Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ski ή Snowboard??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εννοείται!!!

Comment

Για την ώρα ισοφάρισα και εγώ, ψηφίζοντας snowboard. Ειχα κάνει 4-5 φορές σκί παλαιότερα, σε μικρότερη ηλικία, αλλά χωρίς ποτέ να μου δείξει κάποιος πραγματικά. Το αφησα αργότερα το θέμα. Λίγο μεγαλύτερος δοκίμασα το snowboard, και μου άρεσε περισσότερο. Ισως επειδή μπήκα και στο τρυπάκι" να προσπαθήσω περισσότερο, και το έκανα, και τελικά με ευχαρίστησε αρκετά."
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Εγώ δεν ψηφίζω τίποτα... απλά να είμαι στο βουνό...

Κaza ωραίο το βιντεάκι!

Comment

snow with board ............ [i]"
          "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια

Comment

Σνοουμπορντ και εγω αν και εκανα σκι 10 χρονια σχεδον, ενω σνοου μολις 2!!
            ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
            Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
            https://www.facebook.com/AddictionToSnow
            http://www.thinkinghumanity.com
            https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

skiiii !!! snowboard δεν μπορω τα ποδια θελω να τα εχω ελευθερα!! αν και μου ειπε ο λεπιδας οτι συνιθιζετε!!:P to

Comment

Only snwbrd.....Edited by: snowspir
                Beati Paoli.........

Comment

μα κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις τώρα....δεν αναρρωτιέσαι γιατί είναι τόσοι πολλοί αυτοί που εγκαταλείπουν τα φλωρόξυλα [i] για το σανίδι και κανένας δεν κάνει το ανάποδο???????

"
                  μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Originally posted by ismael
                    μα κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις τώρα....δεν αναρρωτιέσαι γιατί είναι τόσοι πολλοί αυτοί που εγκαταλείπουν τα φλωρόξυλα [i] για το σανίδι και κανένας δεν κάνει το ανάποδο???????

......γιατι απλα η σανιδα ειναι το ευκολο κομματι του Σκι......"
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

"

Comment

Originally posted by beauty

......γιατι απλα η σανιδα ειναι το ευκολο κομματι του Σκι......
                        Θα ήθελα πάαααρα πολύ να σε δω πάνω σε σανίδα...
                        "

Comment

skiiiiboard....
                          www.exploremessinia.com

Comment

μα κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις τώρα....δεν αναρρωτιέσαι γιατί είναι τόσοι πολλοί αυτοί που εγκαταλείπουν τα φλωρόξυλα [i] για το σανίδι και κανένας δεν κάνει το ανάποδο???????
                            Απλά γιατί είναι μόδα και μάλιστα Αμερικανιά... εσύ δεν αναρωτιέσαι γιατί SB κάνουν όλοι οι πιτσιρικάδες?"
                            Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
                              Απλά γιατί είναι μόδα και μάλιστα Αμερικανιά... εσύ δεν αναρωτιέσαι γιατί SB κάνουν όλοι οι πιτσιρικάδες?
                              Υπαρχουν και μεγαλοι που κανουν SB ,αυτοι θελουν να γινουν πιτσιρικαδες γι αυτο και κανουν SB"

Comment

Originally posted by KAPTEN
                                Originally posted by zink_titanum
                                Απλά γιατί είναι μόδα και μάλιστα Αμερικανιά... εσύ δεν αναρωτιέσαι γιατί SB κάνουν όλοι οι πιτσιρικάδες?
                                Υπαρχουν και μεγαλοι που κανουν SB ,αυτοι θελουν να γινουν πιτσιρικαδες γι αυτο και κανουν SB
                                ενημερωτικά, ο blades δεν είναι πιτσιρικάς (ίσα το κορμί σου γέροοοοοοο!!!), ούτε αμερικανάκι.
                                επίσης ενημερωτικά, έχω κλείσει μαθήματα με τον καπτεν για το χειμώνα, γιατί δυστυχώς η κόρη μου είναι μικρή για να ανέβει στο σανίδι της ακόμα (έχει burton, ακούς royale???) και πρέπει λέει να κάνει πρώτα σκι( άκου τώρα πράματα.....) οπότε δυστυχώς πρέπι να μάθω και εγώ για να πηγαίνουμε παρέα
                                Edited by: ismael "
                                μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Working...
                                X