Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΟΡΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΟΡΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ;ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑ;ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΞΙΖΕΙ.THANKS!!!!

sotos dear goodmorning!
    to allo me ton toto to ksereis?

hercules is frozen!!!! και για να τον ξεπαγωσουνε πρεπει να τον δουλευουνε τουλαχιστον 24 ωρες! ασε που δεν τον εβρισκες απο το χιονι που έχει δεξια και αριστερα!
    δεν το κοβω να ανοιγει παντως αυριο!!! αλλα τι να σου πω τωρα ειδικη δεν ειμαι! ρωτα τους αρμοδιους που καθονται πανω και πινουν καφεδες!!
    φιλικά παντα

κέλλυ

Comment

RE FILE ME TETOIO HLIO K XWRIS KOSMO TI TO THES TON HRAKLH MAS DOYLEYEIS????ANTE PHGAINE NA KANEIS KMIA KATEBASIA K MH PAIZEIS ME TO PONO MAS!!!!!KALHMERA SYNONOMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      POLY OMWS POLY!!!!

Comment

Kelly, ανέβηκες? Πως ήταν?
        !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

diladi kathimerines den anigei o hraklhs?
          oikonomia?
          ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
          ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
          :weather_17:

Comment

Απ,το ΧΚ πριν λίγο μου είπαν ότι δεν λειτουργεί γιατί είναι παγωμένος,λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και θα λειτουργήσει μόνο αν ξεπαγώσει,αν δηλαδή αυξηθεί η θερμοκρασία".Έλεος!!!Αν δεν λειτουργεί με τέτοιο καιρό,τι περιμένουν?Να λιώσει από μόνος του ο πάγος απ'τη ζέστη? "
            let it snow! ***

Comment

RE paidia aurio tha einai teleios o kairos lene...gia ski!tha einai megali vlakeia an den to anoi3oun(toulaxiston ola ta kellaria)
              pistevw oti th amazepsei arketo kosmo aurio panw

Comment

ego pados tha pao kai elpizo na anixunton irakli, kai an oxi as anixun tulaxiston ton tilemaxo giati me tto dithesio kai to trithesi mexri na anebis "
                KinG Of ThE MountaiN~~~ ThatS WhY SkierS ArE MucH CooleR ThaN Snowboarders

Comment

snow silence eimai polu periegos na dw ti timi tha exoun ta eisitiria,giati an den einai ola ta kellaria anoixta kai zitane 27 eurw einai paliokleftes
                  kai siga min prolavoun na 3epagwsoun ton irakli aurio "

Comment

Καθημερινές κοστίζει η κάρτα 12€.Τελείωσαν οι γιορτές.Λιγότερ αν δεν ανοίξει ο Ηρακλής και ο Τηλέμαχος πρέπει να κοστίζει,περισότερο αποκλείεται.
                    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Επειδή θέλω να ανέβω κι εγώ αύριο και ήμουν στο δίλημμα καλάβρυτα-παρνασσός, μίλησα με το χκ στις 5 και μου είπαν ότι σήμερα ήταν παγωμένος γι αυτό δεν άνοιξε. Μου τόνισε ότι η διαδικασία του ξεπαγώματος του ηρακλή είχε ολοκληρωθεί λίγη ώρα πριν, και μου είπε απροκάλυπτα ότι εξαρτάται από τον κόσμο που θα έχει το αν θα ανοίξει ή όχι. Γι αυτό όσοι περισσότεροι ανέβουμε τόσο καλύτερα μπας και τους πείσουμε να το ανοίξουνε. Μετά από όλα αυτά μου είπε βέβαια ότι σήμερα αλλά και άυριο θα είναι οι καλύτερες μέρες μέχρι τώρα, και ότι από πέμπτη τους έχουν πει ότι χαλάει ο καιρός και είναι πιθανό να είναι κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά τα νέα από τον κατα τ άλλα συμπαθέστατο κύριο στα κελλάρια!

Φιλικά, Γιάννης

Comment

Καλησπέρα σε όλους
                        Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.Αύριο όσοι τυχεροί βρεθούμε πάνω (η καλύτερη μέρα της σεζόν λένε) θα το διαπιστώσουμε πότε και αν θα ανοίξει.Πάντως πιστεύω ότι θα τον ανοίξουνε.

Κίτρινο μπουφαν fischer
                        Πέδιλα μαυρα fischer RC-4 WC
                        Μαύρος σκούφος με γκρι κορδέλα fischer

Τα λέμε...............
                        Όσοι λοστρέ προσέλθετε.
                        WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

Ξέχασα.Αν έχω και Φτερόλακα αύριο...θα γίνει της κακομοίρας.
                          Σήμερα κοιμάμαι με μόνιμο χαμόγελο..........
                          Αντε ρε καλή αντάμωση!
                          WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

Η δική μου η απορία είναι... Ο κλαουδάτος θα ανεβάσει ski-bus αύριο..? Είμαι μόνος και δε τη παλεύω να ανέβω by car ναούμ "
                            Χιόνι επιτέλους!

Comment

Γιατί να μην ανεβάσει;

Πάντως έμαθα ότι τις καθημερινές το ski bus κοστίζει 15€ και τα Σ/Κ 12€!!!Ήξερα ότι τα Σ/Κ είναι πιο ακριβά,αλλά τις καθημερινές δεν το καταλαβαίνω...Και ποτέ δεν πάει άδειο λεωφορείο στον Παρνασσό.Πάντα γεμίζει.
                              ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Working...
                              X