σημερα κατα ρης 5:15 αρπαξα τα μπατον και την σακα στην πλατη μου και αρχισα να ανηφοριζω γι την κορυφη στα 670μ. το μονοποατι στην αρχη λιγο αποτομο αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ευκολο αρκετα ο κοσμος που παει σχεδον καθε μερα ειναι αρκετος και μαλιστα σε καθημερινη βαση το κανουν καποιοι...!!!![i]
στη μεση τησ διαδρομης εβρεξε λιγο αλλα ολα καλα...δυστυχος φωτο εβγαλα αλλα για καποιο λογο οι μισες και παραπανω δεν αποθηκευτικαν εχω 3-4 αλλα ειναι το μονοπατι , μια το αυγο απο κατω και μια η ξανθη ....δυστυχοσ δεν εχω την κορυφη και την γαιδουροφατσα μου στο κλασσικο τσιμεντενιο πραγμα..
και αλλη μια καταπληκτικη που τραβηξα μεν αλλα δεν απηθηκευτικε οπου στα βραχια ειχαν ζωγραφισει την ελληνικη σημαια.....
η διαδρομη τρομερη μονο στα τελευταια 100-150 μετρα πολυ αποτομη κλιση και το εδαφοσ γλυστρουσε (ειχε βρεξει κιολασ πιο πριν αρκετα κιολας)
οποιος ξανθιωτης δεν εχει παει να παει και αν θελει να παμε και μαζι τωρα που ξερω και το μονοπατι..!!!

Edited by: boutas ski "

στη μεση τησ διαδρομης εβρεξε λιγο αλλα ολα καλα...δυστυχος φωτο εβγαλα αλλα για καποιο λογο οι μισες και παραπανω δεν αποθηκευτικαν εχω 3-4 αλλα ειναι το μονοπατι , μια το αυγο απο κατω και μια η ξανθη ....δυστυχοσ δεν εχω την κορυφη και την γαιδουροφατσα μου στο κλασσικο τσιμεντενιο πραγμα..
και αλλη μια καταπληκτικη που τραβηξα μεν αλλα δεν απηθηκευτικε οπου στα βραχια ειχαν ζωγραφισει την ελληνικη σημαια..... η διαδρομη τρομερη μονο στα τελευταια 100-150 μετρα πολυ αποτομη κλιση και το εδαφοσ γλυστρουσε (ειχε βρεξει κιολασ πιο πριν αρκετα κιολας)
οποιος ξανθιωτης δεν εχει παει να παει και αν θελει να παμε και μαζι τωρα που ξερω και το μονοπατι..!!!

Edited by: boutas ski "

Comment