Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by marios1970
    Επειδη ειμαι φανατικος υποστηρικτης της και την βλεπω σε τουλαχστον 5-6 παιχνιδια καθε χρονο στην Ισπανια, σου λεω οτι προκειται για την πιο ατσουμπαλη και απροβλεπτη ομαδα που βγαλει ο κοσμος.. Ειναι ικανοι να ριξουν 3 στην Μπαρτσα (το εκαναν περισυ) και να φανε 4 απο την Οσασουνα, να ριξουν 4 σατην Μπιλμπαο στο Μπιλπαο και να φανε 4 στο Καλντερον.
    Α! και απο αμυνα... βρασε ρυζι...[i]"
    THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Ισπανοι κ Ιταλοι μακρυα για πολλους κ διαφορους λογους!
      sigpic

Comment

• Λοιπον ειδα την κληρωση στον υπνο μου...Βρυξελλες Βρυξελλες ερχονται οι βαζελες...κ ο φιλος μου ο Μαριος θα παει στην Κυπρο για το δευτερο χαστουκι φετος[i]"
        www.frozenwave.gr

Comment

• Kαλο ταξιδι Μαριε[i]"

Comment

• O γαυρος εχει παραδοση ,να κανει χριστουγεννα σπιτι του που να τρεχει τωρα απο δω κι απο κει ασε που κανει και κρυο

Comment

• Originally posted by KAPTEN

O γαυρος εχει παραδοση ,να κανει χριστουγεννα σπιτι του που να τρεχει τωρα απο δω κι απο κει ασε που κανει και κρυο
              [i] Κυριακη κοντη γιορτη, αλλα πριν τα Χριστουγεννα ειναι και η παρελαση. Κατσε να δουμε ποιος ΔΕΝ θα κανει..."

Comment

• Originally posted by south coast
                Λοιπον ειδα την κληρωση στον υπνο μου...Βρυξελλες Βρυξελλες ερχονται οι βαζελες...κ ο φιλος μου ο Μαριος θα παει στην Κυπρο για το δευτερο χαστουκι φετος[i]
                Ποιο ηταν το πρωτο?"

Comment

• [TUBE]8Whx4st-bbg[/TUBE]ελα ρε Μαριεεεεεεε η δεν καταλαβες η ξεχνας ευκολα[i]"
                  www.frozenwave.gr

Comment

• Ρε βαζελοι δεν ειναι μιζερια να μην εχετε με τι να χαρειτε αφου δεν εχετε καμια επιτυχια και να χαιρεστε με τα στραβοπατηματα του αιωνιου πρωταθλητη και επιβητορα σας?
                    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Originally posted by Gianniwtis
                      Ρε βαζελοι δεν ειναι μιζερια να μην εχετε με τι να χαρειτε αφου δεν εχετε καμια επιτυχια και να χαιρεστε με τα στραβοπατηματα του αιωνιου πρωταθλητη και επιβητορα σας?

Giannioti φιλε μου ποσο χρονων εισαι??Σε ρωταω γιατι τις χαρες κτα ταξιδια που εχω κανει με τον Παναθηναικο δεν νομιζω να τα εχεις δει ποτε...
                      Η επιτυχια που λες οτι χαιρεσαι για την ομαδα σου τελειωνει μερικα χιλιομετρα πιο περα απο την ομορφη πολη σου.
                      www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by south coast
                        Originally posted by Gianniwtis
                        Ρε βαζελοι δεν ειναι μιζερια να μην εχετε με τι να χαρειτε αφου δεν εχετε καμια επιτυχια και να χαιρεστε με τα στραβοπατηματα του αιωνιου πρωταθλητη και επιβητορα σας?

Giannioti φιλε μου ποσο χρονων εισαι??Σε ρωταω γιατι τις χαρες κτα ταξιδια που εχω κανει με τον Παναθηναικο δεν νομιζω να τα εχεις δει ποτε...
                        Η επιτυχια που λες οτι χαιρεσαι για την ομαδα σου τελειωνει μερικα χιλιομετρα πιο περα απο την ομορφη πολη σου.

21 ειμαι φιλε μου.Η αληθεια ειναι πως τα ταξιδια μου φτανουν μεχρι το Καραισκακη λογω ηλικιας,λογω λεφτων και 1002 αλλων λογων.Αλλα παραδεξου το εχεις καιρο να γευτεις επιτυχια..Και δε μιλαμε για μπασκετ ετσι..[i]Εχεις και 666 ποστ και μου θυμιζεις αγαπημενα τραγουδια...Ασχετο!"
                        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• south coast το θέμα είναι να μην μένουμε με τις αναμνήσεις και δυστηχώς η ομάδα μας παραμένει (τουλάχιστον στάσιμη) για να μην πω με φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.
                          Η καλή και αξιοπρεπή πορεία δεν αρκεί κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και μια επιτυχία και

Comment

• εν μερη εχεις δικιο αλλα δεν πιστευω οτι η περσινη πορεια μας κυριως βαση αποτελεσματων μενει απαρατηρητη.Απο περισυ εχει αλλαξει κατι στην ομαδα πεφτουν χρηματα παρ ολ αυτα εχοuν γινει πολλες κακες επιλογες τοσο σε παιχτες οσο και σε ποστα.Επισης κατι βασικο ειναι οτι δεν εχουμε εδρα σε αντιθεση με γαυρο.
                            www.frozenwave.gr

Comment

• Από την πολυμετοχικότητα και μετά, είναι άλλη εποχή....Τελεία και παύλα...Όσα στραβά και ανάποδα και να γίνουν, όσα λάθη και να κάνει Αντωνίου, Πατέρας, Μητέρα, ΠΑππούς, όσοι Τεν Τεν και αν παρελάσουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν μας διαχειρίζεται μονοπώλιο ένας ΑΣΧΕΤΟΣ άνθρωπος που δεν εκτίμησε ποτέ την ιστορία, το μύθο, την ευθύνη και τα 101 χρόνια αυτής της ομάδας....τώρα τουλάχιστον τα λεφτά πέφτουν με το τσουβάλι, ξανά και ξανά, ετοιμάζεται και το γήπεδο....
                              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos
                                Από την πολυμετοχικότητα και μετά, είναι άλλη εποχή....Τελεία και παύλα...Όσα στραβά και ανάποδα και να γίνουν, όσα λάθη και να κάνει Αντωνίου, Πατέρας, Μητέρα, ΠΑππούς, όσοι Τεν Τεν και αν παρελάσουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν μας διαχειρίζεται μονοπώλιο ένας ΑΣΧΕΤΟΣ άνθρωπος που δεν εκτίμησε ποτέ την ιστορία, το μύθο, την ευθύνη και τα 101 χρόνια αυτής της ομάδας....τώρα τουλάχιστον τα λεφτά πέφτουν με το τσουβάλι, ξανά και ξανά, ετοιμάζεται και το γήπεδο....
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X