[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Συναντηση στο μαιναλο(25-3)
Collapse
X
-
Κάνε και τις συστάσεις αγενέστατε μόντ!Originally posted by erythreabeachΚαι μια φωτό από την ταβέρνα στο χωριό Καρδαρά στα 1050 μέτρα και 7λεπτά πριν το χιονοδρομικό.
<a href=http://img410.imageshack.us/my.php?image=diakopes11128.jpg" target="_blank">
</a>
Από δεξιά πάμε:
Γιατρέλλης , Τέρρυ , Νότης , Ναυαγός-σόρρυ-Κάπτεν , ΣκιερΕρυθραία , Γορδονάς , Βανζελ και Snowadvocate
"
Comment
-
ενταξει ρε γιωργο αφου ειναι,ετσι αυριο δεν παω για δουλεια!Originally posted by bladesετσι ειναι,δε μπορει να βαζετε φωτος 2 μερες μετα,οι φωτος πρεπει αμεσως να ειναι μεσα
ας κατσω να βαλω και τις αλλες φωτο!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Ε, το ακούσαμε κι αυτό! Το δάσος του Μαινάλου μοιάζει με φυτώριο [i]
Γιώργο δεν τα φυτέψανε τα έλατα στο Μαίναλο, μόνα τους φυτρώσανε. Όσον αφορά σε αυτό που λες για τη Ζήρεια είναι γιατί έχει περισσότερη θέα το μέρος που πήγες και βλέπει και προς τη θάλασσα του κορινθιακού ενώ το Μαίναλο δεν έχει τέτοια πλεονεκτήματα. Δεν έχεις ιδέα πάντως πόσο πράσινο είναι. Μια μικρούλα διαδρομή εκανες στο βουνό. Το σύμπλεγμα όλο είναι τεράστιο.
"Originally posted by erythreabeachόντως πολύ πυκνό ελατοδάσος αλλά περισσότερο σου δίνει την εντύπωση ενός τεραστίου φυτωρίου παρά του φυσικού κάλους. Δεν ξέρω για ποιον λόγω αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσε εμένα.
Η θέα που προσφέρει η διαδρομή δεν συγκρίνεται με τίποτα με την αντίστοιχη της Ζήρειας..Η Ζήρεια σαν βουνό προσφέρει κατά πολύ μεγαλύτερη ομορφιά 10δες περισσότερες εικόνες που θες να τις κρατάς και να τις αποτυπώνεις και για τον λόγω αυτό φαντάζει κατά πολύ ποιο φιλόξενο βουνό στον επισκέπτη και σου ανεβάζει ιδιαίτερα την διάθεση.
Προσωπική άποψη πάντα.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Αυτό είπα και εγώ. Δεν πρέπει να μείνουν τα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά με την εντύπωση ότι αυτό είναι όλο το Μαίναλο. Είναι μια μικρή, ωραία διαδρομή αλλά στην ουσία ένα πολύ μικρό κομμάτι του βουνού. Για να δεις το Μαίναλο θέλεις μια ωραία εκδρομή 1-2 ημέρες και να επισκεφτείς πέρα από τα γνωστά χωριά (Λεβίδι, Βυτίνα, Στεμνίτσα, Δημητσάνα) μέρη όπως το Αρκουδόρεμα, Λιμποβίσι (χωριό Κολοκοτρώνη-είναι και το σπίτι του εκεί), Ελάτη, Αλωνίσταινα και διάφορα άλλα μέρη που δεν είναι τόσο γνωστά αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ομορφιάς.Originally posted by LeoPΕ, το ακούσαμε κι αυτό! Το δάσος του Μαινάλου μοιάζει με φυτώριο. Γιώργο δεν τα φυτέψανε τα έλατα στο Μαίναλο, μόνα τους φυτρώσανε. Όσον αφορά σε αυτό που λες για τη Ζήρεια είναι γιατί έχει περισσότερη θέα το μέρος που πήγες και βλέπει και προς τη θάλασσα του κορινθιακού ενώ το Μαίναλο δεν έχει τέτοια πλεονεκτήματα. Δεν έχεις ιδέα πάντως πόσο πράσινο είναι. Μια μικρούλα διαδρομή εκανες στο βουνό. Το σύμπλεγμα όλο είναι τεράστιο.
