Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Όταν πας να παίξεις ανοιχτά με ποιοτικές ομάδες πέφτουν και 3άρες χαλαρά.

Όταν είναι και οι 11 στο 1/3 του γηπέδου έχουμε συνήθως τιμητικές" ήττες με 1-0 ή 2-0 και πάντα ήρωα τον τερματοφύλακα. Είναι η κλασσική τακτική ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ. Παπαφλέσσας, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης κτλ. Βγαίνουν μετά και οι εφημερίδες και γράφουν για ήρωες που άντεξαν και παραμυθιάζεται ο Έλληνας ΟΠΑΔΟΣ με τα χάλια της ομάδας του.

Απλά τα πράγματα. Όταν είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΕΧΝΟΣ παίζεις όπως χτες. Όσο για τις απουσίες, εδώ ΓΕΛΑΝΕ...

Με τον Γκαλέτι και τον Μαρέσκα πιθανότατα ο Ολυμπιακός να τολμούσε κάτι παραπάνω στην επίθεση. Αν το έκανε το σκορ θα ήταν ακόμα χειρότερο γιατί θα ανοιγόντουσαν περισσότερο.

Δεν υπάρχει ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξύ Ολυμπιακού και ’ρσεναλ. ΧΑΟΣ διαφοράς σε ποιότητα. Διαβάστε τις δηλώσεις του Μέλμπεργκ. Αυτός είπε για ένα κλικ διαφορά γιατί μιλάει για την ομάδα του. Στην πραγματικότητα είναι δυο κλικ η διαφορά.

Ο μόνος παίκτης που πλησιάζει κάπως στο επίπεδο των παικτών της ’ρσεναλ είναι ο Μέλμπεργκ. Ακόμα και ο Γκαλέτι δεν θα είχε θέση στην ’ρσεναλ. Τι να λέμε τώρα?

Αν μερικοί βρίσκετε παρηγοριά να κάνετε πλάκα στους Παναθηναικούς επειδή παίζουν ΟΥΕΦΑ, τι να πω, είναι γνωστή τακτική του Έλληνα, όταν βλέπει ότι δεν μπορεί ευχαριστιέται με τον γείτονα."

Comment

• Στον Παο ακομα πανηγυριζουν εκεινη τη νικη με τον Αγιαξ....

11 πισω και μια φαση στο τελος του παιχνιδιου....Οι Ολλανδοι ειχαν χασει τα ΑΧΑΣΤΑ!!!!

Αντε αγοραστε γυαλια για το γηπεδο ΑΜΠΑΛΟΟΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
        Στον Παο ακομα πανηγυριζουν εκεινη τη νικη με τον Αγιαξ....

11 πισω και μια φαση στο τελος του παιχνιδιου....Οι Ολλανδοι ειχαν χασει τα ΑΧΑΣΤΑ!!!!

ημιτελικο παιζαμε κατι που δεν θα το δεις ποτε εσυ φιλε μου Χελμε[i]
        Η λεξη αμπαλοι που κολαει κ την πετας συνεχεια?Μαγευεσαι απο την ομαδα σου με το μοντερνο ποδοσφαιρο που παιζει ε??
        "
        www.frozenwave.gr

Comment

Στον Παο ακομα πανηγυριζουν εκεινη τη νικη με τον Αγιαξ....

ενω εσεις εχθες μεεγαααλη μπαλα παιξατε [i]

ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΙΣΩ.

Εσεις δεν λεγατε οτι θελετε να παιζετε επιθετικο ποδοσφαιρο??? που ειναι αγορια μου???? μονο τον παο κοροιδευετε οταν επαιζε ετσι αλλα τα αποτελεσματα τα επαιρνε οπως κ με την χθεσινη ομαδα το 2004 1-1, αλλα τι ασχολουμαστε? καντε μια 5αρα εκτος εδρας νικες κ μετα τα λεμε"
          sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν εχω καμια διαθεση να δω τον ολυμπιακο....

[i]σου ξαναηρθε βλεπω ε??
            "
            www.frozenwave.gr

Comment

• Ρε TEOMETEO πΕΣΤΑ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΠΕΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΝΟ 8ΡΥΛΟΣ Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΙΣΤΕΕΕΕΕΕ! ΡΕ

Comment

• Δεν επαιξε καλα η Αρσεναλ... και μονο που εβαλε μολις 2 γκολ στον ολυμπιακο δειχνει την μετρια αποδοση της ομαδας!

