Ελα ρε συ συναδερφος!!!! Με τί εργα ασχολείσαι? Ιδιωτικά ή δημόσια? Κιεγώ δικό μου γραφείο έχω!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χουντικες μεθοδοι???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Εχείς δικιο ΜOUNT! Κιεγώ μια από τα ίδια! Πολύ δουλειά πάντως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αν γνωρίζεις! Αριστοτελειο τελείωσα και μεταπτυχιακο Γλασκώβη. Καλές δουλειές να έχουμε[i]. Απο δω και περα πμ!"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ
Comment
-
Originally posted by stelios-salonik
Γκίκα σε βρίσκω λάθος! 1)Εγώ γιατί δε φοβάμαι την αστυνομία,
Ξέρω πάρα μα πάρα πολλές ιστορίες φίλων και γνωστών μου, που έχουν ταλαιπωρηθεί, εξυβριστεί, έχουν υποστεί ακόμα και ξύλο από μπάτσους, ειτε στο δρόμο, είτε στα αστυνομικά τμήματα, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Κυριολεκτικά, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Επίσης μου έχει συμβεί και σε μένα προσωπικά, επισης ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Ναι, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά οταν περνάω δίπλα από μπάτσο.
Μήν κάνεις το χαζό....Δεν προκειται να παιξω την κολοκυθιά. Λες με άλλα λογια αυτό που λέω κι εγώ.Originally posted by stelios-salonik
2)Θα πρεπε να πεις όπως πάνε στα Εξάρχεια οι αστυνομικοί να πάνε και στα άλλα μέρη που αναφέρεις,
Το δικό μου μένος για την αστυνομία προέρχεται από την συμπεριφορά τους στο δρόμο, από το γεγονός οτι αγνοούν τον νόμο που διέπει τις πράξεις τους (δλδ ειναι παράνομοι), από το οτι μου ασκούν ΕΞΟΥΣΙΑ, κάτι που απαγορεύεται, από το οτι τις περισσότερες φορές είναι αγενείς, από το οτι σε μια δικαστική διαμάχη για παράνομη πράξη αστυνομικού θα κερδίσει ΠΑΝΤΑ ο αστυνομικός, δεν πάει να έρθει ο άλλος σακατεμένος από το ξύλο στο δικαστήριο (βλέπε Ζαρντινιέρα, βλέπε αναριθμητα βιντεο στο youtube) και από το οτι έχουν μαζευτεί πααααρα μα πααααρα πολλά περιστατικά για να τα θεωρειτε μεμονωμένα και να λέτε τί καλή που ειναι η αστυνομία μας που μας προστατεύει απ τους κακούς αλβανούς και απ τον σχιζοφρενή δολοφονο με το πριόνι που θα μπει στο σπιτι μου το βράδυ....Originally posted by stelios-salonik
3) Όλο αυτό το μένος για την αστυνομία από μερικούς έχει μεταδοθει δυστυχώς κατά τη μεταπολίτευση από εκείνους που τους κυνηγούσαν κατά τη χούντα και τώρα τα παιδιά τους ζουν με αυτά τα σκεπτικά. Αλλά οι εποχές αλλάξανε κύριοι! Μη κολλάτε στο παρελθόν! Τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν ας τα ξεχάσουμε! Τί θα πει κακή αστυνομία, κακός μπάτσος και άλλα τέτοιες διχαστικές εκφράσεις! 2009 έχουμε όχι 1970... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
Ακόμα χειρότερο μένος όμως, για κάτι τύπους σαν κι εσένα που κάνετε τους χαζούς και κάνετε πως δεν βλέπετε την αλήθεια, κοιτάτε μόνο την δουλειά σας και ανέχεστε να καταπατώνται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα συμπολιτών σας, καθημερινά και κάνετε πως δεν σας νοιάζει.
Και στη Γερμανία του Χίτλερ, όλα αυτά τα εγκλήματα που έγιναν, έγιναν με την ανοχή μιας σιωπηλής πλειοψηφίας που κοίταγε μόνο τη δουλειά της", γιατί έτσι έπρεπε, άσχετα εάν διαφωνούσαν με όλο αυτό. Εσείς ΞΥΠΝΑΤΕ, γιατί με αυτά που μου λες, εάν ειχαμε χούντα, εσύ όπως και ο άλλος ο ΚΕΚΟΣ, θα ήσασταν απ τους προδότες της επανάστασης.
