Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναβαθμίζεται η Βασιλίτσα Γρεβενών

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by snowman
    Originally posted by dukem93
    Ευχαριστώ πολύ Thalis για τη διευκρίνηση[i]. Αν και περίμενα εναέριους
    Αυτοι μονο τουσ σκιερ σκεφτονται τουσ snowboardades θα κατσοθναι ετσι καθε φορα στην γομαρα γινεται χαμος απο σαβουρδες.θα ηθελα πολυ να κανουνε και εναν εναεριο πισω στην γομαρα.Και ενανα προσ στην κορυφη super!!!
    Προς την κορυφή της Ελιμείας ή της Γομάρας?
    "

Comment

ρε σνοουμαν αφου σκιερ ησουν και τωρα μας το γυρισες...εμ αλλαξοπιστεις εμ μας θες και εναεριους???παρατα το σανιδι και η βασιλω θα ειναι τελεια σε λεωωωωωω!!!!μια χαρα ειναι η γομαρα...χωρις σανιδαδες να μας χαλανε τη πιστα[i]"
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Originally posted by snowman
        Ευχαριστώ πολύ Thalis για τη διευκρίνηση[i]. Αν και περίμενα εναέριους
        Αυτοι μονο τουσ σκιερ σκεφτονται τουσ snowboardades θα κατσοθναι ετσι καθε φορα στην γομαρα γινεται χαμος απο σαβουρδες.θα ηθελα πολυ να κανουνε και εναν εναεριο πισω στην γομαρα.Και ενανα προσ στην κορυφη super!!!
        Προς την κορυφή της Ελιμείας ή της Γομάρας?
        Αποτι ξερω οι πολλοι στην κορυφη της βασιλιτσας πανε ουτε της ελιμειας ουτε της γομαρας> "

Comment

Originally posted by miscelano
          ρε σνοουμαν αφου σκιερ ησουν και τωρα μας το γυρισες...εμ αλλαξοπιστεις εμ μας θες και εναεριους???παρατα το σανιδι και η βασιλω θα ειναι τελεια σε λεωωωωωω!!!!μια χαρα ειναι η γομαρα...χωρις σανιδαδες να μας χαλανε τη πιστα[i]
          Καλα αμα μμεεεε λες εσυ δεν θα ξανα βαλω πεδιλα. "

Comment

για φετος δε βλεπω να γινεται κατι πανω στο βουνο!!!!τουλαχιστον ολα ειναι σε φιλολογικο επιπεδο ακομη χωρις κατι χειροπιαστο!!!!μου φαινεται εδω θα ειμαστε παλι του χρονου και θα λεμε τα ιδια!!!!το απευχομαι βεβαια!!!!!

Comment

οχι ρε!!!φετος θα βαλουνε 6αθεσια τηλεκαμπινα και του χρονου θα κλαιγομαστε για να μας βαλουν 8θεσια με καλοριφερ!!!![i]
              "

Comment

[i]

Y.Γ. Χρηστο ενα πουλακι μου ειπε οτι ησουν Χαλκιδικη το προηγουμενο ΣΚ"

Comment

Originally posted by miscelano
                  οχι ρε!!!φετος θα βαλουνε 6αθεσια τηλεκαμπινα και του χρονου θα κλαιγομαστε για να μας βαλουν 8θεσια με καλοριφερ!!!![i]
                  Kai aposumplekomenh kai me kalorifer giati mexri na ftasoume meto du8esio otan xionizei ....... "

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                    [i]

Y.Γ. Χρηστο ενα πουλακι μου ειπε οτι ησουν Χαλκιδικη το προηγουμενο ΣΚ
                    θεοδοση καθε σκ σχεδον ειμαι χαλκιδικη
                    "

Comment

Γεια και απο μενα.Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα γινει το εργο ή φετος ή του χρονου...
                      Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

Η πληροφόρησή μου είναι οτι το έργο δεν θα γίνει φέτος. Και δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχουν τα γνωστά (αστεία) προβλήματα με το ιδιοκτησιακό. Όσο για την εξαγγελία, θυμηθείτε το χρονικό σημείο που έγινε. Ο νοω νοειτω...

Comment

Working...
                        X