Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ski ή Snowboard??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aναρωτιεμαι ποσοι υπαρχουν που εχουν δοκιμασει και τα 2

Εγω αρχισα με σκι και συνεχισα με σανιδι

Το σκι ηταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το μαθω αλλα ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ να ανεβω στο επιπεδο του carving. Αντιθετα το σανιδι ηταν ΔΥΣΚΟΛΟ να το μαθω αλλα ΕΥΚΟΛΟ στο να ανενω επιπεδο
    Βεβαια ο καθενας προσαρμοζεται αλλιως. Εχω δει παιδια με σανιδι να μαθαινουν ευκολα αλλα να δυσκολευονται απειρα στο να περασουν στο επιπεδο του carving.

Μην ακουσω μαλακιες για κοντρα σκιερ και snowboarders γιατι θα τα παρω στο κρανιο! Εγω, εξαιτιας των επαφων μου με παιδια απο το snowclub, που κανουν σκι, εχουμε μια σχεση κατανοησης που περιοριζεται απλα στο να περναμε καλα, δε λειπουν ομως και τα πειραγματα

Και επιπλεον ποιος ειπε οτι τα κολπα με σανιδα ειναι πιο ευκολα???? Εγω υποστηριζω οτι ορισμενα κολπα με σκι ειναι πολυ πιο ευκολα... Εξαιρουνται κατι κολπα σαν τα παρακατω

www.youtube.com/watch?v=9aWwvVhMxfk

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΜΕ!!!! ΧΑΧΑEdited by: panagiotis

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by ismael
      Originally posted by PRESIDENT
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........................... .............ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ................
      ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΚΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΑΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΜΕΤΡΙΟΥς ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5.236......ΝΑ ΞΗΛΏΝΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
      ΣΑΝ ΓΚΡΕΙΤΕΡ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...........Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΡΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.........................ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...........

προβοκάρεις τώρα.... για πες μου, έχεις προσέξει κάτι σκιέρ που κατεβαίνουν μαύρες πίστες με V ή και με τις μπάντες μόνο κ μόνο για να πούνε οτι τις κατέβηκαν???
      ε, αυτοί είναι που σου χαλάνε το βουνό.
      μακάρι να είχε συνέχεια πούδρα και ούτε δίπλα δεν θα περνάγαμε από τις παλιοπίστες σας, αλλά εκεί που παμε στο απάτητο, ξαφνικά βλέπουμε κάτι τρύπες-μάντεψε τι είναι, κάποιος σκιέρ νόμισε οτι μορεί να ακολουθήσει τους σνοουμπορντάδες που είδε να βγαίνουν εκτός πίστας.....[i].
      εσείς μας χαλάτε το ωραίο μας απάτητο.

ismael πουλας μερικα τετραγωνικα απατητο?αγοραζω οσο οσο "

Comment

KAΛΑ είστε ολοι απαράδεκτοι αναλυσατε τα παντα και ενας δεν ΒΡΕΘΗΚΕ να πει καλα ρε προεδρε πως του μέτρησες 5.236..................................με σανιδα........................ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΠΑραδεκτ οι.................[i]"
        http://www.skafotexniki.gr
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

οπως εχω γραψει σε παλιοτερο μου ποστ ''σημασια δεν εχει τι υπαρχει κατω απο τα ποδια σου αλλα τι υπαρχει μεσα στο κεφαλι σου''! 7 χρονια πηγαινω στα βουνα κι εχω δει (φανταζομαι κι εσεις λιγο-πολυ) πολυ ασχημες συμπεριφορες και απο τους μεν και απο τους δε!να σου πατανε την σανιδα/πεδιλα,να κλεβουν στην ουρα,να φωναζουν να βριζουν,να πετανε σκουπιδια κλπ κλπ,συμπεριφορες που δεν ταιριαζουν ουτε σε χιονοδρομους,ουτε στα χιονοδρομικα,ουτε στην φυση γενικοτερα!εμπρος,δειξτε μας την ανατροφη και την παιδεια σας! [i]
          υπαρχει κι αλλη μια ρατσα ανθρωπων,καμικαζι τους λεω,ειναι αυτοι που κατεβαινουν στις πιστες/πλαγιες με οση φορα και ταχυτητα μπορουν,αδιαφοροντας για τους υπολοιπους χιονοδρομους που υπαρχουν μεσα στις πιστες!τα τελευταια δε 2 χρονια δεν μας εφταναν οι καμικαζι,εμφανιστηκαν και ποδηλατες καμικαζι!για την συμπεριφορα τους δεν θα μιλησω καν,για την κυκλοφορια τους μεσα στις πιστες πιστευω οτι καταλαβαινετε τι γινεται!
          αυτα ειναι λιγα απο τα προβληματα που βλεπω στα χιονοδρομικα που πηγαινω για να περασω καλα κανοντας το χομπι μου κι αυτα πιστευω οτι θα επρεπε να προβληματιζουν καποιους κι οχι για το αν ειναι πιο δυσκολο το σκι απο το snowboard! μπορουμε ολοι μας να συνυπαρξουμε αρμονικα μεσα στα χιονοδρομικα,δεν μας χωριζει τιποτα αλλο απο την βλακεια που κουβαλανε καποιοι μεσα στο κεφαλι τους,το χιονι υπαρχει εκει εξω γι ολους μας!"
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
            οπως εχω γραψει σε παλιοτερο μου ποστ ''σημασια δεν εχει τι υπαρχει κατω απο τα ποδια σου αλλα τι υπαρχει μεσα στο κεφαλι σου''! 7 χρονια πηγαινω στα βουνα κι εχω δει (φανταζομαι κι εσεις λιγο-πολυ) πολυ ασχημες συμπεριφορες και απο τους μεν και απο τους δε!να σου πατανε την σανιδα/πεδιλα,να κλεβουν στην ουρα,να φωναζουν να βριζουν,να πετανε σκουπιδια κλπ κλπ,συμπεριφορες που δεν ταιριαζουν ουτε σε χιονοδρομους,ουτε στα χιονοδρομικα,ουτε στην φυση γενικοτερα!εμπρος,δειξτε μας την ανατροφη και την παιδεια σας! [i]
            υπαρχει κι αλλη μια ρατσα ανθρωπων,καμικαζι τους λεω,ειναι αυτοι που κατεβαινουν στις πιστες/πλαγιες με οση φορα και ταχυτητα μπορουν,αδιαφοροντας για τους υπολοιπους χιονοδρομους που υπαρχουν μεσα στις πιστες!τα τελευταια δε 2 χρονια δεν μας εφταναν οι καμικαζι,εμφανιστηκαν και ποδηλατες καμικαζι!για την συμπεριφορα τους δεν θα μιλησω καν,για την κυκλοφορια τους μεσα στις πιστες πιστευω οτι καταλαβαινετε τι γινεται!
            αυτα ειναι λιγα απο τα προβληματα που βλεπω στα χιονοδρομικα που πηγαινω για να περασω καλα κανοντας το χομπι μου κι αυτα πιστευω οτι θα επρεπε να προβληματιζουν καποιους κι οχι για το αν ειναι πιο δυσκολο το σκι απο το snowboard! μπορουμε ολοι μας να συνυπαρξουμε αρμονικα μεσα στα χιονοδρομικα,δεν μας χωριζει τιποτα αλλο απο την βλακεια που κουβαλανε καποιοι μεσα στο κεφαλι τους,το χιονι υπαρχει εκει εξω γι ολους μας!

