεστα και φρεσκα!!!

μολις βρεθουν τα φραγκα (κασερακι) τα χτυπαω για ατελειωτες ωρες ηδονης!!![i]
              "

Comment

Kυριοι να σας πω... Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος με την προοδο μου στα butterings αλλα αν μου δανεισετε κανενα rocker και μαλιστα στις σωστες διαστασεις, ισως αλλαξω αποψη
                Να δω πρωτα κατα ποσο πολυ θα με βοηθησει στο jibbing
                Χαχαχαχα

Και για να μην ξεχνιομαστε. Η ομαδα φετος εχει σκληρη δουλεια [υπερπαραγωγη, βιντεακια, χοντρη πλακα και φυσικα να φτασουμε στο επιπεδο των pro [i] ]"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Παναγιώτη αν βρεθούμε στον παρνασσό θα σου δώσω το δικό μου να το δοκιμάσεις!

Comment

ελπιζω να εισαι regular και το σανιδι σου να ειναι 152-155 [i]"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

152 twin tip είναι το σανίδι κι εγώ είμαι γκουφις αλλά αλλάζουν πολύ εύκολα οι μοίρες και η θέση της δεστρας !

Comment

Originally posted by panagiotis
                        Και για να μην ξεχνιομαστε. Η ομαδα φετος εχει σκληρη δουλεια [υπερπαραγωγη, βιντεακια, χοντρη πλακα και φυσικα να φτασουμε στο επιπεδο των pro [i] ]
                        Θα γυρίσετε κ τσόντες?????

"
                        μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Originally posted by ismael
                          Originally posted by panagiotis
                          Και για να μην ξεχνιομαστε. Η ομαδα φετος εχει σκληρη δουλεια [υπερπαραγωγη, βιντεακια, χοντρη πλακα και φυσικα να φτασουμε στο επιπεδο των pro [i] ]
                          Θα γυρίσετε κ τσόντες?????

ο τιτλος ειναι ετοιμος!!!
                          " ο βιασμος μιας παρθενου......ΠΟΥΔΡΑΣ"!!!
                          "

Comment

Εφοσον εσκότοσων κ εγώ το Forum με τας δέστρας,ετοιμάζομαι δια αγορά rocker του αντίπαλου δέους ομως (banana manana).

P.s Alex ολα καλά όλα ωραία,πρέπει να αλλάξεις κ δέστρες τωρα εσυ...

Comment

Φραγκι κανεις λαθος
                              Ο τιτλος θα ειναι
                              lovers f**k the white drug and fly" by snowreport snowboard team

ο δικος σου τιτλος παραπεμπει αποκλειστικα σε πουδρες ενω θα χουμε κ παρκο"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Working...
                              X