Καμμία ανοχή στις καφριλες της αστυνομίας, δεν βλέπουμε western ταινία, αλλά μιλάμε για μια σύγχρονη υποτίθεται χώρα. Καθώς και καμμία ανοχή στα νέα μέτρα αστυνόμευσης, παρακολούθησης με κάμερες, γιατί ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι δεν αποτρέπουν τρομοκρατικές επιθέσεις και δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τιποτα.
"Πολλοί θέλουν την ’νοιξη, κι άλλοι το καλοκαίρι, μα το χειμώνα το βαρύ, μονάχα οι καλογέροι
Comment
-
Originally posted by kavodorosΞέρω πάρα μα πάρα πολλές ιστορίες φίλων και γνωστών μου, που έχουν ταλαιπωρηθεί, εξυβριστεί, έχουν υποστεί ακόμα και ξύλο από μπάτσους, ειτε στο δρόμο, είτε στα αστυνομικά τμήματα, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Κυριολεκτικά, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Επίσης μου έχει συμβεί και σε μένα προσωπικά, επισης ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Ναι, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά οταν περνάω δίπλα από μπάτσο.Originally posted by stelios-salonik
Γκίκα σε βρίσκω λάθος! 1)Εγώ γιατί δε φοβάμαι την αστυνομία,
Μήν κάνεις το χαζό....Δεν προκειται να παιξω την κολοκυθιά. Λες με άλλα λογια αυτό που λέω κι εγώ.Originally posted by stelios-salonik
2)Θα πρεπε να πεις όπως πάνε στα Εξάρχεια οι αστυνομικοί να πάνε και στα άλλα μέρη που αναφέρεις,Το δικό μου μένος για την αστυνομία προέρχεται από την συμπεριφορά τους στο δρόμο, από το γεγονός οτι αγνοούν τον νόμο που διέπει τις πράξεις τους (δλδ ειναι παράνομοι), από το οτι μου ασκούν ΕΞΟΥΣΙΑ, κάτι που απαγορεύεται, από το οτι τις περισσότερες φορές είναι αγενείς, από το οτι σε μια δικαστική διαμάχη για παράνομη πράξη αστυνομικού θα κερδίσει ΠΑΝΤΑ ο αστυνομικός, δεν πάει να έρθει ο άλλος σακατεμένος από το ξύλο στο δικαστήριο (βλέπε Ζαρντινιέρα, βλέπε αναριθμητα βιντεο στο youtube) και από το οτι έχουν μαζευτεί πααααρα μα πααααρα πολλά περιστατικά για να τα θεωρειτε μεμονωμένα και να λέτε τί καλή που ειναι η αστυνομία μας που μας προστατεύει απ τους κακούς αλβανούς και απ τον σχιζοφρενή δολοφονο με το πριόνι που θα μπει στο σπιτι μου το βράδυ....Ακόμα χειρότερο μένος όμως, για κάτι τύπους σαν κι εσένα που κάνετε τους χαζούς και κάνετε πως δεν βλέπετε την αλήθεια, κοιτάτε μόνο την δουλειά σας και ανέχεστε να καταπατώνται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα συμπολιτών σας, καθημερινά και κάνετε πως δεν σας νοιάζει. Και στη Γερμανία του Χίτλερ, όλα αυτά τα εγκλήματα που έγιναν, έγιναν με την ανοχή μιας σιωπηλής πλειοψηφίας που κοίταγε μόνο τη δουλειά της", γιατί έτσι έπρεπε, άσχετα εάν διαφωνούσαν με όλο αυτό. Εσείς ΞΥΠΝΑΤΕ, γιατί με αυτά που μου λες, εάν ειχαμε χούντα, εσύ όπως και ο άλλος ο ΚΕΚΟΣ, θα ήσασταν απ τους προδότες της επανάστασης.Καμμία ανοχή στις καφριλες της αστυνομίας, δεν βλέπουμε western ταινία,Originally posted by stelios-salonik
3) Όλο αυτό το μένος για την αστυνομία από μερικούς έχει μεταδοθει δυστυχώς κατά τη μεταπολίτευση από εκείνους που τους κυνηγούσαν κατά τη χούντα και τώρα τα παιδιά τους ζουν με αυτά τα σκεπτικά. Αλλά οι εποχές αλλάξανε κύριοι! Μη κολλάτε στο παρελθόν! Τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν ας τα ξεχάσουμε! Τί θα πει κακή αστυνομία, κακός μπάτσος και άλλα τέτοιες διχαστικές εκφράσεις! 2009 έχουμε όχι 1970... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
αλλά μιλάμε για μια σύγχρονη υποτίθεται χώρα. Καθώς και
καμμία ανοχή στα νέα μέτρα αστυνόμευσης, παρακολούθησης με κάμερες, γιατί ΕΧΕΙ
ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι δεν αποτρέπουν τρομοκρατικές επιθέσεις και δεν μπορούν
να βοηθήσουν σε τιποτα.
