Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΠΙΛΟΓΗ 4Χ4

Kαλημερα απο το Καρπενησι κ συγκεκριμενα απο το Μ. Χωριο(λογω 3μερου).Λοιπον παιδια εδω και ενα μηνα εχω φαει τρελοοο πολυ τρελοοο τρεξιμο για να δω τι suv θα αγορασω. Τα εχω δει πραγματικα ΟΛΑ, τα λεφτα που θα διαθεσω ειναι μεχρι τα 30000euro, και τα κριτηρια για την επιλογη ειναι πρωτα απο ολα να ειναι αρκετα ικανο σε off road μιας και ο αδελφος μου εχει τον Ινδιανο(2,8d) και θελω οσο μπορω να τον ακολουθω!! τα αυτοκινητα που κατεληξα ειναι 2: OUTLANDER 2.4 & VITARA 2.0. OI διαφορες τους αρκετες πρωτα το Μιτσου ειναι πολυ πιο μεγαλο,πιο γρηγορο, και πιστευω πιο ποιοτικο και απο εξοπλισμο υστερει λιγο σε σχεση με το βιταρα, τωρα το Βιταρα ειναι το καλυτερο πιστευω σε off road απο ολα τα suv και πιο ανθεκτικο αλλα τα αρνητικα του, ειναι ποοοοολυυυυυ αργοο[i] το εκανα τεστ και απογοητευτικα, οπως και ποιοτικα ειναι κατωτερο απο το μιτσου μιας και οταν ανοιγοκλεινα το παραθυρο η επενδυση της πορτας μετακινιοταν μεσα εξω!!!!!!! τραγικο.Τωρα λεω να παρω το 2,4 το βιταρα?? το οποιο απο οτι ειδα δεν ειναι και πολυ πιο γρηγορο απο το 2.0 ή να παρω το μιτσου??? Τι γνωμη εχετε για το μιτσου σε εκτος δρομου?? Παντως κολλητος μου φιλος που δουλευει χρονια σε Αμερικανικη εταιρεια αυτοκινητων και εχει μεγαλη θεση μου ειπε να μην δινω βαση σε αυτα που γραφουν τα περιοδικα μιας και ολα μα ολα γραφονται για συμφερον, οπως και το γεγονος οτι τα τεστ που κανουν οι δημοσιογραφοι δεν τους νοιαζει αν το αυτοκινητο μετα το τεστ θα ειναι χρεπι αρκει να το βγαλουν το τεστ, π.χ. δεν τους νοιαζει αν θα καψει συμπλεκτη σε μια ανηφορα το αυτοκινητο αρκει να ανεβει και φυσικα αυτο ουτε που θα το πουνε."
    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

γεια σου ρε ντενις! καλα να περασεις στην ομορφη ευρυτανια και να πατε με το τσεροκι στο παντα βρεχει!!!

επειδη μαλλον σε βλεπω κατα τι λιγοτερο σκληροπυρηνικο απο τον αδερφο σου και το θες το γκαζακι σου εντος (προσωπικη αισθηση απο τις συζητησεις μας) πιστευω οτι με τον μητσο θα κανεις μια χαρα δουλεια.

αρκει στις εκτος αναζητησεις σου να μην φορας τα μαμισια d-sport (225/55R18'' BRIDGESTONE DUELLER SPORT) και εννοειται να βαλεις τις 16'' ζαντες με τα 215/70r16 (intense εκδοση - απλη) τα οποια μαλιστα εχουν πολλες επιλογες σε 50-50 και ακομη και Μ/Τ! 

πιστευω οτι με τα σωστα ελαστικα (16'') και κλειδωμενη την τετρακινηση στο 50-50, θα τα πας μια χαρα και θα σε εκπληξει εσενα και τον αδερφο σου ευχαριστα! 

