Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΚ ΠΗΛΙΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΚ ΠΗΛΙΟΥ

Γεια σε όλο το forum.

Για όλους τους αμφισβητίες του ΧΚ Πηλίου φέτος τα πράγματα εκεί πάνω καλυτέρεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και οφείλεται βεβαίως στις πολύ καλές προθέσεις και την ευσυνειδησία της διοίκησης του Πήλιον Όρος και ειδικότερα της προέδρου της κ.Τσαλίκη.
    Δημιουργήθηκαν πλέον οι υποδομές για ένα καλύτερο αύριο στο ΧΚ Πηλίου υπό την σωστή καθοδήγηση της προέδρου του ξεκινώντας από την καλύτερη συντήρηση που έγινε ποτέ στους παλιούς (κατά άλλους) αναβατήρες και τελειώνοντας στην τοποθέτηση ολοκαίνουριου αναβατήρα baby, πράγμα που είχε να γίνει από το 1988 όταν και τοποθετήθηκε ο συρόμενος αναβατήρας του πανοράματος(για όσους ξέρουν).
    Βέβαια δεν μπορεί να μην αναφερθεί η μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων (αφανείς ήρωες) σε πράγματι δύσκολες συνθήκες που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν αναγνωρίζει λόγω παροπίδων. Παρόλα αυτά όμως οι εργαζόμενοι είναι εκεί και κάνουν την δουλειά τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κέντρου και την σωστή καθοδήγηση του πιο παλιού εκεί πάνω που εδώ και 37 χρόνια προσφέρει άριστα τις υπηρεσίες του με απαράμιλλο σθένος του κ. Μαλαμούση.
    Συνοψίζοντας λοιπόν, όλα εκεί πάνω πάνε κατ'ευχήν και δώστε απλά κ εσείς την ευχή σας στο Πήλιον Ορος και προσωπικά (όσοι μπορείτε) στην κ. Τσαλίκη να συνεχίσει με επιτυχία το έργο της όπως και την έχει.
    Μην γλωσσοτρώμε λοιπόν την όλη κατάσταση κάνετε υπομονή για την νέα σελίδα που ανοίγει στο ΧΚ Πηλίου και θα δικαιωθείτε, αυτό σας το υπογράφω προσωπικά..

Εγώ προσωπικά, είμαι και υπομονετικός άνθρωπος και συνήθως αισιόδοξος.. αν και πλέον έχω μάθει να είμαι και καχύποπτος.. Οπότε μπορώ να περιμένω και την επόμενη χρονιά. Αλλά για την φετινή... πλάκα κάνεις, έτσι;

Edited by: Horche
    sigpic

Comment

Εγω πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για 3 ημέρες στα Χάνια και πήγα και για σκι...εξυπηρέτηση άψογη , χιονι πολύ καλο..αλλά οι υποδομές πάσχουν και το ξέρουν και οι ίδιοι φυσικά...δεν το αρνούνται...αλλά και οι τιμές είναι ικανοποιητικές δεν μπορώ να πω ότι σε..κλέβουν όπως αλλού..χαιρετίσματα στον. κ. Μάκη..τον δάσκαλο!!!
      My lifestyle determines my deathstyle

Comment

Ελπίζω κι εγώ με την σειρά μου να καλυτερέψουν τα πράγματα για το Πήλιο...Και όσες φορές μέχρι τώρα κατακρίνω πράγματα και καταστάσεις το κάνω μόνο και μόνο μήπως και ακουστεί η φωνή του κόσμου που αγαπάει το Πήλιο και διορθωθούν οι συνθήκες για εμάς τους χιονοδρόμους...

Comment

Δεν κάνω πλάκα φίλε μου, όταν είσαι πιο μέσα στα πράγματα βλέπεις διαφορές και όχι όταν έρχεσαι Σαββατοκύριακα μόνο..

Comment

Working...
          X