Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σάββατο 21/03/09

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σάββατο 21/03/09

50 εκ. φρέσκο χιόνι. Το κέντρο θα παραμείνει κλειστό σήμερα λόγω ισχυρότατης χιονόπτωσης.

Την τελευτέα φορά που πήγα εκεί ηταν χιονοδρομικό δηλαδή τι περίμεναν το βράδυ της παρασκευής να ρίξει κάστανα?

Ειλικρινά δε το περίμενα οτι θα είναι κλειστό για αυτο κ δε πήρα κ τηλ.. Μπήκα SF είδα χιόνι και πολυ λίγο αέρα και είπα σήμερα θα είναι μια τέλεια powder day και ξεκίνησα ελα ομως που ξέχασα οτι ζω στην Ελλαδά οπου τα χιονοδρομικά κλεινουν εκτος τον αλλων και με 50εκ. χιόνι.!

Τι εχετε να πείτε ειμαι πολυ περιεργος να μαθω.

Οταν εχει τοσο φρεσκο και ο αερας (στο καιμακ πασ πρεπει να ξεσ οτι αλλαζει απο δευτερολεπτο σε δευτερολεπτο) δεν βοηθαει στο πατημα των πιστων ειναι σαν να παταν τα ρατρακ αλευρι...το αλευρι στρωνετε??? οχι. αρα λοιπον...???

αν μου ελεγες ο δρομοσ ειχε 20 ποντουσ χιονι και δεν ειχαν κανει ουτε μια προσπαθιεα να τον ανοιξουν οκ... αλλα και παλι οταν ριχνει τοσο χιονι και να τον καθαρησουν παλι το ιδιο θα γινει....

Comment

Φιλε delete μιλας για ενα ΧΚ που βρισκεται η βαση του στα 2048μ και δεχτηκε ολη την ενταση της κακοκαιριας. Σε τετοιο υψομετρο οσο και να προσπαθεις να ανοιγεις δρομους ή να πατας πιστες με την χιονοπτωση που εχει σε λιγα λεπτα ειναι σαν να μην εχεις κανει τιποτα. Η Κρεμαση πχ (βρισκεται σε μια ''λακουβα'' η πιστα) δεχεται απιστευτες ποσοτητες χιονιου και ειμαι σιγουρος οτι τωρα το λιφτ ειναι θαμενο στο χιονι στην κυριολεξια. Ειναι λιγο αισιοδοξο να θελεις να κανεις σκι στο ΧΚ που δεχεται την μεγαλυτερη χιονοπτωση αυτης της κακοκαιριας και μαλιστα στο μεσο αυτης.
      Carpe diem quam minime credula postero

Comment

paidia ti ski n kaneis exw exei xionothuela olh mera kata periodous k omixli alla par ola auta oi dromoi einai polu kaloi m alusides anevaineis aneta...ektos twn allwn fusaei k arketa m apotelesma n metaferetai xioni sunexws
        http://meteocam.gr/panorama/

Comment

ετσι ειναι...οταν χιονιζει δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα...μονο υπομονη και καλη διαθεση θελει!!!

Comment

Παντως το βραδυ πατανε κανονικα

<a href=http://img27.imageshack.us/my.php?image=sarantovrisi.jpg" target="_blank"></a>"
            Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Αυτό το βουναλάκι που φαίνεται κάτω απο το σταθμό το έκανε κάποιος για να πιάσουμε τον Davis πιο γρήγορα??? Ο καιμάκ μήπως που είναι εκεί??? [i]"
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Παιδιά το θέμα είναι οτι όταν πήγα εγω είχαν μόλις αρχίσει να καθαρίζουν τους δρόμους και να πατάνε τις πίστες δηλαδή δε μπορούσαν να κάνουν αυτο που έκαναν 5 ώρες νωρίτερα? Στη τελική αν δε μπορούν να κρατήσουν ανοιχτό χ/κ σε τετιο υψόμετρο να μη το έκαναν τόσο ψηλά. ΟΚ, μπορεί κ να υπερβάλω λιγο για 1 μέρα που δε λειτούργισε αλλα ειμαι λίγο αγανακτισμένος βασικά με όλα τα χ/κ τις Ελλάδας αλλα αυτο έχει τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον λόγο υψομέτρου και δε βλέπω να γίνετε ΤΙΠΟΤΑ να αξιοποιήσουν αυτο το τεράστιο πλεονέκτιμα (εκτος απο το παρκΑΚΙ για τους σανιδάδες .. μην αρχίσω για το κίλερ πάρκο ντάξει ακόμα αρχή είναι θα μάθουμε που θα πάει..).

Comment

Working...
                X