αν παλι πεφτω εξω και προτιμας τις εκτος αναβασεις με λιγοτερο ποσοστο σε ασφαλτο, οκ, gv!
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Όπως πάντα άψογος ο Jim στις απόψεις του , κεφάλαιο για αυτό το φόρουμ.
      Dennis είμαι κάτοχος του Mitsu εδώ και 1.5 χρόνο.Έχει 3 επίπεδα εξοπλισμού ,ποιο σε ενδιαφέρει?

Comment

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας. Jim δεν ηρθε ο αδελφος μου με εκλασε αλλα πηγα με αλλον φιλο με αλλον ινδιανο!! το βλεπω δυσκολα για το παντα βρεχει μιας και εχουμε αρκετες γυναικες μαζι μας!!!! και ο καιρος δεν ειναι ο καλυτερος εχει τωρα 12c!!.Λοιπον οσον αφορα τα αυτοκινητα εχω κλεισει και εχω δωσει προκ. για το tiguan αλλα τωρα το μετανοιωσα γιατι το λυπαμαι πολυ να βαλω εκτος δρομου και σκεφτομαι να το ακυρωσω!!! Το μιτσου το εκανα και τεστ και εμεινα ενθουσιασμενος ειναι αρκετα γρηγορο μαλιστα πιο γρηγορο απο τον τιγρη τωρα για εκτος δεν εκανα και πολλα στο τεστ αυτο που ειπε και ο πωλητης ειναι οτι θελει προσοχη οι ζαντες οι 18αρες αλλα σιγουρα θα τις αλλαξω οπως ειπατε. Απο μεταπωληση τι λεει το Μιτσου????

js ποιο μιτσου εχεις??? για πες εντυπωσεις. η εκδοση που κοιταξα ειναι η intense + με πολυ καλη τιμη 26700Edited by: DENNISLA
        sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

να εισαι καλα μητσαρα. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

θα χρειαστω και εγω την βοηθεια σας....ελπιζω...που θα παει.....

νομιζω εχω συμβουλεψει αρκετους!!!

και παιδια, ντενις, δημητρη αλλα και λοιποι, για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.

και ο δημητρης οπως μου ειπε και ο φιλος εδω στο νησι με τον ιδιο μιτσου 2,4 μου εχουν πει ακριβως το ιδιο πραγμα, τα εξης 2 αρνητικα για να τα ξερεις.

το αμαξι βγαζει μουρη συχνα, εως εκνευριστικα συχνα, ειδικα στην φοβερη ελληνικη ασφαλτο και ακομη ειδικοτερα στην παντα γλυστερη βροχερη και ενιοτε το πρωι με 100% υγρασια και παχνη γλυτζωδη εως παγωμενη κερκυραικη κακιστης ποιοτητας! και το εχει το παιδι εδω στο νησι συνεχεια στο αυτοματο για να μπαινει η πισω κινηση και σχεδον ποτε στο 4χ2!

και ειναι αρκετα βενζινοβορο, δηλαδη 10-15 μες το νερο. παντα να το ξερεις αυτο καμμια σχεση με τα τεστ!!!

σημειωτεον οτι το παιδι εδω κερκυρα ειναι πολιτικος μηχανικος και με το μιτσου πηγαινει συνεχεια σε χαλια κακοτραχαλους δρομους οπου και χτιζει οικοδομες - σπιτια σε παραλιες, πλαγιες κλπ και ειναι ευχαριστημενος ακομη και με τα d-sport (225/55r18), τα οποια μαλιστα φυσανε στην ασφαλτο και στα γκαζια!

οπως προ-ειπα για τα εκτος παιχνιδια σου υπαρχει λυση! [i]"

Comment

για καταναλωση το μιτσου που το πηρα στο τεστ μετα απο αλλον και ως γνωστον στα τεστ τα σκιζουν εγραφε 13λιτρα σε σχεση με το βιταρα που για να κινηθεις αξιοπρεπως πρεπει να το πιεσεις παλι το ιδιο θα ειναι πιστευω. Απο μεταπωληση?

