Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γκαζάκια σε εκκλησία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

egw pantos koilarades den taisa pote k oute prokoite!!!

den lew uparxoun kai kaloi alla tora pia xipnisame!!
    ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
    :weather_17:

Comment

Originally posted by beach-snow
      Κι εγώ συμφωνώ να φορολογηθεί το δέον η εκκλησία...Ομως πρώτα να επιστρέψει το κράτος ό,τι έχει και δεν έχει από δωρεές και ανήκει σε αυτήν...
      Αν επιστρεψει το κρατος τις δωρεες της εκκλησιας θα γινουμε πιο φτωχοι κι απο την Ουγκαντα πολυ απλα γιατι ειναι αμετρητες οι προσφορες και οι δωρεες της εκκλησιας.

Comment

Παιδια ειναι ντροπη να επιτιθεστε στην εκκλησια επηρεασμενοι απο κατι ψευτοκουλτουριαρηδες (τυπου Συριζα) και να αναμασατε τα λογια κομπλεξικων πανελακηδων που ενας θεος ξερει πως μεγαλωσαν και τι επιθυμουν να εξυπηρετησουν.Εμεις μεγαλωσαμε με τις αναμνησεις και τις συμβουλες της οικογενειας για εναν σεβασμο προς τα ιερα και οσια του λαου μας.Ειναι ιερο και οσιο η Μεγαλη Εβδομαδα,η νηστεια της Μεγαλης Παρασκευης και οι μυρωδιες που αναβλυζουν μεσα απο αυτη.
        Ο Χριστος ειναι οικειο προσωπο.Τον ξερουμε ολοι μας μεσα απο τις παραδοσεις και τις εικονες.Και για μενα το να φαει καποιος κρεας τη Μεγαλη Παρασκευη μονο και μονο απο αντιδραση ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω θλιβερο και δειχνει κενη ζωη που προσπαθει να αποδειξει κατι το οποιο ειναι τιποτα.Το να βαλει γκαζακια καποιος σε εκκλησια ειναι επισης το λιγοτερο θλιβερο.Δειχνει ατομα ξεχαρβαλωμενα απο αξιες και νοημα στη ζωη τους.

Μην επιτιθεστε σε κατι τοσο ωραιο και τοσο σημαντικο οσο ειναι η εκκλησια και η θρησκεια (και μην βιαστειτε να πειτε οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αυτα).Αν βγαλει κανεις το Θεο απ τη ζωη του θα καταντησει το λιγοτερο βαρετη και το περισσοτερο καταστρεπτικη.Ο θεος δεν μενει με το ζορι μεσα στους ανθρωπους.Αν τον διωξεις,εφυγε.

Comment

OYAI YMIN!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow
            OYAI YMIN!!!
            Τι σημαινει αυτο?[i]
            "

Comment

Φετος ειχαμε τα γκαζακια στις εκκλησιες.Περιεργο πραγμα!!!
              Περυσι παραμονες Πασχα ειχαμε το Ευαγγελιο του Ιουδα.(που μας εφερνε ταχα τα πανω κατω σε οσα γνωριζαμε περι του Χριστου).
              Προπερσι παλι παραμονες Πασχα ειχαμε κατι με το ταφο του Χριστου.Παλι απο το ιδιο περιοδικο
              Μια αλλη χρονια ειχαμε την πραγματικη εικονα του Χριστου που τον παρουσιαζει σαν τον ανθρωπο των σπηλαιων ενω ξερουμε οτι ο Χριστος ειχε γλυκια μορφη.
              Κι ακομα μια χρονια παραμονες Μεγαλης εβδομαδας ειχαμε παλι κατι δημοσιευματα δεν θυμαμαι ακριβως τι ηταν.Παντως ηταν κατι αντιθετο παλι με τη χριστιανικη διδασκαλια.
              Παρατηρειστε το οτι καθε χρονο το Πασχα εχουμε τετοια φαινομενα.Φετος φτασαμε σε γκαζακια.Φαινεται οτι παρολο που ο ελληνικος λαος ειναι σχετικα αποστασιωποιημενος απο τους παπαδες και την εκκλησια ωστοσο το μηνυμα του Πασχα και ο μυστηριακος χαρακτηρας αυτων των ημερων ειναι βαθεια χαραγμενα μεσα του και καποιοι δεν το γουσταρουν αυτο.

Comment

φιλε μου συνονοματε, πιστευω οτι τα μπερδευεις...

καταρχην δεν ξερω για ποιο περιοδικο μιλας...οποιο κ αν ειναι χρονια τωρα καποιοι επιστημονες και επιστημονες" προσπαθουν να α-θεοποιησουν καποια πραγματα...δεν ξερω για τον ταφο, ή για την εικονα του Χρ. που λες, αλλα δεν δινω σημασια σε αυτα...μονο για το Ευαγγελιο του Ιουδα εχω καποιους ενδοιασμους κ δεν αποκλειω να υπαρχει...

