Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μεσα στο μυαλο μου εισαι σε Ο,ΤΙ ειπες[i]
    απλα πρεπει να με πεισω να δωσω το αμαξι πρωτα γιατι εκτος
    του οτι εχω ριξει πολυ χρημα και το γουσταρω τρελα,γενικως δενομαι με τα
    πραγματα μου και δεν μπορω να τα πουλησω
    παντως το σκεφτομαι για το Pinin to GDI τωρα

"

Comment

• οντως σε αυτες τις περιπτωσεις, δηλαδη ενος αγριου" 4κινητου , αλλα και του μονου αμαξιου, αρα 5θυρο, θα ελεγα τα αργα ειναι Must! πχ grand vitara / vitara / forester non-turbo / pajero / old sportage κλπ"
      Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
      ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

• http://img502.imageshack.us/i/cx2.mp4/

<a href=http://img502.imageshack.us/c&#111;ntent_round.php?page=d&#111;ne&amp;l=img5 02/1625/cx2.mp4&amp;via=mupload" target="_blank">http://img502.imageshack.us/content_round.php?page=done&amp;l=img502/1625/cx2.mp4&amp;via=mupload</a>

http://img502.imageshack.us/img502/1625/cx2.mp4

κορφιατικο ομιχλωδες πρωινο.............λιγο εκτος πολεως, σημερα στον δρομο προς την δουλεια.......

φαινεται και ενιοτε στην ασφαλτο, το λεπτο στρωμα γλιτσας, το οποιο και διαχειριζονται ανετα και για πλακα yrv 4wd + snowtrac 3

καιρικο πιο πολυ το ενδιαφερον του βιντεο και οχι οδηγικο....σε χαλαρους ρυθμους, να ευχαριστηθουμε το βουνισιο παχνο-περιββαλον, σε μηδεν υψομετρο, παραθαλασσια.... Edited by: JIM FORD "

Comment

• μετα απο πολυ διαβασμα εχω σχεδον καταλληξει στην αγορα ενος honda hrv.
          οι λογοι ειναι οι εξης:
          παντα μου αρεσε η εμφανιση που εχει,σε σχεση με πολλα αλλα τζιπακια!
          οι εσωτερικοι χωροι στο 3θυρο που θελω μου ειναι υπεραρκετοι,σε σχεση με αλλα 3θυρα!
          ειναι οικονομικο στην καταναλωση,σε σχεση με αν οχι ολα,τα περισσοτερα τζιπακια!
          ειναι ιαπωνας,δεν σπαει δεν χαλαει,σε σχεση με...οτι και να'ναι μπορει να σου βγαλει προβληματα.για το hrv παντως ΔΕΝ εχω ακουσει ΤΙΠΟΤΑ!
          οι διαδρομες που θα κανω θα περιλαμβανουν κατα 90% ασφαλτο,οποτε δεν εχω μεγαλες απαιτησεις στα εκτος δρομου (off-road σε λασπες,γκρεμους κλπ κλπ δεν με ενθουσιαζουν και δεν θα τα κυνηγησω)!γνωριζω βεβαια για την τετρακινηση που εχει και πιστευω οτι στο υπολοιπο 10% της διαδρομης,ενα καλο λαστιχο (για χιονια ή χωματοδρομους) θα με βγαλει ασπροπροσωπο!
          φυσικα ειναι δεκτες οι δικες σας αποψεις για την επιλογη μου!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• καλα για χωρους ειναι πραγματι καμια σχεση με τα αλλα 3θυρα που μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο!το εχω οδηγησει και ειναι ευκολο και στην οδηγηση αν και λιγο κουραστικο στα πολλα χιλιομετρα(αυτο απο τον ιδιοκτητη του HRV).συμφωνω μαζι σου στο οτι εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιο!βεβαια γουστα ειναι αυτα και ο καθενας κρινει οπως πιστευει..εχει και τα πισω καθισματα που πεφτουν και γενικα οι χωροι του ειναι φοβεροι!η καταναλωση ειναι οπως λες καπου στη μεση σε συγκριση με αλλα..το terrios(1200cc) ειναι νομιζω το πιο οικονομικο απο τζιπακια.μονο σε 1600 κυβικα βγαινει η κανω καποιο λαθος?το sx4 και το fiat sedic πως σου φαινονται?η' δεν ψαχνεις σε αυτο το στυλ? Edited by: RigaNi

Comment

• το καλο με το τεριος ειναι οτι εχει πισω μπλοκε,το κακο ειναι η μονιμη τετρακινηση η οποια αυξανει την καταναλωση.βγαινει στα 1500 και 1300κ.εκ.και για να σου πω περιπου σε αριθμους,ξεκινησαμε 4ατομα με hrv και 3 με τεριος 1.5 το οποιο εκαψε 20ευρω παραπανω βενζινη σε σχεση με το hrv!
              ΕΑΝ το τεριος ηταν πιο φθηνο και ειχε επιλογες στην τετρακινηση οπως το προϊγουμενο grand vitara θα το ειχα παρει!
              το sx4 θα το ειχα παρει αν ηθελα κατι σε αυτο το στυλακι (επιβατικο),γειτονας μου ομως που το εχει λεει οτι καιει αρκετα μεσα στην πολη!