"
Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
-------------------------------
το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο
Comment
-
Αφιερώνω και άλλο ένα κομάτι ,σε όλους αυτούς που πιστεύουν στο κράτος της Αστυνομίας
και ότι έχεις δικαίωμα να μην πείς τίποτα γιατί θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
Αρνάκια:
Ο Κακός σου Εαυτός"
Όταν οι γνώμες των άλλων σ' εξοργίζουν
κι όταν οι αρχές σου τη βία υποστηρίζουν
για ποιόν αγώνα λοιπόν θα ξεκινήσεις
με ποιος εχθρό θα χτυπηθείς.
Κι αν θελήσεις κάποτε ν' αλλάξεις την ζωή σου
πρέπει να διώξεις το κακό που τρώει την ψυχή σου
γιατί δεν φτάνει μονάχα να γκρεμίζεις
ο κακός σου εαυτός καραδοκεί.
Σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σου
Σκότωσε τον μπάτσο πριν είναι αργά
Κι όταν χρειαστείς κουράγιο μην τρομάξεις
σκέψου πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις
πρέπει την μάχη αυτή να την κερδίσεις
είναι καιρός για αλλαγή.
Σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σου
Σκότωσε τον μπάτσο πριν είναι αργάEdited by: Teometeo "
Comment
-
Συμφωνώ ότι πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος. Αυτό όμως ισχύει και για τους αστυνομικούς! Όπως γράφτηκε ήδη, η λειτουργία της αστυνομίας διέπεται από συγκεκριμένους νόμους-κανόνες, δε μπορεί να κάνει ο καθένας ότι του κατέβει. Με έχουν σταματήσει μία φορά για εξακρίβωση, πήραν την ταυτότητα, επικοινώνησαν μέσω ασύρματου, και τέλος, αυτό είναι το σωστό..Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..
http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm
Comment
-
Σημερα θα μιλησω με την μητερα μου για την αγωγη στον συνηγορο του πολιτη!!πλεον ως ενηλικας και γω πρεπει να βαλω καποια υπογραφη!!
Και ξαναλεω αν το εργο της αστυνομιας ειναι να πιανει 15χρονα και 18χρονα, να τα μεταφερει με χειροπεδες, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΧΓΟΣ, και μετα απο κανα μισαωρο ισως και παραπανω να τ αφηνει ελευθερα, τοτε ποιος ο λογος που μας συνελαβαν??:s γιατι αυτο ρωταγαμε και μεις και οσοι μας απανταγαν μας απανταγαν Δεν ξερουμε τι εγινε"!!!απλα δν τους εκατσε η γυναικα τους το βραδυ και ειπαν να μας τρεχουν στο τμημα για χαβαλε!!!Edited by: wandley "...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
https://www.facebook.com/AddictionToSnow
http://www.thinkinghumanity.com
https://www.facebook.com/ThinkingHumanity
Comment
-
κεκος,μια θερμη παρακληση.Originally posted by kekosκατι θα εκανες για να στις εβαλαν,κατι μας κρυβεις οπως σοφα ειπε ενας φιλος λιγες σελιδες πριν..... [i]Originally posted by wandleyκανεις λαθος κεκος!!το θεμα δν ειναι οτι με πηραν για εξακριβωση στοιχειων στο τμημα ενω ειχα ταυτοτητα!!ειναι θεμα κι αυτο αλλα στην συγκεκριμενα περιπτωση οι χειροπεδες ειναι το κυριοτερο ζητημα, τις οποιες σου γραφουν παραπανω ποτε μπορουν να χρησιμοποιηθουν!!και αγωγη θα γινει!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
"
σνόου αντίκτηντ
Comment

Comment