Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nissan GT-R 4Τροχοί Στρατής Χατζηπαναγιώτου.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επειδή η όλη ιστορία έχει καταντήσει αηδία, ΣΩΠΑΣΕ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πριν φύγουν όλοι από την ενότητα για ακόμη μια φορά.
    Δεν καταλαβαίνεις, πόσο κακό κάνεις στο φόρουμ με το ύφος σου;
    Επιτέλους, μας κούρασες αφάνταστα, δεν πάει άλλο μαζί σου, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
    "
    www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by stolis
      Επειδή η όλη ιστορία έχει καταντήσει αηδία, ΣΩΠΑΣΕ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πριν φύγουν όλοι από την ενότητα για ακόμη μια φορά.Δεν καταλαβαίνεις, πόσο κακό κάνεις στο φόρουμ με το ύφος σου;Επιτέλους, μας κούρασες αφάνταστα, δεν πάει άλλο μαζί σου, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

παλι προσωπικο το κανεις το θεμα. τελευταια προειδοποιηση.

"

Comment

Originally posted by MountExplorer
        Ας μιλησουν οι κατοχοι λοιπον... Αφηστε τους να μιλησουν επιτελους. Οι υπολοιποι ας σωπασουμε... και ας ακουσουμε αυτους που εχουν την εμπειρια
        Όταν εγώ μιλούσα για το Φόρεστερ, εσύ γιατί δεν σώπαζες, αλλά πεταγόσουν πάντα για αντιπαράθεση;;;;;;;;;;;[i]
        ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ........
        ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ
        Edited by: stolis "
        www.foresterclub.gr

Comment

εγω ελεγα την γνωμη μου, εσυ επιτεθηκες ομως. και ειναι η τελευταια φορα που γινεται αυτο. Δεν ειπα σε κανεναν προσωπικα να σωπασει. ειπα ΕΜΕΙΣ να σωπασουμε ολοι μαζι. Εσυ ομως λες να σωπασω εγω. δηλαδη πας να μου την βγεις. Σε αφηνω ομως για να δειξω το δημοκρατικο πνευμα του φορουμ. [i] Μπορει να εχεις 100% ΑΔΙΚΟ, μπορει να μας την λες, αλλα ΒΑΝ δεν σου κανουμε κυριε...

Εκτος βεβαια αν εισαι βετερανος οδηγος αγωνων, ειχες στην κατοχη σου μερικες πορσε τουρμπο και GTR, και ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με ΟΛΟΥΣ. Αφου ολοι αυτοι εχουν την ιδια αποψη ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Επομενως δικαιωνομαι εγω και εσυ πεφτεις στα Ταρταρα!

"

Comment

δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στους 100 που να οδηγησε το volkswagen beetle 911 τουρμπο και το datsun GTR και να απεφανθει δημοσιως οτι προτιμα το σκαραβαιο... 29 οδηγοι αυτοκινητων συνιστουν ντατσουν, αυτοι ξερουν. [i]

"

Comment

Working...
            X