τελευταιο σκ λετε να ειναι αυτο που θα μας ερθει για το χκπ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ποιο χκ θα κλεισει τελευταιο?
Collapse
X
-
Μου το ειχε πει αυτο προς ημερων ενας φιλος αθλητης του Σ.Χ.Ο. Καστοριας περι Καιμακτσαλαν(οτι συνεχιζουν)αλλα δεν τον πιστεψα,θα τον παρω τηλ να τον ρωτησω αν ξερει μεχρι ποτε θα κανουν προπονησεις...Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Μερικά χιονοδρομικά νομίζω κλείνουν σε συγκέκριμένο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το χιόνι! Οσων αφορα τα πιο εχουν τα πιο οψιμα χιόνια και ποια κρατάνε πιο πολυ το χιόνι τους νομίζω όλα ειναι δυνατά με τα τρια πρώτα Βασιλίτσα-Παρνασσός και Καιμάκτσαλαν αλλα και πισοδέρι λόγω θέσης πιο πολύ και λόγω του οτι εχει δέντρα και είναι σκιερο!. Τα δυο πρώτα ειναι τοπ νομίζω!~χιονι~
Comment
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙΜΑΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΠΧ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
του παρνασσου.......
επισης δεν βαλαμε φετος του ανηλιου που παιζει στανταρ στις 3-4 πρωτες θεσεις απο υψος χιονιου!
αλλα λογικα δεν θα εχει την διαρκεια πχ ενος καιμακ.....Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Όσον αφορά τα όψιμα και τα πρώιμα χιόνια, το Καϊμάκτσαλάν δεν έχει όμοιο στο υψόμετρό του λόγω των ψυχρών βοριάδων της Βαλκανικής που επηρεάζουν την Κεντρική Μακεδονία. Αλλά αυτό είναι και το "πρόβλημά" του: έχει τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικά ηπειρωτικού βουνού με μειωμένο υετό το χειμώνα, σε αντίθεση με πολλά άλλα βουνά νοτιότερα και δυτικότερα.Originally posted by Felix View PostΟσων αφορα τα πιο εχουν τα πιο οψιμα χιόνια και ποια κρατάνε πιο πολυ το χιόνι τους νομίζω όλα ειναι δυνατά με τα τρια πρώτα Βασιλίτσα-Παρνασσός και Καιμάκτσαλαν αλλα και πισοδέρι λόγω θέσης πιο πολύ και λόγω του οτι εχει δέντρα και είναι σκιερο!. Τα δυο πρώτα ειναι τοπ νομίζω!
Ο Όλυμπος αποτελεί μόνος του ξεχωριστή κλάση καθώς είναι κατά 300 και 400 μέτρα ψηλότερος από τα άλλα δύο βουνά της πρώτης τριάδας.
Comment

"
Comment