Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μαύρισε η ψυχή μας..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαύρισε η ψυχή μας..

Για άλλη μια φορά κατα την διάρκεια της ζωής μου,βλέπω την Πεντέλη,τον Διόνυσο,την Σταμάτα,το Γραμματικό,τον Μαραθώνα,το Πικέρμι,την Σταμάτα να καίγονται ανελλέητα χωρίς να μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση για αυτό το κακό...Και αυτή την φορά,για εμένα είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί είμαι καθηλωμένος λόγω διαστρέμματος στο πόδι και δεν μπορώ να προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες όπως κάνω χρόνια τώρα...Και αυτό πονάει περισσότερο...Κρίμα,κρίμα και πάλι κρίμα...
    Beati Paoli.........

< =-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 11">< name="Originator" ="Microsoft Word 11"><a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CSotiro%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmso html1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank"> Λείπαμε πάρα πολύ. Περαστικά για το πόδι σου. Δίστιχος μα όλα αυτά τα δάση θα καούν και θα κεγοντε για πολύ καιρό. Δεν μπορεί να τα σώσει τίποτα απόλυτος!!! Το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην πετάμε τα σκουπίδια μας και τα τσιγάρα στα δάση αλλά στα τασάκια του αυτοκινήτου."
    captainmitsos

Comment

το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην βαζουμε φωτιες να καψουμε το δασος για να χτισουμε τον επομενο χρονο τη βιλλα μας και αφηστε τις ιστοριες περι τσιγαρων και σκουπιδιων..................
      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
      X