απο την αλλη τα γκαζακια ειναι πιστευω ασχετα με ολα αυτα...αυτοι που πετανε γκαζακια δνε νομιζω οτι τους απασχολουν τα παραπανω...αυτοι προσπαθουν να χτυπησουν το Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια (ας πουμε)

επισης (αποψη μου καθαρα) το μηνυμα του Πασχα και ο μυστηριακος χαρακτηρας αυτων των ημερων μπορει να σε διακατεχει (οπως με διακατεχει)
                αλλα ολο αυτο το concept που εχει στηθει γυρω απο την εκλησια, ειδικα στις μεγαλουπολεις εμενα με αφηνει αδιαφορο.
                Η σημερινη κοινωνια + εκλησια (γιατι ειναι αλληλενδετα ειτε το θελουμε ειτε οχι) εχουν ξεφτιλισει κυριολεκτικα τα μυστηρια κ τις διαδικασιες της θρησκειας μας...δες τι γινεται με την ανασταση, τον γαμο (ειδικα εδω), βαφτισια κλπ....ειναι τραγικο...
                Για αυτο παντα καθε Πασχα επιδιωκω να βρισκομαι σε καποιο ξωκλησι οσο πιο απομωνομενο γινεται"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

επισης το να φας ή οχι κρεας την παρασκευη για μενα δεν λεει τιποτα
                  μπορει εγω να φαω ενα γουρουνοπουλο, αλλα το μυστηριο του Πασχα να με αγγιζει πιο πολυ απο τον αλλον διπλα που το κανει μονο κ μονο για τα ματια του κοσμου ή απο εθιμο"....
                  επισης εγω μπορει να πιστευω 1.000 φορες πιο πολυ στον Θεο κλπ κ να μην παταω καν το ποδι μου στην εκλησια...τωρα θα μου πεις πως γινεται;
                  γαιτι να μην γινεται;
                  εγω μπορει να λεω την προσευχη μου καθε βραδυ ...εσυ; (οχι εσυ συγκεκριμενα ετσι; μην παρεξηγηθεις)
                  εγω μπροει να πηγαινω στο ξωκλησι στο βουνο καθε βδομαδα να μιλαω με ενα πατερ...εσυ ομως που πας μονο Μ. Πεμτη. Μ.Παρασκευη κ Σαββατο, εισαι πιο πιστος;

δεν πιστευω (προσωπικη αποψη) οτι για να πιστευεις πρεπει να πας στνη εκλησια...
                  κ πιστευω οτι η εκλησια σημερα εχει διαχωριστει απο την θρησκεια...εχει γινει μια ακομα δημ. υπηρεσια."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Φιλε κωστα2004 μαλλον δεν καταλαβες καλα τι ακριβως λεμε...Η εκκλησια ευθυνεται για το σημειο που εχει φτασει...Το θεμα ειναι ξεκαθαρο και θα γινω κουραστικος αλλα θα ξαναρωτησω...

Τι σχεση εχει ο Θεος με τον Πλουτο????Γιατι η εκκλησια να εχει περιουσια??Αποδεχομαστε δηλαδη οτι οι εκπροσωποι του θεου στην Γη πρεπει να εχουν Τεραστια Περιουσια και να κανουν επιχειρηματικες κινησεις???

Μην μιλαμε για ντροπη και επιθεσεις...κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν χαιρεται με τα γκαζακια και τις επιθεσεις στις εκκλησιες ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...μην τα συγχεουμε....μην μπερδευομαστε....Αλλο αυτο ομως και αλλο να κατανοουμε τι συμβαινει....

YΓ:Ας αφησουμε τα ουαι υμιν και τους αφορισμους....δεν ταιριαζουν με το Χριστιανικο πνευμα και δεν βοηθουν σε μια συζητησηEdited by: THURT

Comment

εγώ να θυμίσω οτι πρώτος ο χριστός (υποτίθεται ότι) πήρε παπάδες κ εμπόρους στην εκκλησία με τις κλωτσές κ με μαστίγιο...
                      απλώς στέκομαι στο επικίνδυνο της ενέργειας για τρίτους, όχι για τους παπάδες
                      Edited by: ismael
                      μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

για τις ιερες μπιζνες των μοναστηριων δεν βλεπω να μιλαει κανενας... τα ξεχασατε γρηγορα μερικοι μερικοι. OYAI YMIN!!!

Comment

Δεν πάτε να ανάψετε κανένα κεράκι !!!! Μεγάλη Τρίτη σήμερα !!! [i]"
                          Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

Comment

Τι μου θυμισες..Οταν ειμουν πιο μικρος στο χωριο μου ,πειγαιναμε στην Εκκλησια την Ανασταση και 4,5 αγορα πειγαιναμε μπρωστα μπρωστα για να διαγωνιστουμε ποιος θα `παρει` πρωτος το φως.Ο ανταγωνισμος ηταν μεγαλος και το βλεπαμε σαν παιχνιδι,οποτε ποτιζαμε το φιτιλι με πετρελαιο για να φουντωσει αμεσως. Μια φορα εκει που γινοταν μαχη μπρωστα,παιρνουν φωτια απο μια λαμπαδα τα γενια του παππα και ενας φιλος μου του εριξε μια μπουφλα για να τη σβησει!

Comment

απορώ αφου θέλετε να δημευτεί η περιουσία της εκκλησίας γιατί κάθε φορά πάτε και δίνετε τον οβολό σας στον δίσκο στα κεριά κτλ? [i]

Αφου η εκκλησία στηρίζει τον γάμο την οικογένεια το σπίτι κτλ να δίνει σε κάθε νέο ζευγάρι που θα παντρέυεται 100 000 ε για αγορά σπιτιού.

αν η περιουσία παέι στο κρατος θα την φάν τα γκολντεν μποις, αν πάει στους συνταξιούχους θα τα φαν οι γιατροί. Οι γεροι δεν έχουν ανάγκη.
                              "

Comment

Working...
                              X