Πιανεται και το αμαξι του μπαμπα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι αυτοκίνητο έχετε ?
Collapse
X
-
Dami εγώ θα σ λεγα μην πάρεις αυτό. Στην ηλικία 18-28 είναι πιστεύω καλύτερα τα cabrio αυτοκίνητα , 2θέσια.. άλλη αίσθηση [i] Το jeep καίει και πολύ και βρίσκεις και πιο δύσκολα χώρο για παρκάρισμα.... Μετά τα 30 που δεν το χρησιμοποιείς και πολύ παρά για δουλειές κτλ καλό εντάξει.."
Comment
-
Originally posted by KAPTEN<a href=http://mairyloy.livepage.gr/image/1626/8385_auction%281%29.jpg" target="_blank">
</A>
Εχω το καλυτερο ε?

.....Σιγουρα σε πληρωσαν κι'ολας για να το παρεις!!!!!!!!!!!!"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Τα cabrio ειναι ακριβα και ειναι μονο για μοστρα.Δεν χρησιμευουν σε κατι.Originally posted by Alex017Dami εγώ θα σ λεγα μην πάρεις αυτό. Στην ηλικία 18-28 είναι πιστεύω καλύτερα τα cabrio αυτοκίνητα , 2θέσια.. άλλη αίσθηση [i] Το jeep καίει και πολύ και βρίσκεις και πιο δύσκολα χώρο για παρκάρισμα.... Μετά τα 30 που δεν το χρησιμοποιείς και πολύ παρά για δουλειές κτλ καλό εντάξει..
Εγω εχω suzuki ignis sport αλλα εχω βαλει στο ματι το Suzuki Jimny ,οποτε συντομα ελπιζω να το αλλαξω.Απο χωρους και τα δυο :0 αλλα στο jimny για δυο ατομα αν ριξεις τα καθισματα εισαι κομπλε."
Comment
-
μια μερα θα γινει δικια μου!!!!!Originally posted by AmbientΠαρε και τη μηχαναρα μου ΘεοδοσηOriginally posted by beautyOriginally posted by vasilitsa freakΕσυ Χρηστο βαλε τη μηχαναρα σου![i]
Υπαρχει και μηχανη στην παρεα??????
Να την δουμε.......

"τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment

</a>
Comment