Leop βλέπω το ξέρεις καλά το βουνό. Έχεις καταγωγή από κάτω ή απλά λόγω εγγύτητας στην Αθήνα?
Μαίναλο και Λούσιος προσφέρουν στον επισκέπτη που δεν ξέρει δυο εκδοχές της φύσης που δεν τις περιμένεις με ΤΙΠΟΤΑ σε τόσο μικρή απόσταση από την Αθήνα.
Θα έλεγα ότι ειδικά ο Λούσιος είναι τρομερή έκπληξη καθώς κανείς δεν φαντάζεται ότι υπάρχει Αλπικό ποτάμι τέτοιας ομορφιάς στην Πελοπόννησο.
Comment
-
Λιμποβίσι,Ολη η περιοχή του Λουσιου,αλλά και η διαδρομή Καρκαλού-Μαγούλιανα-Βαλτεσινικο(Δυτικό Μαίναλο) απλά δεν παίζονται.Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
εσεις νομιζετε οτι ειδατε το μαιναλο?Originally posted by LeoPΕ, το ακούσαμε κι αυτό! Το δάσος του Μαινάλου μοιάζει με φυτώριο [i]Γιώργο δεν τα φυτέψανε τα έλατα στο Μαίναλο, μόνα τους φυτρώσανε. Όσον αφορά σε αυτό που λες για τη Ζήρεια είναι γιατί έχει περισσότερη θέα το μέρος που πήγες και βλέπει και προς τη θάλασσα του κορινθιακού ενώ το Μαίναλο δεν έχει τέτοια πλεονεκτήματα. Δεν έχεις ιδέα πάντως πόσο πράσινο είναι. Μια μικρούλα διαδρομή εκανες στο βουνό. Το σύμπλεγμα όλο είναι τεράστιο.Originally posted by erythreabeachόντως πολύ πυκνό ελατοδάσος αλλά περισσότερο σου δίνει την εντύπωση ενός τεραστίου φυτωρίου παρά του φυσικού κάλους. Δεν ξέρω για ποιον λόγω αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσε εμένα.
Η θέα που προσφέρει η διαδρομή δεν συγκρίνεται με τίποτα με την αντίστοιχη της Ζήρειας..Η Ζήρεια σαν βουνό προσφέρει κατά πολύ μεγαλύτερη ομορφιά 10δες περισσότερες εικόνες που θες να τις κρατάς και να τις αποτυπώνεις και για τον λόγω αυτό φαντάζει κατά πολύ ποιο φιλόξενο βουνό στον επισκέπτη και σου ανεβάζει ιδιαίτερα την διάθεση.
Προσωπική άποψη πάντα.
εσεις το μονο που ειδατε ειναι το ΧΚ και η ψηλοτερη κορφη του μαιναλου,τπτ παραπανω!
απο το δρομο κανατε 10 χιλιομετρα και φτασατε στο ΧΚ!
για να δεις το μαιναλο πρεπει να κανεις πανω απο 150 χιλιομετρα και να δεις χωρια,οροπεδια,ποταμια,αμετρητες κορφες και ατελειωτα δαση!"Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Originally posted by καλαματιανοςγιωργο ενταξει ειναι μικρο οτ μαιναλο δεν κανουμε συγκρισεςι με βασιλιτσες και τετοια αυτα ειναι μπροστα.παρο ολα αυτα ιεναι ωραιιο ομως γεχιελ ιγο κοσμο οχι τη βαβουρα του χελμου και εχιε κατι ταβερνες η πειοχη εκει .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το πεισκεφτεις οτ μερος γιωργο λεει.απλα να σου πω οτι το ορος μαιναλο εχει το πιο πυκνο και εντυπωσιακο ελατοδασος στην αλλα δα παο τα 750.δεν το λεω εγω βιβλιο που εχω το λεει .αυτα σανς πληροφοριες για παρτη σου γιωργαρα
[i]

φιλαρακι,εντελως φιλικα,κοψε τις ουσιες και οτι καπνιζεις τωρα που εισαι ακομα μικρος

"
Comment

"
</a>

Comment