Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

σε ευχαριστω. τα τουρμπατα προφανως ηταν δικινητα ε? αυτο που βρηκα ειναι ατμοσφαιρικο.

δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το συστημα της 4κινησης του. ξερεις περισσοτερα? πχ για υστερηση, αποκρισεις κλπ...ειναι viscous σωστα?

ξερω εκ' των προτερων να μην περιμενω πολλα....πολλα, αλλα απλα θελω να ειμαι σιγουρος. εννοω δηλαδη οι μικρες εκτος" εστω "Light" αποδρασεις να γινονται αβιαστα....

πχ στο ιγκνις διαβαζα οτι λειτουργει αψογα και μπαινει κατευθειαν, χωρις να ζηλεψει τιποτα απο σαφως ακριβοτερα 4κινητα με αντιστοιχα συστηματα εμπλοκης των πισω τροχων! Edited by: JIM FORD "
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Δημήτρη, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σπάνιο και ίσως δυσκολευτείς στο θέμα των ανταλλακτικών, καθώς τα καινούρια ανταλλακτικά στα made in Japan αυτοκίνητα καίνε.
      Κατά τα άλλα, μην έχεις κανένα ενδοιασμό για Daihatsu. Είναι τέρατα αξιοπιστίας. Να σου πω μόνο, ότι από εποχής Feroza, ήταν καλύτερο από το Βιτάρα, αλλά το έφαγε η άγνοια για το όνομα Daihatsu και έτσι το Βιτάρα έγινε μπεστ σέλερ.
      Κοίτα και κανένα Terios. Μόνιμη 4κίνηση, κλείδωμα, lsd πίσω(δεν δουλεύει με τροχό στον αέρα και αυτό, αλλά σε λάσπες, γλυστερά πολύ καλό), πολύ κοντή 1η για τα δύσκολα, άκαμπτο πίσω, ανύπαρκτους προβόλους, τέρας αξιοπιστίας.
      Κουνάει στην εθνική, είναι στενό, αλλά πιστεύω ότι είναι ιδανικό για αυτό που ζητάς.
      Edited by: stolis
      www.foresterclub.gr

Comment

το πιο αμφιρροπο απο ολα ειναι το Mitsubishi pajero pinin. εχουν γραφτει τα καλυτερα αλλα και τα χειροτερα. και δε μιλαω για περιοδικα αλλα για χρηστες-οδηγους-κατοχους. Σε αλλους αποδεικνυεται τερας αξιοπιστιας ακομα και μετα απο 150.000 χιλιομετρα, σε αλλους βγαζει προβληματα.

Απο τεχνικης φυσης, κλασεις ανωτερο απο το Τεριος, αφου εχει ισχυροτερο κινητηρα 130 ιππων, κιβωτιο κοντων σχεσεων, δυνατοτητα εξοικονομησης καυσιμου με επιλογη πισω κινησης, και σε διαστασεις ειναι οσο το καινουριο τεριος (λιγο πανω απο 4 μετρα).

Comment

το ξερω αποστολη μου και το ηθελα, αλλα οι χωροι βλεπεις....

ενω με αυτο.........

http://video.google.com/<wbr>videoplay?docid=<wbr>85748774784363255 

δεν πειραζει παιδια! σας ευχαριστω παιδια ολους για την βοηθεια παντως!!!

το αμαξι εκλεισε μολις τωρα, διοτι εριξα και την τιμη!

οποτε αν δεν μοιραστεις την χαρα με τους φιλους σου....τοτε με ποιους?

ιδου λοιπον. ειστε οι πρωτοι φιλοι μου που το μαθαινουνε...εστω και διαδικτυακα!!!

DAIHATSU YRV 4WD / 2005 / 52000 KM / 7700 €!!!!!!!!

κοκκινο, αθικτο, αγρατζουνιστο, 5καθαρο, ελεγμενο απο 2 μηχανικους + εμενα, ολα ρολοι!!!!

να και οι πρωτες φωτο = 

"

Comment

προσωπικα επειδη σε δυο μηνες αλλαζω αυτοκινητο, ειμαι μεταξυ του pinin και του grand vitara. μοντελο 2004-2005 μαλλον.

Comment

MORE............

[i]

και τωρα κρατηθειτε.....φοραει GISLAVED NORD FROST 5 παρακαλω.......................

καλα σε αυτο τον τομεα, σιγα μην εκανα παραχωρησεις!!!!!!!

