Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εργασιες στο Παναχα'ι'κο???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εργασιες στο Παναχα'ι'κο???

Γνωριζει κανεις οτιδηποτε?

τις βλεπω απο το σπιτι μου και να φανταστειτε δε μενω πατρα αλλα 10 χλμ εξω απο πατρα!!!

το περιεργο ειναι οτι δεν γινονται στο οροπεδιο που βρισκονται οι ανεμογεννητριες αλλα στη πλαγια κατω απο τις ανεμογεννητριες.μου φαινεται λιγο δυσκολο λοιπον να θελουν να τις εγκαταστησουν εκει...

οποιος ξερει ας πει...

thanks!!

Το νέο χιονοδρομικό κέντρο είναι φίλε, αυτές τις μέρες ξεκίνησαν τα χωματουργικά. Μέχρι το φθηνόπωρο θα έχει μπει η τηλεκαμπίνα που θα σε ανεβάζει πάνω στη βάση, και ίσως και κάποιο συρόμενο. Το χρονοδιάγραμμα λέει για χειμώνα του 2010-11 με 1 τηλεκαμπίνα, 3 συρόνεμα και 2 εναέριους αναβατήρες (δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για καρέκλες ή τηλεκαμπίνες).
    Over and out.

Comment

τα τελευταίας τεχνολογίας κανονάκια για τεχνητό χιόνι ξέχασες να αναφέρεις Zink! Edited by: tirol

Comment

Ορίστε και οι καμπίνες περιμένουν υπομονετικά:

[i]

Με καλά κυάλια θα πρέπει να διακρίνεις αυτό (φωτό πριν 2 μήνες περίπου).

"
        Over and out.

Comment

[i]

zink και tirol πεθανα στα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμαθα οτι η τηλεκαμπινα που θα ξεκιναει απο πατρα θα εχει αφετηρια στη πλατεια ψηλων αλωνιων γιαυτο και τοσο καιρο τωρα γινονται εργα.....

περα απο τη πλακα τα εργα σημερα εχουν κατεβει κι αλλο σε υψομετρο..ξεχασα να πω οτι οι εργασιες γινονται στο βορειοδυτικο μερος-πλαγια του βουνου.

δηλαδη στο σημειο οπου δεχεται τη λιγοτερη ποσοτητα χιονιου και που τη χανει πανευκολα ακομα και τον χειμωνα....αρα θα ειναι και πολυ σουπερ το χιονοδρομικο που θες να γινει ζινκ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!και το πετροσκι καλο ειναι εεεε???"

Comment

Δεν έχεις δίκιο, απλά προετοιμαζόμαστε για το global cooling!!! [i]

YΓ Δεν την παλεύουμε καλοκαιριάτικα!!!"
            Over and out.

Comment

Είστε πολύ πίσω μάγκες! Το ΧΚ Παναχαϊκού είναι έτοιμο.

<a href=http://img199.imageshack.us/i/p42201482.jpg/" target="_blank"></a>
              "
              Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
              Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,.......πολυ καλο Λεω!!!

Comment

εγω ειμαι αυτος που ειναι τερμα δεξια στη τηλεκαμπινα!!!!!!!!!![i] φαινεται ξεκαθαρα το πρασινο χιονομπουφανακι μου αλλα και το κασκολ μου.......χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα ρε λεοπ πως σου ηρθε να βαλεις και τις ανεμογεννητριες?????"

Comment

Όχι ρε δεν τις έβαλα εγώ τις ανεμογεννήτριες! [i]
                    Το Παναχαϊκό είναι γεμάτο ανεμογεννήτριες δεν το ξέρεις; Πάτρα είσαι!
                    "
                    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                    X