Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ξενοδοχεία-Σαλέ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ξενοδοχεία-Σαλέ

Καλημερα παιδια!

Ερώτηση κρίσεως:Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς κάποιο καλό σαλέ-λέγοντας καλό εννοούμε αξιοπρεπές με τζάκι και τα βασικά- που συγχρόνως να ειναι και σχετικά φτηνό???

Δεν ειναι δυνατόν ενα σκ στο Παρίσι να ειναι πιο φτηνό απο αυτό του Παρνασσού...!

Ευχαριστώ!

__________________"
    emily the best!

Κι όμως φίλε μου, πήγα Monaco κατακαλόκαιρο και πλήρωσα 3κλινο 120 ευρώ στο κέντρο κοντά στη πλατεία. Και είπα να πάω Βασιλίτσα με τη γυναίκα και μου ζητάει το ξενοδοχείο κοντά στο χ/κ 230 ρε παιδια! 230!!!

Λοιπον φίλε από τη πίσω μεριά στην Αμφίκλεια ή στη Σουβάλα θα βρείς αξιοπρεπή καταλύματα (δε ξέρω βέβαια για τζακι που θες για ρομάτζα ) γύρω στο 100άρικο και πιο κάτω (ο,τι πληρώνεια παίρνεις).
    Έμεινα πέρυσι στο Καρπενήσσι με 100 δίκλινο στις Κορυσχάδες... Μου είπε, θα ξαναπάω. Τζάκι, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ πρωϊνό, φοβερή τοποθεσία και προπάντων έξω από το Καρπενήσι (που είναι απαράδεκτο, άσχημο και σαν γειτονιά της Αθήνας).- Sorry παιδιά αν είστε από εκεί αλλά αντικειμενικά δε λέει το χωριουδάκι, όλα τα υπόλοιπα μέρη γύρω του είναι γαμώ."
    Sloping, slurping, slurppp

Comment

Έχεις δίκιο.
      Το Μόνο πρόβλημα οτι απο την πίσω μεριά του Παρνασσού μοιραία δεν μπορείς να κινηθείς βραδυνές ώρες λόγο πάγου...

"
      emily the best!

Comment

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ [
        http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
        ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Η Βορινή πλευρά του Παρνασσού είναι πολύ πιο όμορφη, ψυχρή, ‘ορεινή’ και ΠΑΝΤΑ με ανοιχτους δρόμους.
          Πιο ευκολα κλεινει ο νοτος, παρά ο βοράς, λόγω μεγαλων χωριών/κωμοπόλεων κ δικτυου δρόμων.

Τα καταλύματα είναι επισης πολλα κ αισθητά οικονομικοτερα από την ‘trendy’ Αραχοβα!
          Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Η ΒΟΡΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ,ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!![i]
            "

Comment

Αμαν, μην αρχισετε πολεμο Βορειων-Νοτιων και εδω.
              Και οι δυο πλευρες ειναι ομορφες, εξαρταται τι ζηταει
              ο καθενας μας.
              Φιλε Antono2, καταπληκτικη φωτογραφια, μου εφτιαξες την
              μερα !
              spy
              ορθιοοοος ...

Comment

Όποιος θέλει ζωη να κάτσει στην Αθήνα ρε παιδιά! Πάνε Αράχωβα, πίνουνε, λιώνουνε και μετά πάνε στις 11 με κεφάλι καζάνι για σκι"

’θληση σου λέει ο άλλος! Και από τη πίσω μεριά πίνεις και γλεντάς... και τρώς και φοβερό παΐδάκι!
                Και έχεις και τη γυναίκα να σου λέει.. "πάλι θα ξυπνήσουμε από τις 7μιση ρε μωρό? Σαββατοκύριακο είναι!"
                Και έχει και γκομενάκια ντόπια! ΧΕΧ
                Αλλά δε πρέπει να μιλάω έτσι γιατί παντρεύομαι οσονούπω... μετά το γαμο!
                "

Comment

AYTO POU YAXNEIS MPOREI NA TO VREIS STON PARADOSIAKO XSENONA KARACHALIOU STO POLYDROSO (SOYVALA).
                  EINAI ENAS PETRINOS SXETIKA FTINOS XSENONAS , STOUS PROPODES TOU PARNASOY ME SUPER EXSYPHRETHSH.

OLA TA LEFTA EINAI TA BARAKIA TOU MPIXTH! KAI TOU MAO STHN PLATEIA TOU XWRIOU.

http://homepages.pathfinder.gr/karahalios/

Comment

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
                    ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ Ο ΕΡΩΧΟΣ&ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
                    ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΟ ΔΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΜΦΙΚΑΙΑ. ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ(ΜΑΟ)ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ(ΜΠΙΧΤΗΣ.)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
                    http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                    ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Φιλιά στο φίλο μου το Γιώργαρο στο Πέτρινο!
                      Ο έρωχος είναι πολύ καλό αλλά ακριβό (γύρω στα 160+) και ΄δυσκολο να κλείσεις... είναι super άνθρωποι όμως...
                      Η Κυρική λέει και η Αμφίκαια είναι για παρέα και να ξέρεις να καβαλάς και άλογο να κάνεις βόλτες!

Comment

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Σ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΩΝΑΣ;

Comment

Παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα camping για τροχοσπιτα κοντα στο Χ.Κ ή στην γυρω περιοχη;

Comment

..το κοντινότερο ειναι (ελπίζω ακόμα!) στο Λιβάδι Παρνασσού, γυρω στα 17 χλμ απο τα χ/κ "
                            Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Το καλύτερο είναι να νοικιάσεις ένα δωματιο με τη σεζόν.
                              Εγώ βρήκα ένα με 1500 ευρώ όλο το χρόνο. Αν το βάλεις κάτω συμφέρει πολύ περισότερο απο να πληρώνεις 200 κάθε ΣΚ
                              Εγώ πότε θα μάθω Snowboard - "και ορθογραφία"

Comment

Working...
                              X