Jim εχει esp αυτο που το οδηγησα και δεν μου πεταξε μουρη παρολο που το πιεζα, παντα με 2χ4 και οχι 4χ4
            sigpic

Comment

Κατσε ρε φιλε dennis,θα μας τρελανεις?? εστειλες το 1ο μην στις 10.19 λεγοντας μας οτι εισαι μεταξυ gv & outland και μετα απο 1 ωρα μας λες οτι εκλεισες το tiguan???κατι δεν παει καλα...εκτος αν εχεις δωσει καιρο την προκατ... [i] Edited by: skipan "

Comment

ειδες...13 εγραφε...μεσα επεσα! ναι πιστευω οτι λογω κυβικων σε χαλαρους ρυθμους ταξιδιου θα εχει προβαδισμα διοτι δεν θα αναγκαζεσαι να το πιεσεις!esp νομιζω στανταρ σε ολα ? σωστα? προφανως θα εισουν σε καλη αθηναικη ασφαλτο? καμμια αττικη οδο?

τελως παντων το αμαξι υποστρεφει. αυτο ειναι δεδομενο.

παμπολλες δοκιμες σε κερκυρα και σαλονικα αυτο εδειξαν απο 2 ασχετους μεταξυ τους χρηστες!

απο μεταπωληση καλο διοτι μοντελα του 06 και του 07 (ακομη δηλαδη και το πριν μοντελο πουλιουνται στα +20000).

μπορει να σου πει και ο δημητρης σχετικα.....

Comment

Originally posted by skipan
                  Κατσε ρε φιλε dennis,θα μας τρελανεις?? εστειλες το 1ο μην στις 10.19 λεγοντας μας οτι εισαι μεταξυ gv & outland και μετα απο 1 ωρα μας λες οτι εκλεισες το tiguan???κατι δεν παει καλα...εκτος αν εχεις δωσει καιρο την προκατ... [i]
                  για το tiguan ενδιαφεροταν απο το καλοκαιρι νομιζω....."

Comment

Πολυ σωστος τζιμ για την ασφαλτο οχι δεν ημουν στην Αττικη οδο στο καβουρι πηγα κοντα στην Βουλιαγμενη αν γνωριζεις που εχει ολο στροφες και το πατησα.Ναι ολα εχουν esp. Sκιπαν οντως ενδιαφερομουν καιρο για το τιγκουαν και το εχω κλεισει εδω και 1,5 μηνα (παραδοση εχω μεσα ιουλιου με επιασε και τελος!!)αλλα τωρα που το εψαξα λιγο παραπανω ειδα οτι θα κολωσω να το βγαλω εκτος δρομου σε σχεση με καποιο αλλο
                    sigpic

Comment

κατσε ρε ντενις, διοτι ολα καλα αλλα τα φραγκα θα τα παρεις πισω? ποσα εδωσες?

πανω απο ολα το συμφερον και η τσεπη!

Comment

Originally posted by JIM FORD
                        κατσε ρε ντενις, διοτι ολα καλα αλλα τα φραγκα θα τα παρεις πισω? ποσα εδωσες?

πανω απο ολα το συμφερον και η τσεπη!
                        με προλαβες Jim!!!

Υ.Γ: το forester το εψαξες καθολου?...ε να παινεψουμε και λιγο το σπιτι μας ε? [i]"

Comment

παμε παιδες!

δασοφυλακα δεν ξερω αν ειδε ο ντενις. γενικα η σουμπα ηταν φειδωλη στις μειωσεις ομως ε?

Comment

1500. Θα τα παρω πισω εχω γνωστο δεν τιθετε θεμα επιστροφης χρηματων.
                            sigpic

Comment

DENNISLA:

//

1500. Θα τα παρω πισω εχω γνωστο δεν τιθετε θεμα επιστροφης χρηματων.

//

ok τοτε! τρομαξα προς στιγμην!"

Comment

Working...
                              X