Comment

• Έμενα Γιώργη,το Τέριος(μοντ 2000) με έχει πεθανει στο θέμα βενζίνης.Χιόνια,λάσπες,χώμα υπερευχαριστημένος αλλά και μόνο η κατανάλωση του(ειδικά με τις παρούσες τιμές)με έχει κάνει να έχω ψιλομετανιώσει που το πήρα.. [i] Για να καταλάβεις κατανάλωση μέσα στην πόλη,σήμερα έβαλα 42 λίτρα(67 ευρώ )στα 374 χιλιόμετρα...Φοράω βέβαια 50-50 λάστιχο(Brigestone Dueller A/T)αλλά και πάλι είναι υπερβοληκή η κατανάλωση...."
                Beati Paoli.........

Comment

• Γιωργο τωρα το ειδα. οτι θες απο το HRV rωτα με. σαν αυτοκινητο το εχω καταευχαριστηθει. παει παντου (τροπος του λεγειν) και συμφερει. απο χωρους (το 3πορτο) ειναι πολυ καλο συγκριτικα με το Τεριος αλλα μικροτερο απο το civic.

τωρα απο καταναλωση δεν ξερω να σου πω. δεν το εχω μετρησει αλλα συγκριτικα με το 2λιτρο civic ειναι μερα με την νυχτα... με το 50-50 λαστιχακι που εβαλα περσι (yokohama geolandar a/t) δεν με εχει απογοητευσει σε χιονι, παγο κατσαβραχα/χωματοδρομους σε νησια κλπ. σιγουρα δεν ειναι για extreme καταστασεις αλλα για all around μου φαινεται οτι ακομα και τωρα δυσκολα βρισκεις ανταγωνιστη σε αυτη την κατηγορια, κυβικα, καταναλωση &amp; ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

το μονο αρνητικο για εμενα ειναι οτι ειναι ψοφιο και καπως κουραστικο σε ταξιδι. αν σε παιρνει μην το δωσεις το civic γιατι το σοκ της μεταβασης (μεταξυ των 2) θα ειναι μεγαλο... βεβαια εχω εχω το απλο με τα 105 αλογακια. Να προτιμησεις το Vtec με τα 125 το οποιο σιγουρα ειναι γρηγοροτερο αλλα δεν ξερω τι παιζει απο καταναλωση (δεν πιστευω ομως οτι θα εχει ιδιαιτερη διαφορα). αυτα οτι θες πες μου.

αα, και αν σε παιρνει για καινουργιο ξαναδες το sx4. ειναι πολυ κοντα στα χαρακτηριστικα του HRV
                  Edited by: clouseau

Comment

• πολυ καλο το hrv, το σβελτο ειναι οντως γκαζιαρικο, οπως λεει και ο κλουσο, αλλα αν θες προτιμησε λιαπο αυτο με τους λιγους ιππους (105 ps), διοτι ειναι ιαπωνας, (ισως ειναι και πιο φτηνο στην αγορα και σαφως στην καταναλωση), σε αντιθεση με το νεοτερο, πιο γρηγορο (125 ps), το οποιο ειναι αγλλος, αν δεν κανω λαθος και εβγαλε κατι ψιλα προβληματα κατα καιρους απο οτι εχω ακουσει, πχ λιγο καψιμο λαδακι, αναρτησεις, κλπ...κατα περισταση παντα και οχι βλαβες κατα γενικη ομολογια. γενικα ειναι ενα αμαξι ισως προτυπο της αξιοπιστιας.....πχ εχω ακουσει για κατοχους με πολλα χιλιαδες χλμ. πχ 150.000-200.000-250.000 και να μην τους εχει βγαλει τιποτα!!!

