Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορες Καταιγιδων 11-15 Αυγουστου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MountExplorer
    Originally posted by nanga parbat
    Originally posted by MountExplorer
    απιστευτη τοπικοτητα.... στην γειτονια μου εκεινη τη μερα δεν επεσε ουτε σταγονα, ενω στη Νεα Κρηνη εριξε 2 χιλιοστα βροχης.... και στον Ευοσμο πλημμύρισαν μερικα σπιτια και ξεριζωθηκαν δεντρα!!! Κι ολα αυτα 10-15 χιλιομετρα μακριά απο εδω!!!

Ημουν και εγω Θεσσαλονικη σε εκείνη τη στιγμή και συγκεκριμένα Ευοσμο..Το τι έριξε δεν περιγράφεται..Αστραπές,βροντές συνοδεία καταρρακτώδους βροχής και στη συνέχεια σιγανή βροχή!Κυριολεκτικά ανοιξαν οι ουρανοί εκείνο το απόγευμα!!
    λογικα θα εφυγες μετα για Ολυμπο!
    Oxi.Μολις είχα γυρίσει απο Σμόλικα,Γραμμο και δυτική Μακεδονία.Σμόλικας ανεβηκά κορυφή,κρατάει πολλές χιονούρες ακόμα-θα ετοιμάσω σχετικό θέμα τις μέρες.
    Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

• Ο Γραμμος αντεχει? πως τον ειδες? πηγες στο 2520?

Για τον Σμολικα δεν εχω καμια αμφιβολια.....

Comment

• νομίζω έβγαλε καταιγιδούλα η Δράμα από το πουθενά...αυτά είναι

Comment

• Δεν υπαρχει φως στον οριζοντα...οσο και να κοιτα τους χαρτες του GFS... το απολυτο τιποτα!!
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
          X