Σωστος"

Comment

Σωστά αυτά που λές Δημήτρη, όπως και πολλές απόψεις που διάβασα παραπάνω.
              Να συμπληρώσω δε ότι αν κάποιος κάνει πίστα ή εκτός
              δεν έχει να κάνει μάλλον με το αν κάνει σκί ή σανίδα,
              αλλά καθαρά με θέμα προτίμησης.
              Κι αν το αναλύσουμε παραπάνω λίγο,
              είναι επίσης και θέμα φιλοσοφίας και χαρακτήρα του καθενός.
              Εγώ σανίδα δεν κάνω αλλά πίστα σπάνια πατάω...

Originally posted by js69
              Πάμε λίγο από την αρχή γιατί θα καταλήξουμε πάλι να λέμε τα ίδια και τα ίδια.Δύο διαφορετικά αθλήματα με διαφορετικούς στόχους.Σε αντίθεση με τον σκιερ που αναζητά την πιο καλοστρωμένη πίστα ,να πάει το πρωί να προλάβει τα χτένια και τα φρένα του χιονοστρωτήρα για να αναπτύξει την καλουπωμένη τεχνική του σε ταχύτητα και κερβάρισμα ,ο σνοουμπορντάς ΔΕΝ έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο.Το sb δεν έχει να κάνει με πίστα .Χάραξη της καλύτερης διαδρομής στην πούδρα και στο απάτητο , εκεί που το σκι θα χωθεί μέσα μέχρι το γόνατο και ας είναι και διπλοκούταλο,αναζήτηση ορίων ,σωματικών και ψυχικών είναι το ζητούμενο.Και μετά ένα κλικ πιο πάνω έρχονται το πάρκο και τα άλματα.Δεν την θέλω την καλοστρωμένη σου πίστα πρόεδρε δεν μου κάνει.Θα με βρεις εκεί μόνο κατά λάθος ή ελλείψει άλλων επιλογών...

Comment

καλησπερα...μου φαινεται οτι η χιονοστερηση χτυπησε νωρις φετος [i]
                και εγω με 2 πεδιλα ξεκινησα (και με ....απαιτητικη εξελιξη-βλ.ΚΕΟΑΧ στον ολυμπο)
                αλλα οταν το γυρισα στην σανιδα ειδα οτι αυτος ο "παλιμπαιδισμος" της παρεας,των αλματων και του χαβαλε με πασης φυσεως σαβουρα ηταν πολυ πιο πανω απο την απολυτη και εξειδικευμενη τεχνικη του συμβατικου σκι...
                αν λαβω υπ'οψην και το οτι δεν σκοπευα να κανω πρωταθλητισμο στο σκι αλλα ΟΥΤΕ να περναω 10χρονα αρχαρια παιδακια με τα οσα,αρκεστηκα στο σανιδακι μου,στην παρεα μου και στο πιο χαλαρο mood!
                ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΤΕ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΚΙΕΡ ΚΑΙ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ!!!

"

Comment

Παντως και για φετος,μια και εχω κανει λιγες φορες σκι,λεω να συνεχισω με το ιδιο...
                  Για σνοουμπορντ αν θα δοκιμασω μετα απο 2-3 χρονια :P.

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                  2008-2002-2004-2006

Comment

Working...
                  X