τωρα η 4κινηση του ειναι λιγο καπως αρνητικο στοιχειο (αν και θετικο οπως λες στην καταναλωση) διοτι η αντλια διπλης ενεργειας κομπλαρει" τους πισω εφοσον σπινιαρουν οι εμπροσθιοι (ξεκιναει δηλαδη απο 100-0, χωρις προφορτιση οπισθιου αξονα) και ειναι απο τα συστηματα που εχουν καποια υστερηση αποκρισης. αυτο σημαινει οτι πχ σε ενα γλιστερο-βρεγμενο-χιονισμενο οδοστρωμα δεν μπορει να πηγαινεις "Αερα" συγκριτικα με καποιον που εχει μονιμη 4κινηση, αλλα με καπως λιγοτερα χλμ. βεβαια με ενα καλο χειμερινο ελαστικο, εκμεταλλευεσαι το ασφαλτινο Gti στησιμο του αμαξιου και αποζημιωνεσαι κατα καποιο ποσοστο. στην off-road πραξη ομως, αυτο εχει τα εξης θετικα : (ολα τα παραπανω δοκιμασμενα) ενω σου φαινεται οτι παει να κολλησει σε ενα δυσκολο κομματι, σε σπρωχνει το πισω μερος και ξεκολλας!! στα θετικα οπως ειπα επισης το πολυ καλο γρηγορο θα ελεγα ασφαλτινο στησιμο για χρηση δρομου, τα γκαζια του, η καταναλωση και επισης ειδικα στις εκτος διαδρομες η αποσταση απο το εδαφος. οντως ειναι μεγαλη και σε προδιαθετει για ανετα περασματα, αλλα αυτο το σημειο θελει προσοχη να ξερεις, διοτι υπαρχουν αρκετα εκτεθειμενα σημεια του αμαξιου, κυριως προς τα πισω (πχ καζανακι, εξατμιση). με ενα ψαξιμο, ειτε με φωτο, ειτε καλυτερα απο κοντα, θα το δεις και εσυ ο ιδιος και θα το προσεχεις. αντε με το καλο!! Edited by: JIM FORD "

Comment

• Αν κρινω απο το μεγαλυτερο CRV που ειχα απο το 1999 εωσ το 2007 ειναι απαιχτα τα Χοντακια.Το δικο μου ειχε παει κυριολεκτικασ παντου ειχε 125.000 χλμ και ηταν καινουργιο.Σε χιονια μονο με καλα λαστιχα και χωρις αλυσιδες περνουσα κατι γομαρια Land Rover για πλακα.Οποιος ψαχνει για μετ/νο 4πορτο ας εχει υπ οψη του αυτο το αυτ/το.Οι χωροι δε δεν παιζοντε απιστευτοι.Αν ριξεις τα καθισματα κοιμουντε 2 πισω ανετα.Διακοπες για 20 μερες με παιδια και κλουβι με σκυλο ανετα.Και 145 αλογακια.

Comment

• Σπυρο αν επαιρνα τεριος θα κοιταζα για το τελευταιο μοντελο,καλο σε ολα του απλα σε σχεση με το hrv θα καιει κατι παραπανω.καλη και η μονιμη τετρακινηση σε θεμα ασφαλειας αλλα γιατι να την εχω μονιμα και να μου καιει ενω θα την χρειαστω μια στο τοσο!
                        Κωστα οι χωροι του hrv με το σιβικ που εχω (ek4) ειναι ελαφρως πιο μεγαλοι στο συνολο.με το σιβικ παντως μια χαρα βολευομαι οποτε με το 3θυρο hrv μια χαρα θα την βγαλω!η μεταβαση απο τα 367 στα 125 αλογα θα ειναι ενα θεμα το οποιο θα ξεπερασω ευκολα!δεν λεω,το γκαζι ειναι γλυκο και στανταρ θα υπαρχουν στιγμες που θα μου λειπει το γκαζι,δεν με ενδιαφερει ομως πια η ταχυτητα!αφου και στα ταξιδακια που κανω τωρα παω χαλαρα στον δρομο,120-130 αντε να κανω κανα ανοιγμα μεχρι 160 και μετα ξανα στα 120-130.το θεμα για μενα κι αυτο που κοιταζω πλεον ειναι να πηγαινω οπου θελω πιο οικονομικα,πιο ανετα,πιο ησυχα!αν απο την αλλη ηθελα να βγαινω εκτος δρομου,θα κοιταζα το grand vitara το προϊγουμενο που εχει και αργα αλλα για λιγο χιονι και χωματοδρομο που θα πατησω δεν αξιζει να δινω το κατι παραπανω σε βενζινες!καλο και το sx4 αλλα δεν ειναι τζιποειδες!
                        Τζιμακο τα ειπες ολα με λιγα λογια!θα κοιταξω να βρω με τα 125 που ειναι λιιιγο νεοτερο (οτι και να βρω θα εχει το λιγοτερο 5 χρονια στην πλατη του,ακομα και για gv που κοιταζα) ενα καλο λαστιχο ειναι αυτο που χρειαζεται,βενζινα και φυγαμε!
                        ΚωσταςΜ καλο και το crv αλλα φιλε μου ξεφευγουμε στα κυβικα με οτι συνεπαγεται αυτο!
                        σας ευχαριστω παιδια που επιβεβαιωσατε τα οσα γνωριζα,τωρα οποιος θελει μπορει να κανει donate στον λογαριασμο paypal που εχω για να το παρω πιο γρηγορα [i] "

