Ας κάνουμε μια αρχή να φτιάξουμε ένα άλμπουμ για το αγαπημένο μας χιονοδρομικό! Ας βάλουμε εδώ ότι φωτό έχουμε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
BΑΣΙΛΙΤΣΑ PHOTO ALBUM
Collapse
X
-
η χειρότερη περίοδος είναι τώρα...που σουπιάζουν τα χιονοδρομικά.Originally posted by vasilitsa freakΚωστα...αν αρχισουμε απο τωρα αυτα (που ειναι συνδρομα στερησης) τοτε τον Ιουλιο τι θα κανουμε???[i]
Τον Ιούλιο μου έχει περάσει και περιμένω τον χειμώνα!
Ανέβασε και δώσε υλικό στον λαό!!!
αυτή είναι από τέλη φλεβάρη και είναι του snowzad."
Comment
-
αυτη την εχω βαλει σαν backround sto pc mouOriginally posted by tirolη χειρότερη περίοδος είναι τώρα...που σουπιάζουν τα χιονοδρομικά.Originally posted by vasilitsa freakΚωστα...αν αρχισουμε απο τωρα αυτα (που ειναι συνδρομα στερησης) τοτε τον Ιουλιο τι θα κανουμε???[i]
αυτή είναι από τέλη φλεβάρη και είναι του snowzad.
"τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
Originally posted by tirolη χειρότερη περίοδος είναι τώρα...που σουπιάζουν τα χιονοδρομικά.Originally posted by vasilitsa freakΚωστα...αν αρχισουμε απο τωρα αυτα (που ειναι συνδρομα στερησης) τοτε τον Ιουλιο τι θα κανουμε???[i]
Δεν σουπιασαν ακομα Κωστα!Αλλα θα γινει και αυτο συντομα
Οταν κλεισουν τα ΧΚ να μας δω...δεν θα μαστε καλα!Απο τον Ιουλιο αν περιμενουμε την επομενη σαιζον παει...χαθηκε το παιχνιδι
"
Comment
-
Καλησπέρα παιδιά...σκεφτόμουν όταν έβλεπα την ταινία Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον" πως όλα τα λεφτά αυτής της ιδέας θα ήταν στο χειμώνα. Να άρχιζε η περίοδος ακριβώς ανάποδα...με δυο μέτρα αρχές Απρίλη και να πηγαίναμε μέχρι αρχές Δεκέμβρη... Να μην έχουμε όμως παράπονο, τουλάχιστο φέτος, αλλά να που θα πάει χαμένο τόσο χιόνι...
(Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να ανεβάσω τις φωτό χωρίς αυτή την προεπισκόπηση
"
...POWDER TO THE PEOPLE...
Comment

"

Comment