Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καιρός στο Ιόνιο 22-29/08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καιρός στο Ιόνιο 22-29/08

Γεια σας,

Το σάββατο ξεκινάω ιστιοπλοϊκό ταξίδι στη Λευκάδα, και φυσικά θα ήθελα να μάθω μια γενική πρόβλεψη καιρού για την επόμενη βδομμάδα. Κυρίως αν θα έχει κρύο ή ζέστη, και δευτερευόντως τι αέρα θα έχει. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι καλοδεχούμενη, ακόμα και αν βγει λάθος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

γεια σου κλεφτη. ηδη απο αυριο πρωτα ο θεος θα ειμαι εκει (today last day at work!!!) εως αρχες σεπτ....

ο καιρος θα ειναι μια χαρα για διακοπες, σε γενικες γραμμες ηλιολουστος με ισως και καθολικη ανυπαρξια υετου και με τ απο 18-20 ως 30-32 (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ αντιστοιχα) κελσιου! τελεια δηλαδη!

οι ανεμοι - που κυριως σε ενδιαφερουν λογω ιστιοπλοικου φανταζομαι - θα ειναι απο μπουνατσα ως ασθενεις - κατα κανονα - το πρωι με 2-3-4 μποφορ μεταβλητων διευθυνσεων και απο το μεσημερι και μετα πιο δυνατος βδ (ο κλασσικος μαιστρος του ιονιου) χωρις κατι τρελλο ομως. τοπικα αν ανοιχθεις δυτικα ισως και 6-7!

δεν ξερω αλλα ισως να ηθελες λιγο περισσοτερο αερα, ειδικα αν βολταρεις ανατολικα. αν ομως πας απο την δυτικα προσηνεμη πλευρα και ανοιγεσαι, μην μασας, θα εχεις απογευματινες ρεγκατες μπολικες!!!

το βδ ιονιο εδω που ειμαι, ειδικα απο την πλευρα της ιταλιας (το ιδιο συμβαινει πανω κατω και στην λευκαδα) βγαζει τοπικα φιδια", αρα προσοχη αναμεσα στα νησια, πχ στο καναλι κερκυρας-παξων αλλα και λευκαδας-ιθακης.

επισης θα προσεξεις το λεγομενο "βουβο-κυμα" οπου και εχουμε κυματισμο ανευ αντιστοιχης εντασης.....αερα.

βεβαια ολα αυτα μπορει να σου φαινονται αστεια και να εχεις συνηθισει σε οκταρια - εννιαρια η να εχεις εμπειρια μελτεμιων λογω αιγαιου - ευβοιας - χαλκιδας, οποτε θα εισαι ανετος!!!

οπως σου ειπα, οταν θα πηγαινεις νωρις ανατολικα, πχ νυδρι, μεγανησι, σκορπιο, σκορπιδι, αρκουδι ισως θα βαζεις και μηχανη. οταν θα αλλαζεις πλευρα το απογευμα, ορτσα τα πανια!!!

καλα να περασεις. θα σου στειλω με πμ το κινητο μου!!! βεβαια ισως θα θελει λιγο υπομονη το θεμα του σηματος (θα παω οδικως με το μικρο μου 4χ4, οποτε θα αναζητω γκρεμια )

και της μπαταριας (θα ειμαι free camper) αλλα ολο και σε καποιο εστιατοριο θα το φορτισω, θα δω την κληση και θα σε παρω!!!

Edited by: JIM FORD "
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Working...
    X