Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Bigsam View Post
    Αν έχεις τσέπη όλα γίνονται. Θέλεις να σου βάλω μία φώτο για να καταλάβεις που μπορείς να το φτάσεις ή θα σε μπριζώσω???
    Απλά κοίτα δίπλα το cherokee για να καταλάβεις για τι ύψος μιλάμε. Ο συγκεκριμένος κράτισε το σασί και την μηχανή από ότι ξέρω και όλα τα άλλα είναι aftermarket.... Όλα από αμερική. Μέρα υπήρχε και ένα Ford F250 με αερόσουστες και άλλα πολλά. Υπάρχουν και σε βίντεο στον Παρνασσό

IMG_2627.jpg
    www.braters.gr

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
      Απο γερμανικα μονο το G-wagen μου κανει.
      Απο αμερικανικα μονο το πενταθυρο νεο Wrangler
      Απο ιαπωνικα ειναι αρκετα μοντελα.... Grand Vitara, Land Cruiser, Pajero, Patrol....

Τα μικρα δε μου κανουν. Θελω χωρους πλεον.

Στο Wrangler τι σε χαλαει; Ικανο ειναι, χωρους εχει, τι αλλο θες; ΟΚ, δεν ειναι πολυ οικονομικο αλλα αν ειναι βενζινοκινητο απλα το γυρνας σε υγραεριο. Αλλιως παιρνεις πετρελαιοκινητη εκδοση.
      Εξαρτάται για τι πράγμα το θες. Αν κάνεις ταξίδια εξωτερικό σε βαλκανικές χώρες, ασία και Ευρώπη πας σε 3 αμάξια άντα 4.

G-wagen, Landcruiser, Patrol, Pajero από επιβατικά.

Toyota hilux, ίσως και Navara από αγροτικά.
      www.braters.gr

Comment

• Δε ξερω αν το Wrangler Unlimited εχει διαφορικα που κλειδωνουν, ή LSD.

Comment

Δε ξερω αν το Wrangler Unlimited εχει διαφορικα που κλειδωνουν, ή LSD.
          Αν αλλάξεις λάστιχα θα πρέπει να αλλάξεις κορωνοπίνια άρα πέρνεις ένα πακέτο έτοιμο με ARB και κορωνοπίνια και είσαι μάστορας. Έτοιμα ρυθμισμένα από αμέρικα και δεν αγνώνεσαι. ’σε τα lsd και τα msd
          www.braters.gr

Comment

Απο γερμανικα μονο το G-wagen μου κανει.
            Απο αμερικανικα μονο το πενταθυρο νεο Wrangler
            Απο ιαπωνικα ειναι αρκετα μοντελα.... Grand Vitara, Land Cruiser, Pajero, Patrol....

Τα μικρα δε μου κανουν. Θελω χωρους πλεον.

Στο Wrangler τι σε χαλαει; Ικανο ειναι, χωρους εχει, τι αλλο θες; ΟΚ, δεν ειναι πολυ οικονομικο αλλα αν ειναι βενζινοκινητο απλα το γυρνας σε υγραεριο. Αλλιως παιρνεις πετρελαιοκινητη εκδοση.
            δεν υπαρχουν Wrangler 4θυρα βενζινη δεν φερνει η αντιπροσωπεια εδω και καιροοοοοοο μονο ντιζελ
            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Και να για να μην λέω μισές κουβέντες πάρε και το βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=C_T4dB_QFiE
              www.braters.gr

Comment

Εξαρτάται για τι πράγμα το θες. Αν κάνεις ταξίδια εξωτερικό σε βαλκανικές χώρες, ασία και Ευρώπη πας σε 3 αμάξια άντα 4.

G-wagen, Landcruiser, Patrol, Pajero από επιβατικά.

Toyota hilux, ίσως και Navara από αγροτικά.
                to navara by the way, einai το μοναδικο αγροτικο που εχω δει να κινεται κατα κορον στο κεντρο του ΛΟΝΔινου , ναι οπως ακουσατε!! ειχα την εντυπωση οτι μονο σε ελληνικα κατσικοχωρια το βλεπεις!! επισης ειναι οικονομικο γιατι δεν εχει μονιμη 4κινηση και ειδικα οσα καινε πετρλαιο. ΣΣ.-το ναβαρα σε χιονι αποσο ξερω σπανια κολαει και λογω υψους και λογω ιπποδυναμης, μαλιστα τυχαινει να τραβαει και τζιπ κολημενα στα χιονια σε καποιες περιπτωσεις...

Το λαντκουζερ ειναι πανυψηλο, 18εκ νομιζω και το 3θυρο ειναι απο τα πιο ομορφα τζιπ, εγγυηση αξιοπιστιας επισης ο ιαπωνας.
                Τελος το πατρολ, και το πατζερο το παλιοτερο μοντελο ειδικα ειναι σκυλια!! για λασπη βουνα κλπ αλλα καινε πολυ τα ρημαδια...
                "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Αυτό με το Νavara μπορεί να συμβαίνει λόγω κατανάλωσης... Δεν ξέρω, υπόθεση κάνω!
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by χιονολατρης View Post
                    to navara by the way, einai το μοναδικο αγροτικο που εχω δει να κινεται κατα κορον στο κεντρο του ΛΟΝΔινου , ναι οπως ακουσατε!! ειχα την εντυπωση οτι μονο σε ελληνικα κατσικοχωρια το βλεπεις!! επισης ειναι οικονομικο γιατι δεν εχει μονιμη 4κινηση και ειδικα οσα καινε πετρλαιο. ΣΣ.-το ναβαρα σε χιονι αποσο ξερω σπανια κολαει και λογω υψους και λογω ιπποδυναμης, μαλιστα τυχαινει να τραβαει και τζιπ κολημενα στα χιονια σε καποιες περιπτωσεις...
                    Βάλε δίπλα σε ένα ναβάρα, ένα hilux και θα καταλάβεις την διαφορά σε ύψος. Το ναβάρα είναι οριακά χαμηλότερο. Τώρα για κολλήματα και ξεκολλήματα σημασία έχουν και άλλα πράγματα, όπως τα λάστιχα, και άλλα.

