Kαλημερα jim τι εγινε τελικα το εκλεισες??? εγω τελικα το αποφασισα και εκλεισα το καινουργιο grand vitara 2.0.
καλημερα! ναι ντεννις! και εσυ καλοριζικο! τελικα σε κερδισαν τα κοντα ε? εμ, θελεις να ακουλουθεις και τον brother.......
αντε καλες εξορμησεις!!!!!
[i]
Ευχαριστω.Ναι τελικα με κερδισαν τα κοντα! δεν γινοταν αλλιως αν ηθελα να ακολουθησω τον ινδιανο! για να δουμε πως θα μου βγει ανυπομονω.Εσυ τελικα το εκλεισες?"
sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
τελικα ειμαστε 3 πλεον οι φρεσκιοι 4κινητοι φετος στην παρεα....σκιπαν, εσυ και εγω!!!
ακολουθει με το καλο και ο "παλιος" γιωργος / βουνο-εξερευνητης......σε κανα διμηνο! λεει για πατζερο αλλα εγω προσωπικα τον βλεπω για gv, προφανως το αναμεσα απο το δικο του (σκετο v το παλιο) και το δικο σου !!!"
Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Αντε ωραιοι καλοταξιδοι ολοι μας και οχι καλοριζικοι( δεν θελουμε να βγαλουν ριζες αυτοκινητα ειναι οχι σπιτια).Δεν εχω κοιταξει τι φοραει αλλα εχω σκοπο απο φθινοπωρο να παρω μια τετραδα ζαντολαστιχα για εκτος δρομου καταστασεις και τα μαμα θα τα εχω για ασφαλτο μονο.
sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
κοιτα γιωργο το παιδι απο βεροια - ναουσα με το πινιν νομιζω το εχει σκισει και παει μια χαρα σωστα? να μια πρωτη αποψη απο μιτσου! επισης σε γενικες γραμμες δεν εχω ακουσει κατι κακο εγω για το πινιν. εχει τα γονιδια του πατζερο εξαλλου. εγω στο ειπα αν δεν μπορεις να αποχωριστεις τα κοντα και την εν γενει σουζουκι συμπεριφορα , εντος και εκτος...την οποια την εχεις μαθει καλα.....προχωρα για τζι βι!
εξαλλου μεγαλωνεις......απο απλο τζι, πας στο τζι βι!!! [i]
εχεις πιο πολλα κυβικα (2000) και καλυτερους χωρους! απλα βαζεις το χερι λιγο πιο πολυ στην τσεπη λογω καταναλωσης, εξοδων διλιτρου και προφανως στην τιμη αγορας!
"
Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment