Announcement

Collapse
No announcement yet.

Έτσι είναι τα φρύδια!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έτσι είναι τα φρύδια!!!

Κυριακή βράδυ μας ήρθε η τρέλα και βουρ για Βασιλίτσα...μαζί με τον καπτεν.Βέβαια δεν μας έιδε κανείς σας...γιατί απλά δεν γουστάραμε και γιατί εκεί που εμείς κάναμε σκι εσείς δεν τα έχετε δει ούτε σε φώτο...Κ μην βιαστείτε να πείτε ότι τα φρύδια είναι από την κορυφή του διπλού...Γιατί απλά δεν είναι από εκεί...Κάποιοι Βασιλιτσικοί ξέρουν από που είναι...Δείτε λοπόν ένα μικρό δείγμα...

[i]

Πραγματικά πολύ χιόνι,πολύ σκι και πολλή αδρεναλίνη....
    "

Το βρηκες λεπιδα ,περασε να παρεις ενα γλυφιτζουρι δωρο.

Comment

Λεπιδα,μονο σε φωτο μπορεις να δει αυτα σημεια

Comment

Και εγώ με την σειρά μου να πω οτι εχθές ανέβηκα στην Βασιλίτσα και εντυπωσιάστηκα απο το ύψος του χιονιού που σε κάποια σημεία του δρόμου έφτανε και τα 3 μέτρα !!!Δυστηχώς όμως εγω και το συγκεκριμένο βουνό έχουμε προηγούμενα τα οποία τα θυμήθηκε και έχθές και δεν μας άφησε να το χαρούμε καθως οι πολύ ισχυροί άνεμοι κάναν την λειτουργεία των εναέριων αδύνατη, μόνο ένα συρόμενοι λειτουργούσε..Στίς 4 φορές που ανεβηκά στην βασιλώ εκανα σκί 10 λεπτά
        Ω ξειν, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τείδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι - Σιμωνίδης

Comment

Originally posted by blades
          Originally posted by Triantafyllos23
          Και εγώ με την σειρά μου να πω οτι εχθές ανέβηκα στην Βασιλίτσα και εντυπωσιάστηκα απο το ύψος του χιονιού που σε κάποια σημεία του δρόμου έφτανε και τα 3 μέτρα !!!Δυστηχώς όμως εγω και το συγκεκριμένο βουνό έχουμε προηγούμενα τα οποία τα θυμήθηκε και έχθές και δεν μας άφησε να το χαρούμε καθως οι πολύ ισχυροί άνεμοι κάναν την λειτουργεία των εναέριων αδύνατη, μόνο ένα συρόμενοι λειτουργούσε..Στίς 4 φορές που ανεβηκά στην βασιλώ εκανα σκί 10 λεπτά

πηγες 4 φορες βασιλιτσα και εκανες 10' σκι?καλα καταλαβα?πωπω μεγαλη γκαντεμια ρε φιλε.

γιατι δεν ενημερωνεσαι απο αυτη τη σελιδα ή απο την κεντρικη του snowreport που εχει και προβλεψη επομενης ημερες?
          Ενημερώθηκα αρκετά μπορώ να πω, οταν είδα τελευτέα φορά το snowreport στης 09:30 έδινε το συρόμενο και 2 εναέριους ανοιχτούς, προφανώς έβγαλε αέρα στην πορεία,τι να πώ..Το παραπονό μου είναι οτι δοκίμασα 3 τηλέφωνα και δεν απαντούσε κανείς για να μιλήσω,anyway το βουνό είναι υπέροχο και θα το προσπαθήσω ξανά,χίονια να έχει και τα km δε μας κουράζουν.. [i]
          "
          Ω ξειν, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τείδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι - Σιμωνίδης

Comment

kala re kai giati den eipate tpt???tespa...to meros to kseroume perasame kiolas tin Kuriaki to prwi...ligoi omws tha mporousan na to katalavoun...geia sou re blades!!!
            Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Τα φρυδια ειναι απο αυτο το βουνο.Παρνασσος.
                <a href=http://img516.imageshack.us/my.php?image=2432009019.jpg" target="_blank"></a>

"

Comment

<a href=http://img12.imageshack.us/my.php?image=0167m.jpg" target="_blank"></a>

Edited by: terry "
                  :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Έλα ρε φίλε και λέγαμε τι θα μας πεις... [i]

Αυτά είναι γυναικεία φρύδια, τους λείπουν...τρίχες!!!    "
                    Γιώργος

Comment

Eτσι για να δείτε μερικοί ότι ούτε καν ξέρετε πως είναι τα φρύδια της Βασίλως...Ούτε καν να τα ξεχωρίσετε από του Παρνασσού δεν μπορείτε...Κμου το παίζεται κ βασιλιτσικοι....Τρομάρα σας... [i]"

Comment

παντως ακομα και σημερα το βραδυ ο παρνασσος θαβετε...
                        :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Originally posted by Genirous

Έλα ρε φίλε και λέγαμε τι θα μας πεις... [i]

Αυτά είναι γυναικεία φρύδια, τους λείπουν...τρίχες!!!
                          Ontws einai mikra gia na einai tis Vasilitsas...xaxaxa
                          "
                          Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Πάντως το φρύδι το βλέπω απείραχτο,

πήγατε από κάτω και ξαπλώσατε στη σκιά, ούτε ένα άλμα δεν κάνατε! [i]  "
                            Γιώργος

Comment

Κάναμε μετά την φώτο φίλε... [i]"

Comment

Working...
                              X