Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ......

Originally posted by kazaboubou

ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ..

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΤΟΝ, ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 5ο ΕΥΡΩΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο2 world Arena KAI EΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!

"

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
    2008-2002-2004-2006

ΠΙΚΡΑ!
    sigpic

Comment

lol
      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Originally posted by phanis777
        ΠΙΚΡΑ!

Eπειδη βαριεμαι να σου εξηγω (ετσι κ αλλιως δε θα καταλαβεις) , αντε στην Ομονοια να πανηγυρισεις μαζι με τους αλλους και ασε τα ειρωνικα σχολια....

2008-2002-2004-2006

Comment

πικρα πολυ..........
          sigpic

Comment

Παλι τα ιδια θα αρχισουμε τωρα?

Comment

μα σε καμια περιπτωση δεν εχουμε πικραθει!!αλλωστε χασαμε απ τον πρωταθλητη ευρωπης με 2 ποντους και τον δυσκολεψαμε πολυ παραπανω απ οτι η φιναλιστ Τσκα!! ή κανω λαθος??
              ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
              Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
              https://www.facebook.com/AddictionToSnow
              http://www.thinkinghumanity.com
              https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ,ΤΩΡΑ ΓΛΥΨΙΜΟ;ΑΣΤΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ...
                Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by frozed2
                  Originally posted by kazaboubou

ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ
                  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΤΟΝ, ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 5ο ΕΥΡΩΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο2 world Arena KAI EΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!
                  ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;"ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ"ΛΕΕΙ,ΟΧΙ "ΓΑΒΡΟΙ".ΕΚΤΟΣ ΑΝ..... "
                  Beati Paoli.........

Comment

[i]
                    Eλεος εισαι! χαχαχα
                    "

2008-2002-2004-2006

Comment

δν εχει πατο το κομπλεξ..ασχοληθειτε με το ευρωπαικο σας ρε κ αφηστε μας εμας..[i]

Edited by: karpenisi87 "

Comment

Ποιος ασχολείτε μαζί σας ρε;Ο φίλος frozen μας μπέρδεψε με τα ποντίκια και τα ψάρια [i].Όσων αφορά το κόμπλεξ,να ρωτήσετε τον φίλο σας τον μπουρούση....’ντε καληνύχτα....."
                        Beati Paoli.........

Comment

Δεν νομίζω να το παρατράβηξα,κατα καιρούς εδωμέσα έχουν γραφτεί τα χειρότερα αλλα ποτέ δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ.Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται φίλτατε,χαλάρωσε λίγο και μην τα παίρνεις όλα της μετροιτής.

Comment

Xαλαρωτατος ειμαι φιλτατε..

Πιο πολυ το ποστ το εγραψα για να επικεντωθω στα γεγονοτα του αγωνα με την Μπαρτσελονα...

καλος ο χαβαλες και δεν εχω κανενα κολλημα με αυτα, αλλα ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα των οπαδων σας..

2008-2002-2004-2006

Comment

[i]

Θοδωρής Παπαλουκάς:
                              “Η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός είναι δυο εξαιρετικές ομάδες που δείχνουν πανέτοιμες για τον τελικό. Η καρδιά μου ανήκει φυσικά στην ΤΣΣΚΑ καθώς αγωνίστηκα εκεί για έξι χρόνια και πέρασα εκπληκτικά οπότε πρέπει να πω οτι θα νικήσει η πρώην ομάδα μου".

Κ μετά μου λες για ήθος και απαράδεκτες συμπεριφορες...
                              "

Comment

Working...
                              X