απλα δεν θα ερθουν τα δικα μου με αυτην την παραλαβη...θα περιμενω την αλλη βδομαδα να μου πουν μηπως ειναι μεσα στην επομενη παραλαβη...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί χειμερινών ελαστικών!
Collapse
X
-
εννοεις το μαγαζι που δουλευω? οχι εδω στο νησι..........
το θεμα ειναι οπως σου εγραψα οτι τοτε (οκτ) τα ειχα...τωρα οχι......Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ......
Ο ΤΖΙΜ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ!!
ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜ ΦΟΡΝΤ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
ΤΕΟDAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
cyclogenesis.gr/kifissia
Comment
-
χαρα μου τεο.......παντα χαρα μου....με σκλαβωνεις.....[i]
υγ = ξερω, ξερω πας να βγαλεις τα χειμερινα για το νεο gtr αλλα θα με απολυσουνε.........
(πλακα κανω!!)."Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Να κανονισουμε κιολας τον αλλο μηνα καμια βολτα στα 3-5!Με χιονακι εννοεταιEdited by: LabrosFΤι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!
Comment
-
Originally posted by tedscossieΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ......
Ο ΤΖΙΜ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ!!
ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜ ΦΟΡΝΤ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
ΤΕΟ
Αυτό Τeo είναι ευρέως γνωστό και μπράβο και σ' εσένα που το υπενθυμίζεις! [i]"Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment
-
μόλις έβαλα τα χειμερινά μου (matador) και γύρισα από θεσ/νίκη...
πρώτες εντυπώσεις (από κάποιον που έβαλε 1η φορά χειμερινά):
- ελαφρώς μεγαλύτερο βουιτό.
- αρκετά πιο αθόρυβα και απαλά" σε σαμαράκια.
αυτά με 120 χλμ μάξιμουμ στην εγνατία...
τώρα περιμένουμε να χιονίσει...
ΥΓ. ερώτηση:
τα καλοκαιρινά που θα αποθηκεύσω, να τα έχω να "αναπνέουν" ή να τα αφήσω μέσα στις σακούλες που μπήκαν μέχρι να τα φέρω καβάλα? (εννοείται σε αποθήκη σκιά κλπ...)"
Comment
-
Καλοφορετα.Αστα οπως ειναι χωρις σακουλες στην αποθηκη δεν νομιζω να παθουν κατι.Πες μας και ποιο μοντελο/διαστασεις εβαλες[i]"Τι χρειάζεσαι; : 3-5 αλάνια, 3-5 φτυάρια και χιόνια στα 3-5 Πηγάδια
Aισιόδοξος για τις επόμενες το πολυ 48 ωρες με "δικαιολογημενη" στενοχωρια στα κακα μαντάτα.
Μακροπροθεσμα αν ερθει καλως θα το δεχτουμε!!!
Comment

Comment