για να ειμαι ειλικρινης δεν εκατσα να δω κανενα. αλλα θυμαμαι οτι χαζευα στο youtube για την 11/9 και πετυχα καποια βινετακια που λεγαν:
- η αληθεια για το ZEITGEIST
- τα ψεμματα του ZEITGEIST
και κατι τετοια...αλλα ποτε δεν εκατσα να δω ουτε ενα.
(στα αγγλικα φυσικα οι τιτλοι...βαρεθηκα να γραψω αγγλικα τωρα)
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
αυτο ειναι το σωστο για να υπαρχει διαλογος. αν μπορεις να τα βρεις βαλτα στο φορουμ. ειδα και τα δυο βιντεο και εχω προβληματιστει για καπια θεματα και για αυτο εφτιξα το θεμα να δω την αποψη σας
κι αυτο!!
<a href=http://video.google.com/videoplay?docid=434042117846104780" target="_blank">http://video.google.com/videoplay?docid=434042117846104780</a>"
αυτο ειναι το σωστο για να υπαρχει διαλογος. αν μπορεις να τα βρεις βαλτα στο φορουμ. ειδα και τα δυο βιντεο και εχω προβληματιστει για καπια θεματα και για αυτο εφτιξα το θεμα να δω την αποψη σας
ωπα...μαλλον παρεξηγησες...εγω δεν σε κατακρινω.
εντελως πληροφοριακα εγραψα οτι υπαρχουν κ βινετακια της αλλης" πλευρας...
οσον αφορα το zeitgeist καθε αυτο, εγω μονο το Ι ειδα, κ μπορω να πω οτι προβληματιστηκα + συμφωνω σε καποια σημεια...σε καποια αλλα σημεια απλα δεν μπορω να εκφερω αποψη."
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Τρελη συμπτωση....
Μολις ειδα για 2η φορα το 1ο μερος (πριν κανα μηνα το ξαναειδα) και ελεγα να το ανεβασω σαν θεμα...
Ποτε δεν ημουν φανατικος με τον Χριστιανισμο(οπου αναφερεται και το 1ο μερος), και ειχα γενικα πολλες αμφιβολιες που οσο μεγαλωνα αυξανονταν, και υστερα απο συζητησεις κλπ σταματησα να τα πιστευω αυτα .
Ε ειδα και το zeitgeist και τελικα κατεληξα στο να γελαω με ορισμενα πραματα..
Τρελη συμπτωση....
Μολις ειδα για 2η φορα το 1ο μερος (πριν κανα μηνα το ξαναειδα) και ελεγα να το ανεβασω σαν θεμα...
Ποτε δεν ημουν φανατικος με τον Χριστιανισμο(οπου αναφερεται και το 1ο μερος), και ειχα γενικα πολλες αμφιβολιες που οσο μεγαλωνα αυξανονταν, και υστερα απο συζητησεις κλπ σταματησα να τα πιστευω αυτα .
Ε ειδα και το zeitgeist και τελικα κατεληξα στο να γελαω με ορισμενα πραματα..
ειναι σκαλωμα. αν και πιο πολυ μου τα ειπε το 3 μερος με τα τραπεζικα
Comment