Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΟΛΥΜΠΟΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2009.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το οροπέδιο της Σκούρτας, που φαίνεται στη φωτογραφία, βρίσκεται στα 2.400μ. υψόμετρο.

Όσο για χιονούρες χαμηλά την Πρωτομαγιά που πήγα, παλιό χιόνι μέχρι τα 2000μ. υπήρχε μόνο σε 2 - 3 σημεία (πάνω από τα 1900μ. & στο μονοπάτι πάντα). Μιλάμε για χιονούρες μισό μέτρο τουλάχιστον, αλλά και πάλι πολύ μικρής έκτασης. Γενικότερα, εκτός μονοπατιού, δεν μπορούσα να έχω πλήρη εικόνα γιατί υπήρχε και μικρή ορατότητα και έπεφτε και φρέσκο χιόνι...
    Το μεν σώμα εν΄ γη κείται, ψυχή δ εν Ολύμπω!

Comment

Δε νομίζω να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο Θεοδόση εκτός και αν μιλάμε για άλλη κορυφή:

Εγώ μιλάω για αυτήν που είναι μπροστά-δεξιά για την οποία κάνει λόγο και ο Μάουντ:

[i]

Εσύ δε νομίζω να την βλέπεις από τον Πλαταμώνα αυτή. Μάλλον την άλλη αριστερά από το φαράγγι του Ενιππέα βλέπεις οπότε την άλλη θα εννοείς. Αριστερά του Ενιππέα υπάρχει μια σειρά κορυφών από τα 2.600 και πάνω.

Originally posted by vasilitsa freak
      Originally posted by LeoP
      Η κορυφή που βλέπουμε να έχει χιόνια είναι μπροστά από τα Σκούρτα και έχει ύψος 2200+ μέτρα.

Λεωσθενη επειδη αυτο το ειχα απορια πολλα χρονια εψαξα προχθες στο google earth!Αυτη την κορυφη την βλεπω πολλα χρονια απο τον Πλαταμωνα καθε καλοκαιρι!Απο εκει δεν φαινεται ο Μυτικας!Τo google earth ισχυριζεται οτι ειναι 2640μ!
      Edited by: LeoP "
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Αυτη ειναι η κορυφη που φαινεται απο Πλαταμωνα!Εδω ειμαι εγω στο πρωτο φετινο μπανιο στις 25-04-09[i]

"

Comment

Εμ, εσύ κάνεις μπάνιο ενώ οι κορυφές σε περιμένουν!
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Θεοδόση κόψε το solarium και τις πολλές μπριζόλες!

Comment

Originally posted by tirol

χαχαχαχα[i]

Ενας κατάμαυρος, χοντρός δηλαδή ο Τέο!!! Γειά σου ρε Βασιλίτσα με τη κορμάρα σου!! "
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by jmal
                Originally posted by tirol

χαχαχαχα[i]

Ενας κατάμαυρος, χοντρός δηλαδή ο Τέο!!! Γειά σου ρε Βασιλίτσα με τη κορμάρα σου!!

Ενταξει δεν λεω...ειμαι λιγο λεπτος

Αλλα το χρωμα μου καλο ειναι για αρχες Μαιου

Και το κορμι μου δεν καταλαβα.....τι εχει???"

Comment

[i]"

Comment

Και το κορμι μου δεν καταλαβα.....τι εχει???[i]
                    Μια χαρά είναι... αρκεί να μπορέσεις να μείνεις έτσι. "

Comment

Originally posted by Vox_Balenae

Και το κορμι μου δεν καταλαβα.....τι εχει???[i]
                      Μια χαρά είναι... αρκεί να μπορέσεις να μείνεις έτσι.

Μα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να παχυνω αλλα δεν γινεται!Με τιποταα!Οσο και να φαω, και 40 φορες τη μερα να φαω παλι 64 κιλα θα ειμαι!Δεν μπορω να το εξηγησω!

Παντως ακομα δεν απαντησατε....η κορυφη αυτη τελικα πανω απο τον Πλαταμωνα γυρω στα 2640μ πως λεγεται????"

Comment

Μα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να παχυνω αλλα δεν γινεται!Με τιποταα!Οσο και να φαω, και 40 φορες τη μερα να φαω παλι 64 κιλα θα ειμαι!Δεν μπορω να το εξηγησω!
                        Τα ξαναλέμε σε 20 χρόνια... [i] Αλλά μερικές φορές ο μεταβολισμός παραμένει ισχυρός στους άντρες για πολλά χρόνια και δεν κάμπτεται μετά τα 25 όπως συνήθως συμβαίνει. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα γενετικό χαρακτηριστικό που κληρονομείται. Και απ' ό,τι φαίνεται το έχω κι εγώ (υπόψην ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας)."

Comment

Originally posted by Vox_Balenae

Τα ξαναλέμε σε 20 χρόνια... [i] Αλλά μερικές φορές ο μεταβολισμός παραμένει ισχυρός στους άντρες για πολλά χρόνια και δεν κάμπτεται μετά τα 25 όπως συνήθως συμβαίνει. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα γενετικό χαρακτηριστικό που κληρονομείται. Και απ' ό,τι φαίνεται το έχω κι εγώ (υπόψην ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας).

Καλυτερα λεπτος παρα χοντρος....εγω ετσι πιστευω

Και ο πατερας μου πανλεπτος ειναι οποτε παιζει και γενετικο χαρακτηριστικο που μεταβιβαζεται κληρονομικα!"

Comment

Working...
                          X