Εμενα η απορεια μου ειναι γιατι δεν ερχεται αυτη η chelsea ,οπως εγραφαν οι εφημεριδες, να κανει την προταση των 30 εκατομμυριων ευρω να παρει τον diogo με τετοιες παιχνιδαρες??????????[i]"
Το αρχιτσιρακι του Κοκκαλη στην Λ7 [i]....ολα του φταινε εκτος απο τον πρακτορα...αλλα αφου τον πληρωνει λογικο ειναι...προβατακιααααα...μπεεεεεεεεεε "
....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...
ΟΥΦ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΦ!!! Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ για το σημερινό αγώνα Ξάνθης-Αρη!
Ημασταν αρκετά κακοί για μία ακόμη φορά!Τι να πώ πιά!? Επαναληπτικός τώρα στο σπίτι μας, μετά την ισοφάριση απο τον ΑΡΗ προς το τέλος του 93' !
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Δεν επρεπε να γινει το ματς. Αυτο ηταν πολο δεν ηταν ποδοσφαιρο. Πιστευω πως θα πατε ημιτελικο και δεν θα την ξαναπατησετε οπως το 2007 απο την Ξανθη, αλλα η Καβαλα στον ημιτελικο δεν ειναι διολου ευκαταφρονητο εμποδιο. Παντως αν πατε τελικο θα εχετε κανα 3αρι εκατομμυρια οπαδους αλλης ομαδας με το μερος σας!![i]"
Συνεχεια με μας ξεκολιαζονται...Πιο αντιπαθητικος παιχτης απο τον Ναβαρο δε παιζει...τη κουπα ας τη παρει Σιενα η Ρεαλ εκτος απο Μπαρτσελονα...αντιπαθητικη ομαδα στο μπασκετ και κλαιγονται συνεχεια.
....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...
Ο χειροτερος Παναθηναικος που θυμαμαι εδω και 15 χρονια....
Χωνι η αμυνα,αστοχος στην επιθεση χωρις καθαρο μυαλο και πλανο....
Χαλια μπορει να ειμαστε σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και οκ δεν εχουμε και συμβολαιο καθε χρονο να το παιρνουμε οπως και το 2008.......... αλλα και εσεις θα προκριθειτε με εξισου χαλια ομαδα...σας εχουν κατσει ιδανικοι ομιλοι και στους 16 και για την 8αδα....εχουμε παιξει με τις πιο δυνατες ομαδες φετος..Εδω ο αλλος μου ελεγε για τη Καχα(πρωην Ταου)...σημερα εχασε με 11 ποντους εντος απο τη Κιμκι....φετος Μπαρτσελονα-Ρεαλ και Σιενα για μενα τα φαβορι.
Comment