και μαντεψτε τι καλοκαιρινο σκεφτομαι να του βαλω......"

Comment

καλοταξιδο και καλες κορυφοκατακτησεις σου ευχομαι τζιμ!

Comment

Originally posted by MountExplorer
                  προσωπικα επειδη σε δυο μηνες αλλαζω αυτοκινητο, ειμαι μεταξυ του pinin και του grand vitara. μοντελο 2004-2005 μαλλον.
                  μπα....για GV σε βλεπω. με κλειστα ματια! αποκλειεται να παρεις μιτσου εσυ. νισσαν και παλι νισσαν. στην θεση σου μεταξυ των δυο, αν δεν ειχα πχ προβλημα με κυβισμο, τελη, ασφαλιση κλπ (1,8 με 2,0 βλεπεις....μικρη διαφορα) και λογω κοντων και μεγεθους-χωρων, θα επαιρνα σουζουκι. και πιστος μενεις και απο το απλο πηγαινεις στο μεγαλο!!! (grand)

και βαζεις και το αγαπητο σου αυτοκολλητο OFF ROAD ANIMAL"!!!!!!!!!! "

Comment

Originally posted by MountExplorer
                    καλοταξιδο και καλες κορυφοκατακτησεις σου ευχομαι τζιμ!
                    σε ευχαριστω!!! με το πρωτο ταξιδι θα στειλω φωτο!!!

εδω ο παντοκρατορας (910+ μετρα) δεν μετραει διοτι τον εχω ηδη κατακτησει με το εσκορτ!!

[i]
                    "

Comment

ιδου και το καλοκαιρινο ...............

Bridgestone A/T 693

"

Comment

Μπράβο Δημήτρη, καλορίζικο.
                        Πιο ξεχωριστό από Ίγκνις και πιο αξιόπιστο πιστεύω.
                        Καλή επιλογή. Ελπίζω να φέρνει κανονικά ανταλλακτικά η agripan.
                        www.foresterclub.gr

Comment

σε ευχαριστω αποστολη. μηπως μπορεις να με βοηθησεις με τον τυπο τετρακινησης που εχει?

εσυ αλλα και οι λοιποι γνωστες. 

ακουω και διαβαζω διαφορα! 

ειναι και δυσευρετο το ατιμο.....και με την ολη φαση και το τρεξιμο στην δουλεια και το πανε ελα (βλεπετε εγω ειμαι κερκυρα και το αμαξι σαλονικα, αλλα ευτυχως ανεβηκα και το ειδα το σκ που μας περασε) δεν βρηκα κατι.

εγω ξερω οτι εχει συνεκτικο συμπλεκτη αυτο ειναι δεδομενο πιστευω. αλλα το θεμα ειναι τι γινεται απο εκει και μετα.

πχ το ιγκνις αρχικα ειναι 95-5 και μολις σπινιαρει παει πισω εως και 60-40. 

ο μαστορας στο συνεργειο που το φτιαχνει μου λεει οτι παει μονιμα παντου!!! τοτε λεω εγω πως ειναι δυνατον να εχει τοτε μονο τοση λιγη καταναλωση? μαλιστα μου λεει οταν ερθεις εδω και το σηκωσω και  θα δεις οτι μολις γυρισω την μπροστινη ροδα, ταυτοχρονα γυρναει και η πισω!

ισως να δινει μονιμα ενα ποσοστο και πισω και αυτο ειναι καλο σε θεμα οδικης συμπεριφορας παντου και παντα, σε ολες τις συνθηκες. τι να πω....μακαρι...αυτο θελω να βρω..... Edited by: JIM FORD

Comment

Καλοταξιδο Δημητρη και απο μενα, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα εντος και κυριως ΕΚΤΟΣ!!! [i] "

Comment

σε ευχαριστω ρε σκιπαν! τελικα το 2009 ειναι το ετος μας, οσον αφορα τα 4χ4. μολις παρηγγειλα και τα λαστιχα απο γερμανια. φορτωνονται παρασκευη! πιστευω θα ειναι το μοναδικο που κυκλοφορει με bri dueller all terrain!!! [i]

"

Comment

Originally posted by JIM FORD
                                μολις παρηγγειλα και τα λαστιχα απο γερμανια. φορτωνονται παρασκευη!
                                Πώς τα φερνεις...?Σου κοστιζει λιγοτερο αρκετα???Για πες...με νοιαζει, οπως ξερεις!! [i]"

Comment

Working...
                                X