Comment

• @Jim νομιζα οτι ολα τα HRV ειναι made in japan. το δικο μου ειναι σιγουρα το εχω κοιταξει αλλα νομιζα οτι και το 125αρι ειναι japan... ενταξει και να μην ειναι το εχω δει το εργο με το civic. καποια θεματακια υπαρχουν στην συναρμολογηση των αγγλων αλλα μηχανικα δεν υπαρχει θεμα κανενα. νομιζω ουτως η αλλως τα μοτερ ερχονται ετοιμα απο japan και η τοποθετηση γινεται απο τους αγγλους... αλλα οχι και gti στησιμο βρε συ![i]
                          για την τετρακινηση ειναι ακριβως οπως τα λες. εκει που αρχιζουν να σπινιαρουνε οι μπροστα τροχοι ερχεται το σπρωξιμο απο πισω και συνεχιζεις. βεβαια με το λαστιχακι που μου ειχες προτεινει περσι ελαχιστα χρειαστηκε η τετρακινηση

Γιωργο καπου ειχα διαβασει οτι το sx4 εχει την ιδια αποσταση απο το εδαφος με το Jimny και οτι απλα φαινεται ποιο χαμηλο... δες το. οσο αφορα την καταναλωση χωρις να ξερω υποθετω οτι το hrv vtec (125) με το sx4 (120- το καινουργιο) πανω κατω τα ιδια θα καινε. και τα δυο 1.6 ειναι ενω το μοτερ του σουζουκι ειναι ποιο καινουργιο οποτε παιζει να ειναι και ποιο οικονομικο. δεν θελω να σε επηρεασω προς τα εκει απλα ειναι αλλη η αισθηση του καινουργιου αυτοκινητου και αυτη τη στιγμη καινουργιο hrv δεν υπαρχει στην παραγωγη.

οπως και να εχει το HRV ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο και αν το βρεις σε καλη κατασταση (θελει παρα πολυ καλο ψαξιμο οπως και να εχει) θα σου βγαλει παρα πολλα χιλιομετρα. εγω το πηρα με 100.000km και του εχω κανει αλλα 50.000 και δεν εχει κανει τσικ (χτυπα ξυλο). οσο αφορα το γκαζι, δεν ειναι τοσο τοσο το να τρεξεις οσο να ειναι ανετο σε ταξιδι. εκει με κουραζει καπως γιατι δεν σε βοηθαει αν θες να περασεις σβελτα ενα εμποδιο... αντε με το καλο
                          "

Comment

• Φιλε μου λιαπο και εγω στα ιδια εχω καταληξει,με μονη διαφορα οτι αναζητω 5θυρο και οχι 3θυρο...νομιζω πως αυτα που προσφερει σαν αυτοκινητο κ η εμφανιση του σε κερδιζουν απο τη πρωτη στιγμη!

Ειναι ενα πολυ ομορφα-ασχημο αυτοκινητο με ιδιαιτερη εμφανιση!!!

Μας ευχομαι καλη αγορα με το καλο και στους 2 μας!!!

Με λιγη βοηθεια κ απο τα παιδια του φορουμ μπορει να επισπευσουμε κ τα πραγματα...!!!!
                            ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΑ ΧΙΟΝΙΑ!!!!!

Comment

• Πολύ ωραία πρόταση το honda.

Αν και κάτοχος του παλαιού τέριος για μέσα στην πόλη με ασφάλτινο λάστιχο από 7-9λτ/100χλμ.

Τώρα αν ήθελα να το αλλάξω θα αγόραζα ένα tiguan.....
                              www.braters.gr

Comment

• εισης να αναφερω, επειδη τεθηκε απο τον επιθεωρητη σωστα το σχετικο θεμα, οσον αφορα την αποσταση απο το εδαφος (ground clearance), αυτη ειναι για τα 2 σουζουκια της συζητησης 19 εκ. (17,5 για το δικινητο sx4) και για το χοντα 20 εκ. (απλα προσοχη στα εκτεθειμενα σημεια του τελευταιου σε αντιθεση με τα πιο μαζεμενα-προστατευμενα, αλλα 2).

Comment

Working...
                                X