Παρόλο που έχω το ναβάρα και με έχει καλύψει ΠΛΗΡΩΣ από ταξίδια μέχρι και αγροτικές δουλειές με κανένα απολύτως πρόβλημα, πιστεύω ότι για ποιο δύσκολες δουλειές και ποιο σκληρές θα πήγαινα σε hilux. Θα μου πεις δεν βγάζει τόσα άλογα, δεν έχει τόση άνεση, δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι πολλά τα υπέρ και τα κατά.

Και για ταξίδια εξωτερικό ποιό εύκολα βρίσκεις ανταλακτικά σε ΤΟΥΟΤΑ.
                    www.braters.gr

Comment

Βάλε δίπλα σε ένα ναβάρα, ένα hilux και θα καταλάβεις την διαφορά σε ύψος. Το ναβάρα είναι οριακά χαμηλότερο. Τώρα για κολλήματα και ξεκολλήματα σημασία έχουν και άλλα πράγματα, όπως τα λάστιχα, και άλλα.

Παρόλο που έχω το ναβάρα και με έχει καλύψει ΠΛΗΡΩΣ από ταξίδια μέχρι και αγροτικές δουλειές με κανένα απολύτως πρόβλημα, πιστεύω ότι για ποιο δύσκολες δουλειές και ποιο σκληρές θα πήγαινα σε hilux. Θα μου πεις δεν βγάζει τόσα άλογα, δεν έχει τόση άνεση, δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι πολλά τα υπέρ και τα κατά.

Και για ταξίδια εξωτερικό ποιό εύκολα βρίσκεις ανταλακτικά σε ΤΟΥΟΤΑ.
                      παντως ειναι και τα 2 μεγαθηρια και αρκετα πιο ικανοποιητικα σε σκληρες δουλειες απο τα κοινα τζιπακια...
                      "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Originally posted by χιονολατρης View Post
                        παντως ειναι και τα 2 μεγαθηρια και αρκετα πιο ικανοποιητικα σε σκληρες δουλειες απο τα κοινα τζιπακια...
                        Δες μόνο τους κεντρικούς που έχουν που δίνουν κίνηση στο πίσω διαφορικό και θα καταλάβεις
                        www.braters.gr

Comment

• Ας παραθέσω και την μέχρι στιγμής εμπειρία μου με το Mazda CX-7 μετά από 20 μήνες.

Αυτόματη τετρακίνηση η οποία δεν καταλαβαίνεις πότε ενεργοποιείται(χωρίς καμία ένδειξη εννοώ). Δεν με πρόδωσε ποτέ μέχρι τώρα κυρίως σε οδήγηση σε χιόνι. Δεν έβαλα ποτέ αλυσίδες(λάστιχα Μ+S), αλλά πάντα προσέχω ιδιαίτερα. Σε εκτός δρόμου διαδρομές είναι πολύ ευχάριστο αλλά δεν είναι για τρελά πράγματα εννοείται. Η αλήθεια είναι ότι το λυπάμαι να το χώσω εκεί που έχωνα το Land Cruiser!

Ένα όχημα που σου προσφέρει ιδιαίτερη απόλαυση στην άσφαλτο και σου επιτρέπει να χαρείς μια εκτός δρόμου διαδρομή που μπορεί να συναντήσεις. Κατανάλωση μικτή 12λ/100χμ. (συνετά), λίγο τσιμπημένη αλλά για τον κινητήρα 2,3Τ και το βάρος του 1800kg νομίζω είναι καλά.

Το καλό είναι ότι πλέον, μεταχειρισμένο κάποιος το βρίσκει σε αρκετά λογικές τιμές σε σύγκριση με την αρχική τιμή του (Grand Touring=€45.000)

Comment

• πραγματικα ενα gti suv!!
                            καλουτσικα ας πουμε υποσχομενη διασταση το 235/60/18 για εκτος εξορμησεις....(60αρι προφιλ) αλλα
                            ενω σε χειμερινα βρισκεις πραγματικα αγριες - σκληροπυρηνικες λυσεις σε καλοκαιρινα η 4 εποχων δυστυχως μονο ασφαλτινου υφους ελαστικα, υψηλων επιδοσεων η το πολυ 80-20, οποτε και οι μπολικες λασπες η τα πιο εξτριμ πετρωδη και μη νεροφαγωματα, αποτελους ονειρο θερινης νυκτος.....
                            νομιζω επαιρνε η πιο "Αδυναμη" εκδοση (2,5 οχι τουρμπο / 170 αλογα) στην αμερικη και 215/70/17 - οποτε οι εκτος εξορμησεις θα ηταν πιο ευκολες - αλλα δεν πιστευω να μπαινουν στο δικο σου με τα 260 αλογα...???!!!
                            Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                            ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

• οι δρομοι που περασα πριν λιγες μερες σκαρφαλωνοντας στα τζουμερκα!! (καλαρρυτες 1200 μ.)

Comment

• δυστυχως φορουσα τα καημενα τα χειμερινα vredestein snowtrac 3 και οχι τα bridgestone dueller a/t d693 II
                                οπως θα επρεπε με τετοιες συνθηκες....αλλα δεν μασησαν τα ατιμα ουτε σε πετρες ουτε σε λασπες!!

Comment

Working...
                                X