Announcement

Collapse
No announcement yet.

14-6-09 πηγαδια καλοκαιρακι foto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 14-6-09 πηγαδια καλοκαιρακι foto

καφεδακι στα πηγαδια σήμερα μια που ήταν και οι αγώνες ποδηλασίας,ομορφη μέρα και με αρκετό κόσμο.και απο οτι ακουσα καποες κυριακές θα ειναι ανοικτος ο αναβατηρας για το κοινο.

[i]

Edited by: skiaiva "
    www.ski-aiva.gr

Ωραίες φωτό.
    Αυτές με τους ποδηλάτες φαντάζομαι είναι από το cross country των 33 χλμέτρων έτσι δεν είναι?
    Γνωρίζεις τον αριθμό των συμμετοχών?

Comment

Πολύ ωραίες φωτο Skiaiva[i] Ηδιοργάνωση είχε επιτυχία?, θα επαναλειφθεί ?, γιατί αυτό το Σ/Κ δε βόλευε
      Φιλικά
      dukem93
      "

Comment

οι συμετοχες ηταν αρκετες απο οτι γνωριζω αλλα οχι οσες περιμεναν.και απο οτι μου ειπανε θα γινουν πραματακια που εχουν σχεση με ποδηλατο αλλα απο Αυγγουστο και μετα (χωρις να ειμαι σιγουρος για το ποτε)
        www.ski-aiva.gr

Comment

Ax!! τα πηγάδια είτε χιονισμένα είτε καταπράσινα είναι πάντα πανέμορφα...
          :confused::bump2:

Comment

Και την ίδια μέρα στον Αγ.Νικόλαο.
            (Δυστυχώς κάποιες υποχρεώσεις με κράτησαν εκεί και δεν μπόρεσα να ανέβω Πηγάδια)

[i]

Σκιά και δροσιά καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και ψύχρα το βράδυ.

"

Comment

Αγ.Νικόλαος
              [i]

"

Comment

[i]

και... Νάουσα
                "

Comment

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Tirol επειδή για Πηγάδια έμαθα ότι ποδηλατικό event θα έχουμε από Αύγουστο, για κανένα άλλο Χ.Κ. ξέρουμε?

Comment

ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΤΙROL EIΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΘΕΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΛΕΠΩ!

Comment

Originally posted by dukem93
                      Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Tirol επειδή για Πηγάδια έμαθα ότι ποδηλατικό event θα έχουμε από Αύγουστο, για κανένα άλλο Χ.Κ. ξέρουμε?
                      Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά.. πάντως ότι κι όπου γίνει κάτι, θα ανακοινωθεί πιστεύω!

Comment

φανταστικες οι foto σου tirol,πιστευω να απολαυσες την εκδρομη σου στον Αγιο Νικολαο τωρα που η φυση φορα τα γιορτινα της.καπου ενδιαμεσα ναουσα αγιος νικολαος μενω κ γω ωραιο το σκηνικο
                        www.ski-aiva.gr

Comment

πολυ σουπερ οι φωτος....μπραβο...!!!σαν να ειχα παει και φω εκει ενιωσα!!!

Comment

Kυριακή θα ανέβει κανείς?

Comment

εσυ θα ανεβεις tirol?απο δω και περα τα φυλλα των δενρων περνουν φανταστικα χρωματα και ειναι πανεμορφο το βουνο,κυριακη πρωι εχω δουλιτσα,μεσημερι και μετα αν και το μαγαζι ανοιγει οκτωβρη θα ειμαι εκει .οποιος θελει κερναω καφεδακι. Edited by: skiaiva
                              www.ski-aiva.gr

Comment

Working...
                              X