Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απώλεια γυαλιών οράσεως

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απώλεια γυαλιών οράσεως

Χάθηκαν σήμερα 22-3-09 γυαλιά οράσεως (ΟΧΙ ΗΛΙΟΥ) φίλου μου, τα οποία έχει ανάγκη, αλλά και συναισθηματική αξία για κείνον.

Ήταν ΕΝΤΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΗΚΗΣ (που γράφει Trussardi)

ΑΝ, λέω ΑΝ , τύχει και βρεθούν, σας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου.

[i]
    "
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
    Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Το θέμα γίνεται για λίγες ώρες στίκυ για να μπορέσουν όσο περισσότερα μέλη μας να το δουν και να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Comment

Πολυ δυσκολο Ζηση να βρεθουν!!!Αφενος γτ αν τα βρει καποιος θα τα παρει μαζι του!Και αφετερου σιγα μη βρεθουν με τετοιες πουδρες!

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
        Πολυ δυσκολο Ζηση να βρεθουν!!!Αφενος γτ αν τα βρει καποιος θα τα παρει μαζι του!Και αφετερου σιγα μη βρεθουν με τετοιες πουδρες!
        Θεοδόση απλώς τόνισα ότι είναι ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ , ΜΥΩΠΙΑΣ και όχι ηλίου, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πάρει - αξιοποιήσει κάποιος, κ βρίσκονταν ΕΝΤΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΗΚΗΣ.

Απλώς συμβαίνει να έχουν και συναισθηματική αξία για τον φίλο μου.

Δεν έχω και πολλές ελπίδες , αλλά αν βρεθούνε θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά για το παιδί σίγουρα.
        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Ναι καταλαβαινω...εγω σημερα παντως που ημουν πανω δεν ειδα τπτ!Ουτε χθες...αυριο αν μπορεσω μακαρι!Αλλα με την ανεμοθυελλα σημερα θα εχει παει στου διαολου τη μανα...

Comment

Ρώτησες στα σαλέ και στους λιφτιέρηδες;
            Την Κυριακή έπεσε η μάσκα του κουμπάρου μου στο τριπλό και την παρέδωσαν στη βάση του τριπλού.
            -
            2B OR NOT 2B = FF
            http://www.snowguide.gr

Comment

Ναι όταν ξανα ανέβεις..πήγαινε στις βάσεις των λιφτ και ρώτα να τους έχουν αφήσει κάτι σαν αυτό που ψάχνεις..!
              Just Do It Like Me -2010-

Comment

Working...
              X