Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκ νέου μέτρα.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εκ νέου μέτρα.....

Υπάρχει θέμα στα άσχετα" αλλά ανοίγω και εδώ για να το συζητήσουμε πιο ειδικά όσον αφορά το αυτοκίνητο.
    Enjoy:
    http://www.naftemporiki.gr/news/stat...25/1681833.htm
    Διαβάζοντας τα ,μπορούμε να αντιληφθούμε όλοι αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει ο Έλληνας νομοθέτης:
    O ιδιοκτήτης π.χ. μιας Mercedes Slk αρχικής αξίας 46000 ευρώ αλλά 1.8 λίτρων απαλλάσεται του νέου μέτρου.
    Ο ιδιοκτήτης όμως ενός Hyundai Tucson αρχικής αξίας 18800 ευρώ αλλά 2.0 λίτρων καλείται να πληρώσει 150 ευρώ.
    Πότε θα δούμε κάποιο μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση??
    "

πότε? χμμμμμ...ισως μακροπροθεσμα.....ισως πιο μετα.....ισως σε μερικα χρονια....ισως τα παιδια μας...ισως τα εγγονια μας....ισως ποτέ!!

δυστυχως αλλα αυτο νιωθω , αυτο γραφω! Edited by: JIM FORD
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

καλα εκανες δημητρη και το εβαλες εδω γιατι στα ασχετα δεν κοιταζω σχεδον καθολου!αυτο που νιωθω εγω τζιμ γι αλλη μια φορα ειναι αηδια ως προς το καθε πολιτικο προσωπο,ολους αυτους που βουτανε λεφτα απο δω κι εκει,αυτους που βγαζουν τετοιους νομους για να καλυψουν τα λεφτα που βουτανε αλλα και για τους πολιτες που ψηφιζουν τα ατομα αυτα!μια ζωη θα μας τα βουτανε,μια ζωη θα πληρωνουμε,μια ζωη θα σφιγγουμε το ζωναρι!αυτα ειναι γνωστα χρονια,αυτο που δεν ειναι γνωστο κι αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια,απο την μυγα βγαζεις ξυγκι,απο το ξυγκι τι βγαζεις;γιατι αυτο προσπαθουν να βγαλουν οι πολιτικοι μας σε οποιο κομα και να βρισκεται στην εξουσια!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
        καλα εκανες δημητρη και το εβαλες εδω γιατι στα ασχετα δεν κοιταζω σχεδον καθολου!αυτο που νιωθω εγω τζιμ γι αλλη μια φορα ειναι αηδια ως προς το καθε πολιτικο προσωπο,ολους αυτους που βουτανε λεφτα απο δω κι εκει,αυτους που βγαζουν τετοιους νομους για να καλυψουν τα λεφτα που βουτανε αλλα και για τους πολιτες που ψηφιζουν τα ατομα αυτα!μια ζωη θα μας τα βουτανε,μια ζωη θα πληρωνουμε,μια ζωη θα σφιγγουμε το ζωναρι!αυτα ειναι γνωστα χρονια,αυτο που δεν ειναι γνωστο κι αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια,απο την μυγα βγαζεις ξυγκι,απο το ξυγκι τι βγαζεις;γιατι αυτο προσπαθουν να βγαλουν οι πολιτικοι μας σε οποιο κομα και να βρισκεται στην εξουσια!
        Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιώργο.Στα 4 περίπου χρόνια που μεσολαβούν μεταξύ των εκλογών ,τα 3 και είμαστε ξύγκι πλέον ,όπως λες πολύ σωστά και το τελευταίο 6μηνο (ούτε καν χρόνο δηλαδή) αναβαθμιζόμαστε σε μύγες με παροχές πλασέμπο.40 χρονών έγινα και τίποτα δεν έχει αλλάξει.....Ένα κράτος που μόνιμα έχει έλλειμμα....

Comment

Οι απλοποιησεις δεν μου αρεσουν, αλλα οταν οι κυβερνοντες (και οι μεν και οι δε) δεν εχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ ποτε στη ζωη τους (αλλα ειτε κολαγαν αφισες, ειτε τους προετοιμαζε το σοι τους) περιμενετε προκοπη ?
          Και εμεις βεβαια, τους ψηφιζουμε γιατι ‘παραδιοσιακα‘ ανηκουμε στους μεν η στους δε, η εχουμε να περιμενουμε κανα ρουσφετακι (λες και θα πιασουμε τον τετοιον απο τα τετοια του δηλαδη!)
          Παλαιοτερα ημουν θυμωμενος με ολα αυτα, τωρα εχω αρχισει και ντρεπομαι πια....
          ορθιοοοος ...

Comment

Working...
          X