Ποιος ΕΞΥΠΝΟΣ έστειλε το θέμα στο μπιν??Μια συνάντηση μελών στο bin??Για εμένα προσωπικά όποιος το έκανε πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί.Το θεωρώ τουλάχιστον ερασιτεχνικότατο άρα πολύ κακώς κάνει χρήση της ιδιότητας του μοντ,δεν έχει καν την στοιχειώδη ικανότητα οπότε δεν πρέπει να παραμείνει.
Καρυοφιλάτοι αρματωμένοι Βουνομάχοι αλωνίζουν το φόρουμ ,σακατεύοντας το φιλικό κλίμα του φόρουμ και όσο σκεπτόμαστε την αντίδρασή μας ,βλέπω να καταλήγει στο μπίν ,ένα από τα σπουδαιότερα χτεσινά γεγονότα.Απαράδεκτο ,συμφωνώ και επαυξάνω με τον Γιώργο.
εγω προτεινω να αφαιρεθει η ιδιοτητα του μοντερειτορ απο αυτον που το εκανε!
ποιος νομιζει οτι ειναι και κανει τετοιες ενεργειες χωρις τον παραμικρο λογω και χωρις καμια ενημερωση και συμφωνια με καποιον αλλο μοντ?
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Παίδες μην ξεφεύγουμε. Ας μείνουμε στην συνάντηση. Αν έχει γίνει πλάκα, ΟΚ. Αν έγινε επίτηδες, απλά βλακεία...
Λοιπόν σκι κάναμε ανά παρέες. ’λλοι μάθαιναν, άλλοι όργωναν...Στο τέλος του σκι, κατά την 1 (περίπου) μαζευτήκαμε όλοι κάτω στις ενοικιάσεις του Βύρλου. Ρε συ Μάριε γιατί δεν ήρθες? Κρίμα. Leop επίσης κρίμα αλλά μου είπαν τα παιδιά ότι είχες υποχρεώσεις. Την επόμενη φορά.
Βγάλαμε τις δυο αναμνηστικές που βλέπετε και μετά πήγαμε κάτω για μάσα στην ταβέρνα Οστρακίνα" ιδιοκτησίας Πετρόπουλου, όλοι μαζί. Στο τέλος βγήκε και εκεί μια αναμνηστική φωτογραφία.
Φάγαμε, συζητήσαμε για καιρό, σταθμούς, ομάδες, περάσαμε μια χαρά και χαιρετηθήκαμε για την επόμενη φορά. Έριξα και μια ιδέα για ράφτινγκ στον Λούσιο. Θα επανέλθω στο θέμα λίαν συντόμως.
Για τον σταθμό στην Τρίπολη δεν ξεχνάω την υπόσχεσή μου. Σήμερα δεν πρόλαβα αλλά αύριο το πρωί ξεκινάω τα τηλέφωνα.
Ο καιρός ήταν σούπερ. Τρελός αέρας, χιονόπτωση, μπουμπουνητά, πολύ καλά. Για 25η Μαρτίου ήταν απίθανα. Έχω τραβήξει πάρα πολλές φωτογραφίες από το βουνό αλλά η μηχανή είναι Τρίπολη και εγώ Αθήνα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο. Κατέβηκα την πίστα του Πολωνέζικου και μετά την ανέβηκα με τα πόδια. Ωραίες φωτογραφίες από εκεί...
Εν τέλει ήταν μια ΠΟΛΥ ωραία συνάντηση, καλή παρέα και καιρός αντάξιος του φόρουμ..."
Οπως εγραψε κ ο Γορδονας,ο καιρος την ωρα του φαγητου ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Αστραπες κ μπουμπουνητα συνεχως,συνεχης εναλλαγη χιονιου,χαλαζιου κ βροχης και γενικως μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα.Η θεα που ειχαμε ηταν καταπληκτικη,καθοτι βλεπαμε ολο το βουνο μεσα απο τα τεραστια τζαμια της ταβερνας και σε συνδυασμο με τα φυσικα φιανομενα ηταν φανταστικο τοπιο!!
Μαλιστα,ο τερρυ χαρηκε τοσο πολυ απο τον καιρο που καποια στιγμη αφησε το φαγητο του στη μεση κ βγηκε εξω να επιθεωρησει την κατασταση!![i]"
Comment