Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι μπότες;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι μπότες;

Ρε παιδιά, θέλω να αγοράσω φέτος καινούριες μπότες γιατί οι περσινές που πήρα μου βγήκαν πολύ μάπα!
    Ξέχασα μια φορά να τις πάρω μαζί μου και νοίκιασα από ένα μαγαζί ένα ζευγάρι(δε θυμάμαι ρε γαμώτο μάρκα) και είδα τεράστια διαφορά.
    Ποιές μπότες μπορείτε να μου προτείνετε και σε τι τιμές;
    Τhanks! "
    Προσανατολισμός σανίδας στη μέγιστη αποχή με 0.5cc

...αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε προσφορά κάποια λίγα κομμάτια (σπασμένα" νούμερα) σε μπότες "Rossignol", μοντέλο "XCT" (2005)...στην τιμή των 90 Ευρωπουλακίων...
    ...αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα...
    ...περισσότερες λεπτομέρειες και στο τηλ. (2610) 622929 ("LOOP" snowshop)...

http://www.rossignol.ru/collect05/snowboard_boot/big/xct_bla ck_anthracite.jpg"
    It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Τι μποτες ηταν οι περσινες σου? Για Northwave παντως θα σου προτεινα
      Oti nanai re paidia kai ta myala sto mplenter!!!!!

Comment

Με 200-250 περνεις καλες, πιο φτηνα μονο στο net παντως
        Oti nanai re paidia kai ta myala sto mplenter!!!!!

Comment

safws kai de 8a agoraseis an den koita3eis 32 kai vans prwta. kai prosexe h mpota na einai sfixth alla oxi na sou kovei kai to aima...
          siga-siga anoigei outws h allws miso noumero. na s pw ena paradeigma. kanonika foraw 46 papoutsi kai mpota phra 42.5 . mh diastaseis na dokimazeis mikra noumera
          ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...

Comment

Originally posted by anastazio83
            Μην είσαι σίγουρος για αυτό που λες. Παλιότερα έτσι ήταν, τώρα δεν ισχύει. Τις δικές μου τις πήρα φτηνότερα από γνωστό μαγαζί στην Αθήνα

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by panagiotis
              Originally posted by anastazio83
              Μην είσαι σίγουρος για αυτό που λες. Παλιότερα έτσι ήταν, τώρα δεν ισχύει. Τις δικές μου τις πήρα φτηνότερα από γνωστό μαγαζί στην Αθήνα

Θα συμφωνήσω και εγω οτι οι τιμές εχουν πέσει αρκετά
              σε σχεση με παλαιότερα.

Εγω έχω τhς forum τις destroyer μοντέλλο 02 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, η άλλη μου επιλογή τότε ήταν h Malamute ths Salomon.
              Παντως οτι και ν παρεις πρεπεί να το ξάξεις για να βρεις ποιές θα σου είναι καλύτερες!
              KeEp On RiDe!

Comment

Working...
              X