Comment

• γιατί πάντα να ζορίζεστε ρε γαυράκια?κάθε 3 μέρες τα ίδια ποστς[i]"
                  Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                  http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                  WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Originally posted by Kouvanos
                    Giatrellis αυτά είναι ρε φίλε !!!!!! ΟΛΗ η Ελλάδα ΚΟΥΒΑ (από εκει βγαίνει το παρατσούκλι μου [i]), όλη η Ευρώπη ΚΟΥΒΑ με το over κι εσύ κερδισμένος με το 2-0 !!!! Μπράβο

Πολύ κωλόφαρδος ο γαύρος, 2-0 αντί 6-1 (ναι είχε μια τρομερή ευκαιρία κι αυτός)

Το 2ο γκολ οφσάιντ 3 μέτρα !!!!!!
                    ειχα εμπνευση αλλα χωρις Νικοπολιδη εχτες θα ημουνα κι εγω κουβα ειναι η αληθεια
                    "
                    σνόου αντίκτηντ

Comment

• ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΝΗΜΗ.
                      να σας θυμισω πως εφυγε ο σουμ αδερφια?
                      πεξατε με την αιτχοβεντ και επρεπε να χασετε με 7-0 δεν περασατε ουτε μια φορα το κεντρο.δεν κανατε ουτε ενα σουτ βεβαια.
                      και χασατε μονο με ενα μηδεν..
                      και μιλαμε για μια ομαδα τις μισης δυναμικοτητας σε σχεση με την αρσεναλ.
                      βεβαια εσεις θεωρειτε τυχερο χτες τον ολυμπιακο που δεν εφαγε 6 δηλαδη οσα πανε μεσα να μπουνε κιολας!μωρε μπραβο μπαλλα που ξερετε!
                      πειτε μου μια μονο μια τυχαια αποκρουση του νικοπολιδη χτες,
                      οχι να τον λετε παππου οταν τρωει κανα τζαμπα γκολακαι ποτε μα νην αναγνωριζετε μια μεγαλη του εμφανιση.
                      γιατι χτες εκανε μια μεγαλη εμφανιση και δεν ηταν τυχερος.ολες οι αποκροθσεις εγιναν επειδη πεταχτικε σωστα στην μπαλλα.δεν απεκρουσε κανα σουτ με τα ποδια στην αντιθετη γωνια που επεφτε...
                      καλο ειναι να βλεπετε και λίγο μπαλλα και να μη σας τυφλωνει ο οπαδισμος,
                      εγω βλεπω ολες τις ελληνικες ομαδες και οταν ο παναθηναικοε 7 χρονια πριν εκανε φοβερη πορεια στην ευρωπη και οταν ειχε πολυ καλη ομαδα με τον κυραστα ενοοειτε οτι τον υποστιρΙΖΑ
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by south coast
                        Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν εχω καμια διαθεση να δω τον ολυμπιακο....

[i]σου ξαναηρθε βλεπω ε??

Μετα τον Τιμουρ εννοειται οτι μου ξαναηρθε...."

Comment

• Τελικά έχουμε κάνει 100 post για να υποστηρίζει ο καθένας μας την χειρότερη καλή ομάδα.Βλέπεις ομάδες από χώρες σαν την δική μας όπως πορτογαλία ή ουκρανία και τις ζηλεύεις πραγματικά ,παίζει η δυναμό κιέβου στην μπάρτσα ανοιχτά και στα ισα, ναι χάνει η μπάρτσα 6-7 κλασσικές ευκαιρίες πάει 2-0 το σκορ αλλά και η δυναμό κάνει 5-6 πολύ καλες ευκαιρίες και ένα γκολ που ακυρώθηκε σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.Βλέπεις την σαχτάρ με ευρωπαϊκο τίτλο, το ouefa που εμείς εδώ σνομπάρουμε, να έχει διάρκεια,δεν μιλάω βέβαια για πόρτο με πολύ καλή μπάλα σχεδόν κάθε χρονιά και τίτλους.

Εμείς εδώ ταμπούρι και τσουκου τσουκου για να κλέψουμε ένα αποτέλεσμα και όπως φαίνεται πάντα με τύχη γιατί κανένας δεν έχει διαρκεια.

Μακάρι η επο να παραδειγματιστεί από την οργάνωση της ομοσπονδίας του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα από τις ακαδημίες ακόμη, για να έχουμε και στο ποδόσφαιρο ανάλογες επιτυχίες ,αλλίως θα περιμένουμε ενα euro 2004 στα επόμενα 500 χρόνια και αν...
                          Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Περα απο το χαβαλε που κανουμε μεταξυ μας τα παραπανω που λες ειναι μια μεγαλη αληθεια και πρεπει καποτε να απασχολησουν τους αρμοδιους του ελληνικου ποδοσφαιρου...

Comment

• βαζελακια τιο σας ελεγα μετα το ματσ με την αθλετικο θυμαστε?
                              οτι κανατε την αθλετικο υπερδυναμη την στιγμη που ειχε χασει απο την new boys!!!0-1 μεσα στην ισπανια...σας ελεγα οτι μεχρι τωρα ειναι σε αθλια κατασταση,αργοτερα θα δουμε.
                              ελπιζω να πεξατε στο στοιχημα οπως σας ειπα αλλιως θα κλαιτε!χα χα
                              δεν κερδισε ουτε το αποελ αλλα και χτες τσιμπησε χαλαρα 2 μπαλλακια!!!!
                              1 βαθμο σε 2 ματσ.συνεχιζει την τραγικη πορεια φετος.
                              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• ειπα να γραψω κ εγω εδω αν κ δεν ειχα εκδηλωθει μεχρι τωρα....χαχα[i] ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......ειμαι χρονια στην 7 στα καλα κ στα κακα!!!!!"

Comment

Working...
                                X